Εκπίπτουν φόροι τα έξοδα κίνησης; –

Η μετακόμιση του σπιτιού μπορεί να είναι μια πολύ αγχωτική στιγμή. Και μπορεί να είναι και ένας δαπανηρός χρόνος αν ξεκινήσετε από το μηδέν.

Επομένως, είναι κατανοητό ότι εξετάζετε εάν μπορείτε ή όχι να αφαιρέσετε φόρους από τα έξοδα μετακίνησης.

Ωστόσο, μισώ να είμαι ο αποδέκτης των κακών ειδήσεων: μετά τη φορολογική μείωση του 2017, το κόστος μετακόμισης έπαψε να εκπίπτει φορολογικά.

Για παράδειγμα, εάν υπηρετείτε επί του παρόντος στον στρατό ή είχατε τροποποιήσει ένα αρχείο πριν από το 2017, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες μπορείτε ακόμα να διεκδικήσετε.

Εάν δεν είστε κατάλληλοι για αυτές τις καταστάσεις Δεν θα είστε επιλέξιμοι για παραίτηση.

Επειδή όμως ορισμένες πολιτείες επιτρέπουν εκπτώσεις που πληρούν ορισμένα κριτήρια, Συνιστώ ακόμα να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας. Και ακόμα κι αν δεν μπορείς να το διεκδικήσεις. Είναι πάντα χρήσιμο να παρακολουθείτε τα έξοδά σας.

Το κόστος μετεγκατάστασης είναι περιορισμένο.

Πρώτον, μπορεί να αναρωτιέστε τι είναι το κόστος μετακίνησης. καθώς σχεδιάζετε τη μετακίνησή σας Βεβαιωθείτε ότι τα έξοδα μετεγκατάστασης είναι λογικά και απαραίτητα για τη μετακόμισή σας.

Όταν λοιπόν πεινάτε και παραγγέλνετε φαγητό ενώ είστε εν κινήσει. Δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε μέρος των εξόδων σας. Γιατί δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. για να σε βοηθήσει να κινηθείς

Το αέριο που προσθέτετε στο αυτοκίνητό σας για να μεταφέρετε αντικείμενα από σπίτι σε σπίτι είναι λογικό και απαραίτητο και σημαντικό.

Λογικό κόστος μετεγκατάστασης:

  • λάδι/χιλιόμετρα στο αυτοκίνητό σας
  • βραχυπρόθεσμη εξοικονόμηση
  • ενοικίαση φορτηγού
  • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
  • συσκευασία

Εάν ταξιδεύετε μεγάλη απόσταση Οι χρεώσεις ξενοδοχείων μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως έξοδα μετακόμισης. Αλλά δεν είναι το φαγητό που τρως κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Το IRS έχει ποσοστό αποζημίωσης χιλιομέτρων 17 σεντς ανά μίλι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την αναλογία για να υπολογίσετε την ακριβή αξία των εξόδων ταξιδιού σας.

Εάν θέλετε, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα έξοδα ταξιδιού σας και να αφαιρέσετε τα καύσιμα, τη βενζίνη, τα διόδια και τη στάθμευση.

Τα έξοδα μετακίνησης μπορούν να εκπίπτουν φόρου.

Τα έξοδα μετακίνησης μπορούν να εκπίπτουν φόρου.

Εάν μετακομίσατε σε νέο σπίτι πριν από το 2017 και δεν ζητήσατε έκπτωση φόρου εκείνη τη στιγμή Ίσως μπορείτε να υποβάλετε τροποποιημένη φορολογική δήλωση για να αφαιρέσετε τα έξοδά σας.

Εάν υπηρετείτε στο στρατό Μπορείτε να διεκδικήσετε έξοδα μετακόμισης.

Να απαλλάσσονται από φόρους ως μέρος των ενόπλων δυνάμεων Η αιτία των πράξεών σας πρέπει να είναι άμεσο αποτέλεσμα της εντολής της φυλής.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να διεκδικήσετε έξοδα όχι μόνο για εσάς αλλά και για τη σύζυγο και τα εξαρτώμενα μέλη σας.

Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν έξοδα που καταβλήθηκαν ή επιστράφηκαν από το δημόσιο. Επιπλέον, πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσετε τη δοκιμή χρόνου και απόστασης.

δοκιμαστική περίοδος

όταν μετακομίζεις σπίτι Πρέπει να σχετίζεται με την έναρξη της νέας εργασίας σας για να δικαιούστε την έκπτωση.

Τι σημαίνει? Πρέπει να ξεκινήσετε από τον νέο σας χώρο εργασίας και να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση για τουλάχιστον 39 από τις 52 εβδομάδες του έτους.

Υπάρχουν εξαιρέσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δουλειά πριν όλη η οικογένεια μετακομίσει λόγω ιατρικής περίθαλψης.

Ή το παιδί σας μπορεί να ολοκληρώσει τη σχολική χρονιά στο παλιό του σπίτι πριν ξεκινήσει ένα νέο. σε αυτή την περίπτωση Μπορείτε ακόμα να αφαιρέσετε τα έξοδά σας.

εξ αποστάσεως δοκιμή

Εξαρτάται επίσης από το πόσο μακριά κινείστε. Να ισχυριστεί Η νέα σας δουλειά πρέπει να απέχει τουλάχιστον 50 μίλια από το παλιό σας σπίτι από την προηγούμενη εργασία σας.

Τι σημαίνει αυτό? Ας υποθέσουμε ότι η προηγούμενη εργασία σας απέχει 10 μίλια από το σπίτι σας. Πρέπει να ξεκινήσετε τη νέα σας εργασία τουλάχιστον 60 μίλια από το παλιό σας σπίτι για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για την έκπτωση φόρου.

Σημειώστε ότι εάν υπηρετήσετε στο στρατό και κάνετε μόνιμη αλλαγή στη στρατιωτική σας ιδιότητα. (Συνταξιούχος ή συνταξιούχος) Δεν απαιτείται να πληροίτε αυτές τις προϋποθέσεις.

Οι στρατιωτικοί αρχειοθέτες χρησιμοποιούν το έντυπο 3903;

Ναι, το στρατιωτικό προσωπικό πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα 3903 για να αναφέρει οποιοδήποτε από τα ακόλουθα έξοδα:

  • Κόστος αποθήκευσης και μεταφοράς που σχετίζεται με το χειρισμό και τη συσκευασία.
  • Ταξίδια, διαμονή ή οποιοδήποτε καύσιμο
  • Αποζημίωση από τον εργοδότη σας για το κόστος μετακόμισης.

Το ποσό που αναφέρετε στη γραμμή 4 του 3903 σας πρέπει να αντιστοιχεί στη γραμμή 12, Κωδικός P του εντύπου W-2.

Εάν η αποζημίωση υπερβαίνει το συνολικό σας κόστος Δεν θα μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα μετεγκατάστασης. Αντίθετα, πρέπει να διεκδικήσετε την υπέρβαση της επιστροφής ως φορολογητέο εισόδημα.

Ωστόσο, εάν τα έξοδά σας είναι περισσότερα από αυτά που σας επέστρεψε ο εργοδότης σας. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα για μη μεταφερόμενα αντικείμενα για να μειώσετε το φορολογητέο εισόδημά σας.

τελικές σκέψεις

Η μετακόμιση μπορεί μερικές φορές να φαίνεται σαν ταλαιπωρία. ειδικά αν πρέπει να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις Και όλες αυτές οι πληρωμές μπορούν να συνδυαστούν. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε το κάνετε και δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για φορολογικές περικοπές. Άλλωστε, κάθε λίγο βοηθάει.

Ωστόσο, λόγω της αλλαγής της φορολογικής νομοθεσίας Εάν είστε ενεργός στρατιωτικός και σκοπεύετε να μετακομίσετε σύντομα, ενδέχεται να μην μπορείτε να διεκδικήσετε τα έξοδα μετεγκατάστασης.

Εάν μπορέσατε να μετακομίσετε πριν από την αλλαγή (πριν από το 2017), ενδέχεται να δικαιούστε να ανακτήσετε ορισμένους από τους φόρους για τη μετακόμισή σας υποβάλλοντας δήλωση αλλαγής.

Ανεξάρτητα από το αν αφαιρείτε μέρος ή το σύνολο των εξόδων μετακίνησης. Ελπίζουμε να βρείτε το καλύτερο στο νέο σας σπίτι!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *