Δείτε τι πρέπει να αποφύγετε όταν ρυθμίζετε την κρεβατοκάμαρά σας

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας ιδιωτικός χώρος που δείχνει τον τρόπο ζωής σας. Επομένως, κάθε σύστημα πρέπει να είναι αποτελεσματικό. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας όταν πρόκειται για ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας. Αλλά είναι εύκολο να το παρακάνεις.

όταν τακτοποιείτε την κρεβατοκάμαρά σας Είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε να αποφύγετε.

Δεν είναι όλα όμορφα για να χωρέσουν στη διάταξη του δωματίου σας.

Πρέπει λοιπόν να ακολουθήσετε τη σωστή προσέγγιση. για να βοηθήσετε τον σκοπό σας Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Έπιπλα που δεν ταιριάζουν στο δωμάτιο

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι δεν καταλαβαίνουν τις διαστάσεις του χώρου που ζουν. Οπότε μην έχετε εμμονή με το τι ταιριάζει στο δωμάτιο και τι όχι.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που πρέπει να αποφύγετε. Πρώτα πρέπει να γνωρίζετε το μέγεθος του χώρου σας και μετά να αγοράσετε. έπιπλαΕάν λάβετε μεγάλα αντικείμενα Αυτά τα πράγματα θα κάνουν το δωμάτιο ένα χάος. που συχνά το κάνει να φαίνεται άσχημο

Για παράδειγμα, αν βάλετε έναν καναπέ στο σαλόνι. δεν θα αφήσει την πόρτα να ανοίξει πλήρως Και θα προκαλέσει μεγάλη ενόχληση όταν περπατάτε στο δωμάτιο.

Φροντίστε λοιπόν τον χώρο σας και αγοράστε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

2. Δεν είναι διακοσμημένο σύμφωνα με το αρχικό στυλ

Για να κάνετε το δωμάτιό σας ελκυστικό Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά όταν διακοσμείτε.

Το να ακολουθήσετε το σωστό θέμα θα πρέπει να είναι ο σωστός τρόπος. Εάν δοκιμάσετε διαφορετικές μορφές Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ταιριάζει με άλλα πράγματα. και θα πρέπει να επαναλάβετε

Για παράδειγμα, προσπαθείτε να κάνετε το δωμάτιό σας να φαίνεται vintage. Αλλά τα έπιπλα κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μοντέρνο. Αυτή η φορά δεν είναι συναρπαστική γιατί όλα θα είναι διαφορετικά.

Αν θέλετε μια vintage εμφάνιση προσπαθώντας να τα συνδυάσω όλα Τότε θα είναι πιο εύκολο για τα μάτια να δεχτούν όλα τα στοιχεία.

3. Δημιουργήστε λιγότερες επιλογές αποθήκευσης

Ένας άλλος λόγος για να αντιμετωπίσετε την ακαταστασία είναι ότι οι άνθρωποι δεν δημιουργούν αρκετές επιλογές αποθήκευσης στα δωμάτιά τους. Αλλά να είστε αρκετά έξυπνοι για να βρείτε αντικείμενα με αρκετό χώρο για χρήση.

Για παράδειγμα, μην ξεχνάτε να έχετε ένα συρτάρι στην ντουλάπα σας. επίσης Οι κρεμάστρες εξοικονομούν χώρο στην ντουλάπα. Απολαύστε περισσότερο χώρο όταν πακετάρετε βαριά μπουφάν το χειμώνα.

Μπορείτε επίσης να έχετε ευέλικτα αντικείμενα που σας επιτρέπουν να είστε δημιουργικοί, όπως ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο κάτω από το στρώμα.

Όταν σκοπεύετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τον χώρο σας Αυτές οι δημιουργικές ιδέες θα κάνουν θαύματα.

4. Υπάρχει ελάχιστος φωτισμός.

πρέπει να χρησιμοποιεί φυσικό φως Αλλά να έχετε κατά νου ότι ο ήλιος δεν βγαίνει το βράδυ. Επομένως, δεν πρέπει να κάνετε λάθος κατά την εγκατάσταση φώτων στο δωμάτιο.

Εξαρτάται επίσης από τον χρωματικό τόνο των τοίχων στο δωμάτιο. Εάν χρησιμοποιείτε θαμπά χρώματα Πρέπει να προσθέσετε περισσότερο φως. αλλά συγχρόνως, μερικά ανακλαστικά χρώματα Από αυτά θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε τον φωτεινό χώρο.

για να διευκολυνθεί η κατανόηση Θα πρέπει να δημιουργείτε αρκετό φως για να διαβάζετε όταν θέλετε να περάσετε χρόνο στο δωμάτιό σας.

5. Έχασε το πάτωμα

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα άθικτων δαπέδων δωματίων. Αλλά είναι μεγάλη υπόθεση και καταστρέφει εντελώς τη διακόσμηση του δωματίου.

Θα πρέπει να βρείτε αρκετά χαλιά που να ταιριάζουν με τα χρώματα που χρησιμοποιείτε στο δωμάτιο. Ένα συνηθισμένο λάθος στην κρεβατοκάμαρα είναι να χρησιμοποιείτε ένα χαλί που είναι πολύ μικρό για το δωμάτιο.Σε έναν ιδανικό κόσμο, το κρεβάτι σας θα ήταν 24 ίντσες στις τρεις πλευρές. Αυτό το αναδυόμενο λάθος δείχνει τους κινδύνους των χαλιών που είναι πολύ μικρά.

Από την άλλη πλευρά, είναι η πηγή δημιουργίας διαφορετικών υφών για το δωμάτιο. Το πάτωμα θα είναι ξύλο, μάρμαρο ή πλακάκι, δεν πειράζει. Πρέπει να βάλεις χαλί

6. Το έργο τέχνης δεν περιλαμβάνεται.

για να αφαιρέσετε τη θαμπάδα από την περιοχή Όλα πρέπει να ξεχωρίζουν. Τι καλύτερο από το να ανεβάσετε ένα έργο τέχνης; τείχος?

Η τοποθέτηση πολύχρωμης ταπετσαρίας στους τοίχους μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι φτάνει. Αλλά πρέπει να αλλάξετε τα μοτίβα σκέψης σας. Υπάρχουν πολλά ακόμα να κάνουμε.

Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε έργα τέχνης. διακοσμητικά τοίχου ή οικογενειακές φωτογραφίες Φωτίζει τα πάντα.

συμπέρασμα

Το δωμάτιό σας είναι ένα μέρος που συνδέεται άμεσα με εσάς. Και θέλετε το δωμάτιο να μοιάζει με όνειρο. Θα πρέπει επίσης να είναι ένα άνετο μέρος που προάγει την αίσθηση της χαλάρωσης.

Επομένως, εάν δοθούν οι κατάλληλες συμβουλές Μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *