Εκπίπτουν οι φόροι επισκευών αυτοκινήτων για μικρές επιχειρήσεις; (Πρέπει να διαβάσετε!!) –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Όταν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης Κάθε δεκάρα μετράει, οπότε αν κάτι πάει στραβά με το επαγγελματικό σας όχημα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν η επισκευή εκπίπτει φόρου.

Λυπούμαστε, η απάντηση δεν είναι πάντα σαφής. Σε αυτό το blog post θα δούμε «Απαλλάσσεται ο φόρος επισκευής αυτοκινήτων για τις μικρές επιχειρήσεις;»

Πίστωση εικόνας: www.pixels.com

Απαλλάσσεται ο φόρος επισκευής αυτοκινήτων για τις μικρές επιχειρήσεις;

Ναι. Οι επισκευές αυτοκινήτων απαλλάσσονται από φόρους για μικρές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την IRS είπε «Αν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα λειτουργικά έξοδα. Εάν το χρησιμοποιείτε τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς σκοπούς, μπορείτε συνήθως να αφαιρέσετε μόνο το τμήμα επαγγελματικής χρήσης.”

Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορείτε να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος ή το σύνολο των εξόδων επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς σκοπούς. Μπορείτε να αφαιρέσετε μόνο εν μέρει τις επισκευές που πραγματοποιήθηκαν για επαγγελματική χρήση.

Για παράδειγμα, εάν πρέπει να αλλάξετε τα ελαστικά σας επειδή είναι φθαρμένα στο δρόμο προς και από το σπίτι ενός πελάτη. Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόστος όλων των ελαστικών ως επιχειρηματικό έξοδο.

Αλλά εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορείτε να αφαιρέσετε μόνο μέρος των εξόδων σας.

Κατά τη διεκδίκηση εξόδων επισκευής αυτοκινήτων ως επιχειρηματική έκπτωση Είναι σημαντικό να τηρείτε λεπτομερές αρχείο για το πότε και γιατί έγιναν οι επισκευές.

Η IRS μπορεί να σας ζητήσει να προσκομίσετε έγγραφα για την υποβολή της έκπτωσης.

Οι επισκευές αυτοκινήτων μπορεί να είναι ένα σημαντικό κόστος για τις μικρές επιχειρήσεις. Αλλά η προσεκτική τήρηση αρχείων μπορεί να επιφέρει φορολογικές εκπτώσεις.

Πώς να διεκδικήσετε την επισκευή αυτοκινήτων ως επιχειρηματική δαπάνη

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε έξοδα επισκευής αυτοκινήτου ως επιχειρηματική δαπάνη Πρέπει να παρακολουθείτε τα έξοδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να αφαιρέσετε το ετήσιο σύνολο από τη φορολογική σας δήλωση.

Εάν είστε ο μόνος ιδιοκτήτης Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτά τα έξοδα. Πίνακας Γ Υποβάλλεις τη φορολογική σου δήλωση. 1040.

Εάν είστε εταιρεία S, θα αφαιρέσετε αυτό το ποσό σε μια φόρμα. 1120 S.

Ο ιδιοκτήτης της ομόρρυθμης εταιρείας θα το ζητήσει στη φόρμα. 1065 είναι δαπανηρή

Οι ιδιοκτήτες της C Corp αφαιρούν αυτό το έντυπο. 1120.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ προσωπικής και εμπορικής χρήσης ενός οχήματος;

Όταν πρόκειται για οχήματα Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ προσωπικής και εμπορικής χρήσης. Εάν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται κυρίως για επαγγελματικούς σκοπούς Τα έξοδα επισκευής και συντήρησης θεωρούνται έξοδα επιχείρησης.

Αυτό σημαίνει ότι πράγματα όπως αλλαγές λαδιών, νέα ελαστικά και ατυχήματα μπορούν να διαγραφούν ως επαγγελματικά έξοδα. Τα ίδια έξοδα δεν εκπίπτουν φόρου.

Η κύρια εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι Εάν ένα άτομο χρησιμοποιεί το όχημά του για προσωπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, οπότε το άτομο μπορεί να αφαιρέσει μόνο δαπάνες που σχετίζονται με επαγγελματική χρήση.

Για παράδειγμα, εάν ένα άτομο οδηγεί αυτοκίνητο 100 μίλια σε μια εβδομάδα και 50 μίλια για εμπορικούς σκοπούςΜπορούν να αφαιρέσουν το μισό από το κόστος λειτουργίας του αυτοκινήτου εκείνη την εβδομάδα.

Είτε χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για προσωπικούς είτε επαγγελματικούς λόγους. Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα χιλιόμετρα και τα έξοδά σας για να επωφεληθείτε από πιθανές φορολογικές ελαφρύνσεις.

Παραδείγματα κόστους επισκευής αυτοκινήτων που θεωρούνται επιχειρηματικά έξοδα

ως ιδιοκτήτης επιχείρησης Μπορείτε να ζητήσετε διάφορες επισκευές αυτοκινήτων. Μπορεί να είναι επιχειρηματική δαπάνη για τους φόρους σας, για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόστος των επισκευών που απαιτούνται για να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σε λειτουργία.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα επισκευών αυτοκινήτων που μπορείτε να διεκδικήσετε στη φορολογική δήλωση της επιχείρησής σας.

  • αλλαγή λαδιών
  • προσαρμογή
  • Καινούργια ελαστικά.
  • νέα φρένα
  • φίλτρο αέρα
  • υαλοκαθαριστήρα και υγρό
  • αλλάξτε την μπαταρία
  • Υπηρεσία κλιματισμού
  • Ισορροπία και περιστροφή ελαστικού και τροχού
  • προγραμματισμένη συντήρηση

Μπορείτε να τα διεκδικήσετε ως επαγγελματικά έξοδα και να εξοικονομήσετε τα φορολογικά σας δολάρια.

Συμβουλές για την παρακολούθηση των πληρωμών αυτοκινήτων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους

Κάθε ιδιοκτήτης επαγγελματικού οχήματος γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά έξοδα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ενός οχήματος.

Από αλλαγές φυσικού αερίου και πετρελαίου μέχρι επισκευές και ασφάλειες. Είναι δύσκολο να παρακολουθείτε όλα τα έξοδά σας κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την παρακολούθηση των εξόδων του αυτοκινήτου λίγο πιο εύκολη.

Αρχικά, δημιουργήστε έναν αποκλειστικό φάκελο ή υπολογιστικό φύλλο για να αποθηκεύσετε όλες τις αποδείξεις και τα τιμολόγιά του οχήματός σας. Αυτό καθιστά εύκολο να δείτε πόσα ξοδεύετε για φυσικό αέριο, επισκευές και άλλα έξοδα. που σχετίζονται με το αυτοκίνητο όλο το χρόνο

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία πιστωτική κάρτα για το κόστος του αυτοκινήτου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το στο τέλος του έτους για να απαριθμήσετε το αέριο, τις επισκευές και άλλα έξοδα αυτοκινήτου.

Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε λογισμικό λογιστικής μικρών επιχειρήσεων, όπως το Quickbooks, για να παρακολουθείτε τα έξοδα της μικρής επιχείρησής σας.

Επίσης, φροντίστε να παρακολουθείτε τα έξοδα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις. Επειδή αυτά τα έξοδα μπορεί να εκπίπτουν φόρου.

Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές, θα μπορείτε να παρακολουθείτε καλύτερα την αξία του αυτοκινήτου σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τι να κάνετε εάν ελέγχεστε από την IRS

Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την ιδέα να ελεγχθούν από την IRS. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία να εξελιχθεί πιο ομαλά. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι όλα τα έγγραφα είναι εντάξει.

Αυτό περιλαμβάνει αποδείξεις επισκευής. αναλυτικός λογαριασμός πιστωτικής κάρτας τραπεζικό αντίγραφο και άλλα αρχεία αυτό δείχνει πόσα ξόδεψες

Δεύτερον, να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με τα έσοδα και τα έξοδά σας. Ο επιθεωρητής της IRS θα θέλει να μάθει εάν χρησιμοποιείτε το όχημα για επαγγελματικούς λόγους. Και ποιο ποσοστό των επαγγελματικών σας ταξιδιών είναι μεταξύ εργασίας και προσωπικής χρήσης;

Ενδέχεται να ζητήσουν αποδείξεις ότι χρησιμοποιείτε το όχημα για επαγγελματικούς λόγους, όπως ένα αρχείο χιλιομέτρων.

Τέλος, μην φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια εάν τη χρειάζεστε. Δεν είστε σίγουροι πώς να απαντήσετε σε μια ερώτηση ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ζητήστε διευκρινίσεις από τον ελεγκτή. Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες Θα είστε σε θέση να διώξετε το άγχος από έναν έλεγχο της IRS.

τελικές σκέψεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι η επισκευή ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι ένας πόνος. Τι γίνεται όμως αν έχετε μια μικρή επιχείρηση; Οι επισκευές αυτοκινήτων ενδέχεται να παρέχουν έκπτωση φόρου για να ανακουφιστεί ο πόνος.

Πώς λειτουργεί: Εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας για επαγγελματικούς σκοπούς. Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόστος επισκευής και συντήρησης από τους φόρους σας.

Αυτό περιλαμβάνει τακτικά έξοδα όπως αλλαγές λαδιών. και απροσδόκητες επισκευές όπως νέοι κινητήρες

να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν την έκπτωση. Πρέπει να διατηρείτε ακριβή αρχεία με τα έξοδα οδήγησης που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Έτσι πριν από την επόμενη αλλαγή λαδιών Παρακαλώ κρατήστε την απόδειξή σας.

Η επισκευή ενός αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αλλά τουλάχιστον σας βοηθά να εξοικονομήσετε φόρους.

«Οι μικρές επιχειρήσεις απαλλάσσονται από φόρους για επισκευές αυτοκινήτων;» Τώρα το διαβάσατε. Συνιστούμε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις φορολογικές ελαφρύνσεις διαβάζοντας άλλα άρθρα. για το θέμα των φόρων μας

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *