Εκπίπτουν φόροι οι ζημιές αποθεμάτων; –

Όταν πρόκειται για το IRS, οι άνθρωποι τείνουν να σκέφτονται έναν οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τη συλλογή φόρων. Αλλά αυτό που συχνά παραβλέπεται είναι πώς αυτός ο οργανισμός είναι υπεύθυνος για την παροχή εκπτώσεων φόρου και άλλων υπηρεσιών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση. Αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ποιες πιστώσεις και μειώσεις μπορείτε να επωφεληθείτε. Θα διευκολύνει την πληρωμή των φόρων σας.

Αυτές οι κρατήσεις και οι πιστώσεις καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων και περιστάσεων, και μερικές φορές μπορεί να είστε επιλέξιμοι.

Μια φορολογική έκπτωση που συχνά παραβλέπεται είναι η ικανότητα του IRS να επιτρέπει στους επενδυτές να αντισταθμίσουν ορισμένες από τις ζημίες τους.

Αυτές συνήθως αναφέρονται ως απώλειες κεφαλαίου. Και όταν ξέρω ότι είναι χρήσιμο Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κέρδη για να μειώσετε το συνολικό φορολογητέο εισόδημά σας. Μειώστε το ποσό που οφείλετε φόρους. Αυτό σας εξοικονομεί πολλά χρήματα κάθε χρόνο.

Εάν ήσασταν επενδυτής που έχασε μερικά το προηγούμενο φορολογικό έτος και θέλετε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε αυτές τις ζημίες στη φορολογική σας δήλωση, διαβάστε παρακάτω!

Πώς να μειώσετε τις απώλειες μετοχών σας

Το IRS επιτρέπει στους φορολογούμενους που επενδύουν να αφαιρούν τις ζημίες μετοχών από το φορολογητέο εισόδημά τους. Ειδικά αν το χρηματικό ποσό που χάνεται έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι χρησιμοποιείτε αυτή τη διαδικασία σωστά και αφαιρείτε το σωστό ποσό:

Θα πρέπει να γνωρίζετε την απώλεια της επένδυσής σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πουλήσετε τις μετοχές σας για να διεκδικήσετε τις μειώσεις που δικαιούστε.

Εάν το απόθεμα αξίζει τώρα λιγότερο από όταν το αγοράσατε Δεν μπορείτε να μειώσετε τις απώλειές σας και πρέπει να πουλήσετε μετοχές.

Δεν μπορείτε να αντισταθμίσετε τις ζημίες σας με τα κέρδη κεφαλαίου. Εάν έχετε κέρδη από την πώληση μετοχών ή κέρδη κεφαλαίου Μπορείτε να αντισταθμίσετε τα κέρδη κεφαλαίου που προέκυψαν το ίδιο φορολογικό έτος με τις ζημίες κεφαλαίου.

Αυτό σημαίνει ότι εάν η απώλεια κεφαλαίου σας είναι μεγαλύτερη από το κέρδος που πραγματοποιήσατε θα έχετε καθαρή απώλεια

Η καθαρή ζημία σας θα συμψηφιστεί με το σταθερό εισόδημά σας. Εάν δεν έχετε κανένα κέρδος από την πώληση μετοχών Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεκδικούμενη απώλεια κεφαλαίου έναντι του φορολογητέου εισοδήματός σας για να μειώσετε το φορολογικό σας λογαριασμό.

Η μέγιστη απώλεια κεφαλαίου σας κάθε χρόνο περιορίζεται από το IRS. Η μέγιστη καθαρή απώλεια που μπορείτε να διεκδικήσετε ετησίως είναι 3.000 $.

Μετρά άτομα και κοινές καταθέσεις γάμου. Εάν είστε παντρεμένοι και υποβάλετε αίτηση χωριστά Εξακολουθείτε να έχετε ένα αυστηρό μέγιστο όριο απώλειας κεφαλαίου 1.500 $.

παρά αυτόν τον περιορισμό Το ποσό των αζήτητων ζημιών κεφαλαίου θα μεταφερθεί στο επόμενο έτος.

Πώς να μειώσετε τις απώλειες μετοχών σας

Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν αφαιρέσετε έως και 3.000 $ από την απώλεια κεφαλαίου σας, μπορείτε να διεκδικήσετε αυτήν την απώλεια στο μέλλον και να τη χρησιμοποιήσετε για να αντισταθμίσετε πιθανά μελλοντικά κέρδη.

Υπάρχει και το πλεονέκτημα ότι δεν λήγει γιατί οι απώλειες δεν σταματούν να γυρίζουν.

σύμφωνα με το προηγούμενο σημείο Μπορείτε να μειώσετε το ποσό των φορολογητέων κερδών εάν τα χρησιμοποιήσετε για να αντισταθμίσετε τις ακαθάριστες ζημίες.

Η τελευταία ημέρα που μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την απώλεια είναι η τελευταία ημέρα συναλλαγών οποιουδήποτε ημερολογιακού έτους. Αυτή είναι συνήθως η 31η Δεκεμβρίου, αλλά μπορεί να διαφέρει.

αλλαγή Τα κέρδη και οι ζημίες των συμμετοχών σας θα περιλαμβάνονται στο Πρόγραμμα Δ της ετήσιας φορολογικής σας δήλωσης.

Υπάρχει επίσης ένα φύλλο εργασίας που θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε το καθαρό, το κέρδος ή τη ζημία σας.

Αυτό το μέρος μπορεί να γίνει πολύπλοκο ανάλογα με το πόσο κέρδος ή ζημιά έχετε, επομένως καλό είναι να μιλήσετε με έναν επαγγελματία εάν δεν είστε σίγουροι για την ολοκλήρωση αυτού του βήματος.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε τις βραχυπρόθεσμες απώλειές σας για να αντισταθμίσετε τα βραχυπρόθεσμα κέρδη σας.

Εάν οι απώλειές σας υπερβαίνουν εντελώς τα κέρδη σας σε μια συγκεκριμένη κατηγορία Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε άλλες κατηγορίες.

Τα βραχυπρόθεσμα κέρδη και οι ζημίες σας είναι λιγότερα από ένα χρόνο ενώ τα μακροπρόθεσμα είναι μεγαλύτερα.

Αυτές μερικές φορές φορολογούνται με διαφορετικούς συντελεστές. Επομένως, θα πρέπει να διατηρούνται ξεχωριστά.Γενικά, τα μακροπρόθεσμα κέρδη σας είναι καλύτερα από τα βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Εάν έχετε εμπειρία ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε φοροτεχνικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές τους στο συμψηφισμό για να προγραμματίσετε στρατηγικά όταν αναγνωρίζετε μια απώλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να αφαιρέσετε περισσότερα από το φορολογητέο εισόδημά σας.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται Οι φορολογικές απώλειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξοικονόμηση σημαντικών περιοχών όταν συγκομίζονται και χρησιμοποιούνται σωστά.

παρ’το

Γνωρίζοντας πώς να αφαιρέσετε σωστά τις απώλειες μετοχών μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα όταν πληρώνετε τους τελικούς φόρους σας. Και το να γνωρίζεις πότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις αυτές τις απώλειες μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ καλής αποταμίευσης και μεγάλης αποταμίευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν η εταιρεία χρεοκοπήσει Η μέθοδος αφαίρεσης αυτών των μετοχών είναι ελαφρώς διαφορετική. Και πρέπει να έχετε την κατάλληλη τεκμηρίωση της απώλειας σας.

Αυτό το σύστημα είναι περιορισμένο. Αλλά αν είστε άτυχοι με απώλειες κεφαλαίου, η έκπτωση 3.000 $ από το φορολογητέο εισόδημά σας μπορεί να είναι χρήσιμη.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *