Αναφέρεται το Fidelity στο IRS; (Πρέπει να διαβάσετε) –

αν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι Μην το σκέφτεστε πολύ μέχρι να έρθει η ώρα να υποβάλετε τους φόρους σας, εάν χρησιμοποιείτε το Fidelity Online ή την εφαρμογή Fidelity για να κάνετε συναλλαγές μετοχών. Ίσως αναρωτιέστε αν το Fidelity αναφέρεται στην IRS.

Η απάντηση είναι…ΝαίΔιαβάστε περισσότερα σχετικά με το πώς το Fidelity αναφέρει τους φόρους σας και τι πρέπει να κάνετε για να συμμορφώνεστε.

Πίστωση εικόνας www.fool.com και www.fidelity.com

Το καταπίστευμα αναφέρεται στην εφορία;

Η σύντομη απάντηση είναι ναι, το Fidelity αναφέρει πληροφορίες επενδυτών στην IRS. Όλοι οι μεσίτες υποχρεούνται να ενεργούν νόμιμα.

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό στη Fiduciary (ή σε οποιαδήποτε άλλη μεσιτική), θα σας ζητηθεί να δώσετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τον αριθμό φορολογικού μητρώου σας.

Αυτό επιτρέπει στην χρηματιστηριακή εταιρεία να παρακολουθεί τις επενδυτικές σας δραστηριότητες ως κέρδη ή ζημίες. και να το αναφέρετε στην IRS.

Έτσι, ακόμα κι αν δεν λάβετε την επιταγή του μερίσματος μέσω ταχυδρομείου, Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το εισόδημα από τις επενδύσεις σας αναφέρεται σωστά στην IRS.

Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να πληρώσετε φόρους για το εισόδημα από επενδύσεις, το IRS θέλει να το μάθει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Fidelity υποχρεούται να αναφέρει ορισμένες πληροφορίες επενδυτών στην IRS.

Η Fidelity παρέχει όλα τα απαραίτητα φορολογικά έγγραφα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Τι ακριβώς πρέπει να αναφέρει το Fidelity;

για αρχάριους Θα αναφέρουν το όνομά σας, τη διεύθυνση και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Θα σας πουν τον τύπο του επενδυτικού λογαριασμού που έχετε. υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τυχόν μερίσματα ή κέρδη κεφαλαίου που λαμβάνετε.

Εάν λάβετε δωρεάν μετοχές ή άλλες πληρωμές, θα αναφερθούν στην IRS.

Αναφέρουν επίσης τα βραχυπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου και τα μακροπρόθεσμα κέρδη κεφαλαίου. Για να επιτραπεί στην IRS να χρεώνει τον σωστό φορολογικό συντελεστή για τις συναλλαγές και τις πωλήσεις μετοχών Fidelity.

Το IRS θα λάβει ένα 1099 από τη λογιστική ομάδα του Fidelity που θα χρησιμοποιηθεί για να επανεξετάσει τους φόρους μετοχών Robinhood.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πρόσθετα έγγραφα κατά τη φορολογία. Η Fidelity θα σας στείλει ένα έντυπο 1099 που περιέχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για την υποβολή των φόρων σας. Αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να κάνετε επιπλέον δουλειά!

Τι θα συμβεί εάν δεν αναφέρετε ειλικρινά τη δραστηριότητα του λογαριασμού στη φορολογική σας δήλωση;

Η Fidelity είναι ένας χρηματιστής με άδεια να εμπορεύεται μετοχές και άλλους τίτλους. Αυτό σημαίνει ότι υπόκειται στους κανονισμούς της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC).

Ένας από αυτούς τους κανονισμούς απαιτεί η Fidelity να αναφέρει όλη τη δραστηριότητα του λογαριασμού στην IRS, στέλνοντας όλα τα φορολογικά έγγραφα στην IRS και στους επενδυτές.

Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως πόσα λάβατε από την πώληση μετοχών. καθώς και τυχόν μερίσματα ή τόκους που κερδίζετε

Εάν δεν αναφέρετε δραστηριότητα στον λογαριασμό σας στο Fidelity στη φορολογική σας δήλωση και οφείλετε σημαντικά ποσά φόρου, η IRS μπορεί να θεωρήσει ότι πρόκειται για φοροδιαφυγή.

Εάν δεν απαντήσετε στην επιστολή της IRS, ενδέχεται να λάβετε έναν λογαριασμό ή επιστολή επιταγής από την IRS.

Οι κυρώσεις για φοροδιαφυγή μπορεί να είναι αυστηρές. Συμπεριλαμβανομένης της φυλάκισης και των βαρέων προστίμων.

Το IRS μπορεί επίσης να επιβάλει πρόσθετες κυρώσεις για τη μη αναφορά δραστηριότητας λογαριασμού Fidelity, όπως χρεώσεις καθυστέρησης ή τόκους.

Επομένως, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε με ακρίβεια τη δραστηριότητα σε όλους τους λογαριασμούς σας στο Fidelity όταν υποβάλλετε τους φόρους σας.

Πώς να αποφύγετε τους φόρους υπεραξίας ενώ χρησιμοποιείτε το Fidelity;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε τους φόρους υπεραξίας όταν χρησιμοποιείτε το Fidelity:

  1. συγκομιδή απώλειας κεφαλαίου (Συγκομιδή φορολογικών ζημιών)
  2. Επένδυση σε IRA, SEP IRA ή 401k (Roth με αναβολή ή παραδοσιακό αφορολόγητο).
  3. Επενδύστε σε αφορολόγητα ομόλογα muni.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους αφορολόγητους λογαριασμούς συνταξιοδότησης διαβάζοντας το άρθρο μας για το TFRA.

Επαγγελματική συμβουλή: Λάβετε υπόψη τον κανόνα πώλησης πλυσίματος. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε φόρους για το εισόδημά σας από τις πωλήσεις πλυντηρίων.

Ζητήστε από τον λογιστή ή τον CPA σας να σας στείλει φορολογικά έγγραφα με το ποσό της πώλησης.

Ο Καταπιστευματοδόχος αναφέρει κρυπτονομίσματα στο IRS;

Η Fidelity πρόσθεσε πρόσφατα υποστήριξη για την αγορά και την πώληση κρυπτονομισμάτων.

Η Fidelity υποστηρίζει προς το παρόν μόνο συναλλαγές Bitcoin και Ethereum, αλλά η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει άλλα νομίσματα στο μέλλον. Η Robinhood επί του παρόντος δεν χρεώνει προμήθειες. για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Το μεγάλο ερώτημα στο μυαλό όλων είναι η Fidelity Trading Report. κρυπτονόμισμα στο IRS;

Η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη. Απαιτείται αξιοπιστία για την αναφορά κερδών από συναλλαγές κρυπτογράφησης στην IRS.

Ωστόσο, επηρεάστηκαν μόνο πελάτες που είχαν κέρδη άνω των 20.000 $ και έκαναν 200 συναλλαγές.

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει το Fidelity crypto trading, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε.

Δεν έχει σημασία πόσο κέρδος ή ζημιά έχετε. Συνιστούμε να παρέχετε στον φορολογικό φορέα ή στο CPA σας το πλήρες ιστορικό συναλλαγών σας.

Φυσικά, είναι πάντα καλύτερο να μιλήσετε με έναν φοροτεχνικό. Εάν έχετε ερωτήσεις για τη συγκεκριμένη κατάστασή σας Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν οφείλετε φόρους ή πρέπει να πληρώσετε εκτιμώμενους φόρους για κέρδη κεφαλαίου.

Διαπραγματεύονται οι Επιλογές Καταπιστευτικής Αναφοράς με το IRS;

Ναι, το Fidelity όχι μόνο αναφέρει μετοχές, μερίσματα, κρυπτονομίσματα κ.λπ., αλλά και συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στο IRS. Πρέπει να αναφέρετε τα πάντα στη δήλωση φορολογίας εισοδήματός σας.

Ελέγξτε προσεκτικά το Έντυπο 1099 από το Fidelity και αναφέρετε τυχόν συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης στη φορολογική σας δήλωση.

Εάν οφείλετε φόρους στις συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης Πληρώστε έγκαιρα τους φόρους σας για να αποφύγετε την καταβολή κυρώσεων ή τόκων στα κέρδη από τις συναλλαγές σας.

Το Fidelity αναφέρει το υπόλοιπο του λογαριασμού μου ή τις καταθέσεις μου στο IRS;

Ναι. Το Fidelity αναφέρει τα υπόλοιπα των λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένων των καταθέσεων στο IRS με την υποβολή του εντύπου 1099. Αυτοί οι αριθμοί θα είναι διαθέσιμοι κατά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου στις 31 Δεκεμβρίου.

Μερίσματα που κατατίθενται στον λογαριασμό σας και οποιαδήποτε πώληση μετοχών Θα αναφερθεί στην IRS (ως κεφαλαιουχικό κέρδος) ακόμα κι αν δεν αποσύρατε τα χρήματα.

τελικές σκέψεις

Το Fidelity είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα συναλλαγών μετοχών που έχει κερδίσει πολλούς χρήστες τα τελευταία χρόνια.

Η πλατφόρμα είναι εύκολη στη χρήση και δεν χρεώνει προμήθεια. που προσελκύει μεγάλο αριθμό ατόμων που θέλουν να συμμετάσχουν σε χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Όπως αναφέραμε στο άρθρο μας. Το καταπίστευμα αναφέρεται στην IRS; και πώς να αναφέρετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες στη φορολογική σας δήλωση.

Μάθαμε ότι η ειλικρινής δραστηριότητα λογαριασμού είναι κάτι που πρέπει να αναφέρετε στη φορολογική σας δήλωση.

Εάν δεν υποβάλετε αναφορά, το IRS μπορεί να παρακολουθεί τους φόρους, τις κυρώσεις και τους τόκους για εσάς.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε το Fidelity για να ανταλλάξετε μετοχές Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτές τις πληροφορίες στη φορολογική σας δήλωση.

Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε ζεστό νερό με το IRS.

Μάθε περισσότερα

Δείτε πώς λειτουργούν τα ταμεία ευρετηρίου (Πρέπει να διαβάσετε!!)

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *