Γιατί ορισμένα χλοοκοπτικά έχουν κυλίνδρους; (Γιατί είναι;)

Το να διατηρείτε το γκαζόν σας όμορφο είναι ένα σημαντικό μέρος του καλοκαιριού. Το επάνω κόψιμο μπορεί να κάνει τη διαφορά στο να διατηρείται το γρασίδι κοντό. Διατηρήστε το μπροστινό μέρος του σπιτιού να φαίνεται καλό. και αποτρέψτε τα κουνούπια να κρυφτούν μέσα Όταν κοιτάτε διάφορα χλοοκοπτικά, Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένα μοντέλα έχουν κυλίνδρους και αναρωτιέστε τι είναι αυτά τα ρολά.

Το χλοοκοπτικό έχει κυλίνδρους που βοηθούν στη δημιουργία γραμμών στην αυλή σας. Αυτό θα κάνει το γκαζόν να φαίνεται καλύτερο όταν τελειώσετε το κούρεμα. Ταυτόχρονα, βοηθά το γκαζόν να είναι πιο λείο. Έχει να κάνει κυρίως με την εμφάνιση και να κάνει το γκαζόν σας να φαίνεται καλό. Και κάνει εξαιρετική δουλειά στο να κόβει το γρασίδι και να σας δίνει τις ομαλές γραμμές που θέλετε.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι κύλινδροι για το γκαζόν σας. Και γιατί αυτοί οι κύλινδροι βρίσκονται σε μερικά από τα χλοοκοπτικά της επιλογής σας;

Διαβάστε περισσότερα: 8 καλύτερες λεπίδες χλοοκοπτικής για δεματοποίηση και σάπια φύλλα

Γιατί μερικά χλοοκοπτικά έχουν κυλίνδρους;

Υπάρχουν μερικά χλοοκοπτικά με κυλίνδρους και μερικά χωρίς. Ένας από τους κύριους λόγους για να έχετε κυλίνδρους στο χλοοκοπτικό σας είναι να σας βοηθήσει να προσθέσετε περισσότερες γραμμές στο γκαζόν σας. Αν θέλετε περισσότερες ρίγες στον κήπο σας Είναι πολύ ωραίο και μπορεί να προσθέσει ελκυστικότητα σε ένα ολόκληρο γκαζόν. Ένα χλοοκοπτικό με ρολό είναι η καλύτερη επιλογή.

Αυτές οι γραμμές στο γήπεδο ήταν όμορφες. Αν και δεν χρειάζεται να προσθέσετε αυτές τις γραμμές όταν κόβετε το γρασίδι. Αλλά θα βελτιώσει την ελκυστικότητα του κράσπεδου και θα το κάνει να μοιάζει σαν να δούλεψες σκληρά κουρεύοντας το γρασίδι στην αρχή. Μπορεί να έχετε ραβδώσεις όταν χρησιμοποιείτε ένα συμβατικό χλοοκοπτικό. Αλλά όχι τόσο όσο όταν χρησιμοποιείτε ένα χλοοκοπτικό με ρολό.

Εξαρτάται από το προσωπικό σας γούστο. Τα περιστροφικά χλοοκοπτικά με κυλίνδρους είναι βαρύτερα από τα χλοοκοπτικά χωρίς κυλίνδρους. Το βάρος στηρίζεται στον κύλινδρο και λειαίνει το γρασίδι. Ακόμα κι αν η περιοχή δεν είναι ζεστή. Αυτό θα δώσει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού την ομορφιά που θέλουν στον κήπο τους. χωρίς να αυξηθεί η θερμότητα που θα μπορούσε να βλάψει το γρασίδι

Εκτός από το όμορφο αποτέλεσμα της ρίγας. Τα χλοοκοπτικά με ρολό έχουν άλλα πλεονεκτήματα. Μερικά ακόμα πράγματα που το κάνουν να αξίζει τον χρόνο σας για να αγοράσετε. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Τα χτυπήματα που εμφανίζονται στο γκαζόν σας δεν είναι τόσο εύκολο να ξύνονται όσο ένας κύλινδρος. Αλλά όπως μπορούμε να δούμε με άλλους τύπους χλοοκοπτικών. θα επιτρέψει στο χλοοκοπτικό να μετακινηθεί
  • Οι κύλινδροι παρέχουν μια ελαφρά σταθερή κίνηση. Αυτό βοηθά στην εξομάλυνση τυχόν μοιρασμάτων και εκμαγείων σκουληκιών που μπορεί να εμφανίζονται.
  • Μπορείτε συνήθως να προσεγγίσετε την άκρη του γκαζόν με ένα χλοοκοπτικό με ρολό. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν κολλάει στο χείλος όπως οι τροχοί.

όπως βλέπεις Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι κύλινδροι στο χλοοκοπτικό σας είναι μια καλή ιδέα. Διατηρούν το γρασίδι ωραίο και ομοιόμορφο και η εμφάνιση είναι συνήθως η καλύτερη. Πρέπει να προσέχετε το επιπλέον βάρος που συνοδεύει το χλοοκοπτικό. Επειδή ο κύλινδρος είναι βαρύς στο κράτημα.

Διαβάστε περισσότερα: Ποιο χλοοκοπτικό είναι το πιο οικονομικό;

Όταν δεν παραλαμβάνεται το χλοοκοπτικό με ρολό

Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα στην κατοχή ενός χλοοκοπτικού με ρολό. Αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορεί να μην επιλέξετε αυτόν τον τύπο χλοοκοπτικού. Εάν ανησυχείτε για το κόστος αγοράς ενός νέου χλοοκοπτικού. Τα κυλινδρικά χλοοκοπτικά μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτοί οι τύποι χλοοκοπτικών τείνουν να είναι πιο ακριβοί. αλλά έχει μεγάλη διάρκεια ζωής Άρα η απόδοση της επένδυσης είναι καλή.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι τείνουν να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κόψουν λόγω του βάρους τους και του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν. Εάν έχετε μεγάλο γκαζόν που χρειάζεται πολύ χρόνο για να κουρευτεί. Ή θέλετε να ολοκληρώσετε γρήγορα το κόψιμο του χόρτου; έτσι ώστε εσύ και τα παιδιά θα μπορεί να βγει για να καθίσει έξω από το σπίτι Τα χλοοκοπτικά με ρολό δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

για ορισμένους ιδιοκτήτες σπιτιού Το βάρος του χλοοκοπτικού είναι πολύ μεγάλο. Βαρύτερο από τα συμβατικά χλοοκοπτικά Αυτό μπορεί να μην λειτουργεί για τις ανάγκες σας για μερικούς ανθρώπους. Εάν δυσκολεύεστε να σηκώσετε βαριά αντικείμενα ή ανησυχείτε για το βάρος του χλοοκοπτικού σας. Αντ’ αυτού θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η παραδοσιακή επιλογή.

Επιλέγοντας ένα χλοοκοπτικό με ρολό

Το να έχετε ένα χλοοκοπτικό με ρολό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φροντίσετε τον κήπο σας. Κάντε το κούρεμα ευκολότερο και αποκτήστε την εμφάνιση που θέλετε καθώς περπατάτε στην αυλή. Έχει να κάνει με το να κάνεις το γκαζόν να φαίνεται καλύτερο και να έχεις ωραίες γραμμές που το κάνουν πιο ελκυστικό.

Αν δεν σας αρέσει η εμφάνιση του γκαζόν σας Το γκαζόν πρέπει να είναι κοντό και τακτοποιημένο. Και αν πρέπει να βιάζεσαι στη δουλειά κάθε εβδομάδα Ένα χλοοκοπτικό με ρολό μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.Εσείς επιλέγετε.Για όσους θέλουν το γκαζόν τους να φαίνεται υπέροχο. Όχι μόνο το κούρεμα του χλοοτάπητα Λίγα χλοοκοπτικά με ρολό μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *