Ανακαλύπτοντας την πραγματική αξία του Vornado 6303DC: Η εις βάθος κριτική μας

Οι καλύτεροι ανεμιστήρες είναι ανθεκτικοί, εύχρηστοι, ενεργειακά αποδοτικοί. Και υπάρχει μια ποικιλία επιλογών ταχύτητας που ταιριάζουν σε κάθε πιθανή κατάσταση και ανάγκη.

Το Vornado 6303DC είναι εξαιρετικός ανεμιστήρας για τα λεφτά του. Είναι τηλεχειριστήριο, ταχύτητα ανεμιστήρα 99, χαμηλές δονήσεις. Καταναλώνει 80% λιγότερη ενέργεια από έναν συμβατικό ανεμιστήρα και φυσά αέρα σε απόσταση έως και 85 πόδια. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι θορυβώδης στις υψηλές ταχύτητες. και πρέπει να ρυθμίσετε το ύψος χειροκίνητα.

Vornado 6303DC Energy Smart ανεμιστήρας μεσαίου κυκλοφορητή αέρα με έλεγχο μεταβλητής ταχύτητας

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Αν ψάχνετε για έναν ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας ανεμιστήρα που θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, το Vornado 6303DC είναι μια εξαιρετική επιλογή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε για τα πλεονεκτήματα (και τα μειονεκτήματα) αυτού του οπαδού της Vornado υψηλής τεχνολογίας.

Επαγγελματική συμβουλή: για να έχετε την πλήρη εικόνα Θα πρέπει να συγκρίνετε την κριτική μου με την επίσημη καταχώριση του Vornado 6303DC της Amazon. Ανοίξτε τη σελίδα προϊόντος Vornado 6303DC στο Amazon.com τώρα. Συγκρίνετε χαρακτηριστικά και αξιολογήσεις πελατών.

συνολική βαθμολογία 95/100
εύχρηστος 97/100
ευκολία συναρμολόγησης 98/100
μπορώ να αγοράσω 89/100
ενεργειακής απόδοσης 90/100

Πλεονεκτήματα του Vornado 6303DC

  • 99 ταχύτητες ανεμιστήρα το καθιστούν εύκολο. Αποκτήστε τη σωστή ποσότητα αερισμού. χρειάζεσαι
  • ποιοτική παραγωγή χωρίς κραδασμούςακόμα και σε μεγάλη ταχύτητα.
  • Το μικρό μέγεθος (14,4″ x 12,1″ x 8,4″) σημαίνει ότι μπορείτε Κρατήστε τον ανεμιστήρα σας ήσυχο χωρίς να πιάνετε πολύ χώρο..
  • Κινητήρας συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες Έως και 80% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας από τους γενικούς οπαδούς
  • τηλεχειριστήριο κάνει Ο ανεμιστήρας ενεργοποιείται/απενεργοποιείται εύκολα και αλλάζει ταχύτητα. χωρίς να σηκωθεί
  • Μπορείτε επειδή οι βαθιές προπέλες μετακινούν αέρα έως και 85 πόδια. Ακόμα κι αν βάλετε τον ανεμιστήρα στην άλλη πλευρά του δωματίου. Ψύχεται εύκολα..
  • 10 χρόνια εγγύηση Σας προστατεύει από κατασκευαστικά ελαττώματα.

Μειονεκτήματα του Vornado 6303DC

  • Ο ανεμιστήρας δεν περιστρέφεται οριζόντια Πρέπει να το αλλάξετε μόνοι σας. φύσηξε αέρα όπου θέλεις
  • θα υπάρχει κάποιος θόρυβος Ωστόσο, είναι πιο αθόρυβο από άλλους ανεμιστήρες που τρέχουν σε υψηλότερες ταχύτητες.
  • Δεν είναι ανεμιστήρας πύργου έτσι Δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος.

Vornado 6303DC Energy Smart ανεμιστήρας μεσαίου κυκλοφορητή αέρα με έλεγχο μεταβλητής ταχύτητας

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Θα πρέπει να το πάρετε αυτό;

Πριν αγοράσετε έναν ακριβό ανεμιστήρα υψηλής ποιότητας Θα πρέπει να εξετάσετε εάν η αγορά ενός ανεμιστήρα είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Εάν βρίσκετε ότι χρειάζεστε πιο συχνά κρύο αέρα Αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε για την πρόσθετη ισχύ του κλιματιστικού. Θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε έναν ανεμιστήρα. Ένας ανεμιστήρας που δροσίζει το σώμα σας εξατμίζοντας γρήγορα τον ιδρώτα, δροσίζει το σώμα σας πιο γρήγορα από ό,τι χωρίς μια σταθερή ροή αέρα στο δέρμα σας.

Υπάρχει μια προειδοποίηση: Εάν ζείτε σε μια πολύ ζεστή περιοχή όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τακτικά τους 99°F, ο ανεμιστήρας από μόνος του δεν θα σας βοηθήσει. Εάν η θερμοκρασία του αέρα είναι υψηλότερη από τη θερμοκρασία του σώματός σας (συνήθως 98,6°F). ζεστό Αντί να δροσιστείτε

για να κρυώσει ο ανεμιστήρας Ο αέρας πρέπει να είναι πιο δροσερός από τη θερμοκρασία του σώματός σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας κλιματισμό. ή εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό χρησιμοποιήστε ένα μπολ με πάγο

Τώρα ξέρουμε αν χρειάζεστε ανεμιστήρα ή όχι. Ας συζητήσουμε αν πρέπει να αγοράσετε το Vornado 6303DC ή όχι.

Εάν δεν είστε μεγάλος λάτρης της «έξυπνης» τεχνολογίας και δεν σας ενδιαφέρει ο ακριβής έλεγχος της ροής αέρα του ανεμιστήρα σας. Δεν χρειάζεστε τα πλεονεκτήματα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει αυτός ο ανεμιστήρας έναντι ενός απλού ανεμιστήρα. Αν είσαι φαν, τότε είσαι άνετος, δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά.

Ωστόσο, εάν θέλετε έναν ανεμιστήρα με ακριβή έλεγχο ταχύτητας και έντασης ήχου, αυτή είναι η περίπτωση. Θέλετε την ευκολία να ελέγχετε τον ανεμιστήρα σας μέσω ενός τηλεχειριστηρίου που παρέχει εκπληκτικό αερισμό χωρίς να αυξάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ή να κάνει πολύ θόρυβο. Εάν το σπίτι σας μοιάζει με κινητήρα τζετ, το Vornado 6303DC είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση.

Γιατί το Vornado 6303 DC αξίζει τον κόπο;

Αυτό σας δίνει καλύτερο έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα.

Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα με τους φθηνούς θαυμαστές είναι Συνήθως διατίθεται μόνο με τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας: χαμηλή, μεσαία και υψηλή.

Εάν διαπιστώσετε ότι η χαμηλότερη ταχύτητα αυτών των ανεμιστήρων δεν παρέχει επαρκή ροή αέρα, Αλλά οι υψηλότερες ταχύτητες είναι πολύ σκληρές, τότε η προσφορά 6303DC είναι για εσάς. Η ρύθμιση ταχύτητας 99 διευκολύνει τον εντοπισμό της ταχύτητας του ανεμιστήρα “Goldilocks”, ώστε να μην χρειάζεται να αντιμετωπίζετε ενοχλητικά χαμηλή ή έντονη ροή αέρα.

Θα εξοικονομήσετε χρήματα από τη χρήση ενέργειας μακροπρόθεσμα.

Το 6303DC δεν είναι απλώς ένας ανεμιστήρας υψηλής ποιότητας. Αλλά είναι μια επένδυση για μακροπρόθεσμη αποταμίευση.

Γιατί;Το μυστικό βρίσκεται στον τύπο του κινητήρα που χρησιμοποιεί το 6303DC. Αυτός ο ανεμιστήρας χρησιμοποιεί κινητήρα συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες. ενώ πολλές εναλλακτικές λύσεις χαμηλότερης ποιότητας χρησιμοποιούν κινητήρες με βούρτσα.

Οι τεχνικές διαφορές μεταξύ κινητήρων χωρίς ψήκτρες και κινητήρες χωρίς ψήκτρες είναι αρκετά περίπλοκες. Οπότε δεν θα μπω σε βάθος εδώ. αλλά βασικά Ένας βουρτσισμένος κινητήρας δημιουργεί περισσότερη τριβή κατά τη λειτουργία. Αυτό προκαλεί σπατάλη ενέργειας, φθορά και ενεργειακή αναποτελεσματικότητα. Οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες δεν έχουν αυτά τα προβλήματα τριβής. άρα πιο ισχυρό διαρκεί περισσότερο και τελικά πιο αποτελεσματική

Ωστόσο, ορισμένοι άλλοι ανεμιστήρες χρησιμοποιούν κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος, οι οποίοι είναι πολύ παρόμοιοι σε σχεδιασμό με κινητήρες συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες. Πώς συγκρίνονται αυτά;

Ο ανεμιστήρας χρησιμοποιεί «80% λιγότερη ενέργεια από συγκρίσιμα προϊόντα κινητήρων εναλλασσόμενου ρεύματος», λέει η Vornado. Μου πήρε περίπου μία ώρα για να προσπαθήσω να βρω στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Αλλά μια εξαντλητική αναζήτηση βγήκε άδεια.

Καθώς η Vornado είναι μια αξιόπιστη εταιρεία στον κλάδο του HVAC, δέχομαι το λόγο τους και το αποδέχομαι ως γεγονός. Ελπίζω να παρέχουν μια σύγκριση κατανάλωσης ενέργειας μεταξύ ενός κινητήρα χωρίς ψήκτρες και ενός συγκρίσιμου κινητήρα AC.

να σε βοηθήσει να κοιμηθείς το βράδυ

Οι ανεμιστήρες χρησιμοποιούνται κυρίως για σκοπούς ψύξης. Αλλά ο λευκός θόρυβος που δημιουργεί μπορεί να είναι καλό βοήθημα ύπνου.

Το κύριο πρόβλημα που έχουν πολλοί άνθρωποι με τη χρήση ενός ανεμιστήρα ως γεννήτρια λευκού θορύβου είναι Ο ανεμιστήρας είναι πολύ δυνατός ή πολύ αθόρυβος λόγω έλλειψης ελέγχου ταχύτητας. Επειδή οι περισσότεροι ανεμιστήρες έχουν μόνο τρεις ταχύτητες. Είναι λοιπόν δύσκολο να βρεις ένα ουδέτερο που παράγει λευκό θόρυβο. μόλις στη σωστή ποσότητα για έναν καλό ύπνο

Το 99-τάχυτο Vornato 6303DC λύνει αυτό το πρόβλημα. Το επίπεδο θορύβου του ανεμιστήρα αυξάνεται με κάθε αύξηση της ταχύτητας. Έτσι, μπορείτε να ρυθμίσετε το επίπεδο ήχου που θέλετε.

Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή λευκού θορύβου στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αλλά δεν θα έχετε τη δροσιά ενός ανεμιστήρα που φυσάει απαλά αέρα πάνω από το σώμα σας που ηρεμεί. που βοηθάει και στον ύπνο

Συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση.

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, το 6303DC συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών που καλύπτει τυχόν μηχανικές βλάβες ή σχεδιαστικά ελαττώματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ενώ είστε κάτοχος του ανεμιστήρα.

Μειονέκτημα, αλλά δεν χειρίζεται διακόπτες.

Κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο και το 6303DC δεν αποτελεί εξαίρεση. Ακολουθούν ορισμένα ζητήματα που πρέπει να γνωρίζετε:

είναι ακριβό

Ενώ η ενεργειακή απόδοση εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα Ωστόσο, το υψηλό αρχικό κόστος για την αγορά του Vornado 6303DC μπορεί να είναι πολύ υψηλό για ορισμένους πιθανούς αγοραστές.

Αν ψάχνετε για έναν απλό ανεμιστήρα Αποκτήστε ένα για να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού με έναν προϋπολογισμό. Αυτό δεν είναι ο ανεμιστήρας για εσάς. Αντίθετα, προτείνω το Honeywell HT-900 ως οικονομική επιλογή.

Ανεμιστήρας 11 ιντσών Honeywell Turboforce Ht-900

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Δύσκολο στη χρήση αν δεν έχετε χώρο στο τραπέζι.

Μια άλλη επιλογή που πρέπει να εξετάσετε εάν δεν έχετε αρκετό χώρο στο τραπέζι, αν και το 6303DC είναι πολύ συμπαγές. Αλλά δεν είναι ανεμιστήρας δαπέδου. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να το τοποθετήσετε σε ένα τραπέζι ή ένα ψηλό έπιπλο.

Ωστόσο, κυκλοφορεί ως ανεμιστήρας δαπέδου. Έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αν δεν έχετε χώρο στο γραφείο. περιστροφή κάθετα Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πιάσετε τον άνεμο στο ύψος του προσώπου σας. Ακόμα κι αν δεν το τοποθετήσετε στο επίπεδο του προσώπου. Πρέπει να τα τοποθετήσετε στρατηγικά.

FAQ

Ε: Περιστρέφεται κάθετα;

Ναι, αυτός ο ανεμιστήρας μπορεί να περιστρέφεται κάθετα. Ο ανεμιστήρας περιστρέφεται στη βάση και επιτρέπει στη ροή του αέρα να κατευθύνεται προς την οροφή εάν το επιθυμείτε.

Ε: Μπορείτε να αφαιρέσετε τη γρίλια και να καθαρίσετε τα πτερύγια του ανεμιστήρα;

Ναι, η γρίλια μπορεί να αφαιρεθεί για να καθαριστούν τα πτερύγια του ανεμιστήρα. Υπάρχουν πέντε βίδες που συγκρατούν τη γρίλια στο περίβλημα του ανεμιστήρα. Αν έχετε κατσαβίδι Μπορείτε να αφαιρέσετε τη λεπίδα για να αποκτήσετε πρόσβαση. Το εγχειρίδιο προϊόντος του ανεμιστήρα (διαδικτυακό) έχει οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να το κάνετε αυτό.

Ε: Απαιτείται άμεση όραση για να εργαστείτε εξ αποστάσεως;

Ναι, το τηλεχειριστήριο πρέπει να είναι άμεσα ορατό για να επηρεάσει τη λειτουργία του ανεμιστήρα, ωστόσο, το εύρος σήματος είναι αρκετά μεγάλο. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο από όλη την αίθουσα, εφόσον δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εσάς και τον ανεμιστήρα.

τελικές σκέψεις

Εάν θέλετε έναν ανεμιστήρα υψηλής ποιότητας που ξεπερνά και τον μέσο ανεμιστήρα, το Vornado 6303DC είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η ποιότητα και η ευκολία έχουν υψηλότερη τιμή από τους συμβατικούς ανεμιστήρες. Αλλά η τιμή αξίζει τον κόπο, αν είστε σοβαροί για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *