Εκπίπτουν φόροι τα έξοδα ταξιδιού; –

Τα επαγγελματικά ταξίδια είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό πολλών εργασιακών περιβαλλόντων και, ενώ τα επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να είναι διασκεδαστικά, δεν είναι πάντα εφικτά. Αλλά συνήθως είναι ακριβό.

Ακόμη και ένα σύντομο ταξίδι απαιτεί μεταφορά, διαμονή και μετάβαση σε μια άγνωστη περιοχή.

Αλλά αν το ταξίδι είναι προϋπόθεση για δουλειά Μπορεί να επωφεληθείτε από ορισμένες φορολογικές εκπτώσεις.

Πολλά έξοδα που σχετίζονται με επαγγελματικά ταξίδια εκπίπτουν φόρου. Σας επιτρέπει να διεκδικήσετε τα απαραίτητα και αναπόφευκτα έξοδα που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ωστόσο, το IRS έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με τα υποχρεωτικά έξοδα. Και η παραμέληση δεν οδηγεί σε αυστηρή τιμωρία.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσουμε πώς το IRS οργανώνει επαγγελματικά ταξίδια. Και ποια έξοδα μπορούν να αφαιρεθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας;

Ποιο είναι το κόστος ενός επαγγελματικού ταξιδιού;

Τα επαγγελματικά έξοδα ταξιδιού είναι τα ταξίδια που πρέπει να κάνετε στον χώρο εργασίας σας. που είναι μακριά από την εφορία σας για διάστημα μεγαλύτερο από μια ημέρα εργασίας

Το ταξίδι περιλαμβάνει διανυκτέρευση ή ξεκούραση από το σπίτι. Αλλά πρέπει να είναι ένα προσωρινό ταξίδι.

Τα έξοδα επαγγελματικού ταξιδιού δεν μπορούν να διεκδικηθούν εάν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο από ένα έτος.

Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε έξοδα ταξιδιού για οποιοδήποτε ταξίδι αναλαμβάνετε για προσωπικούς λόγους. Το ταξίδι σας πρέπει να είναι απαραίτητο για τους περισσότερους επαγγελματικούς λόγους.

Το IRS απαιτεί κυρίως χρόνο που αφιερώνεται στην επιχείρηση. Αλλά η λήψη λίγων ημερών δεν περιορίζει την ικανότητά σας να διεκδικήσετε έξοδα.

Επιτρέπονται πέντε ημέρες εργασίας και δύο ημέρες ρεπό και εκπίπτουν φόροι τα ταξίδια. Αν η ισορροπία αλλάξει αντίστροφα Το υπόλοιπο δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Για παράδειγμα, περάστε τέσσερις ημέρες ως τουρίστας και τρεις ημέρες για επαγγελματικούς λόγους. Αυτοί οι κανόνες είναι ελαφρώς πιο χαλαροί εάν ταξιδεύετε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Απαιτούνται έξοδα επαγγελματικού ταξιδιού. «συνηθισμένο και απαραίτητο» όπως ορίζεται από το IRS.

Χωρίς έξοδα πολυτελείας και χωρίς ταξίδι στη Χαβάη. απλά κάλεσε Η αξίωση φανταχτερών εξόδων μπορεί να οδηγήσει σε αγωγές και πρόστιμα.

Τέλος, να πληρούν τις προϋποθέσεις ως επαγγελματικό ταξίδι Πρέπει να προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Δημιουργήστε ταξιδιωτικά σχέδια και μοιραστείτε τα με άλλους στη δουλειά.

Η απάντηση σε μερικά email σε οικογενειακές διακοπές δεν μπορεί να αφαιρέσει τα έξοδα ταξιδιού.

Φόροι στέγασης και επαγγελματικά έξοδα ταξιδιού

Το IRS ορίζει τα επαγγελματικά ταξίδια ως ένα ταξίδι που σας απομακρύνει από το φορολογικό σας σπίτι.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση επειδή η φορολογική σας κατοικία δεν είναι πάντα η ίδια με την ιδιωτική σας κατοικία. Η φορολογική σας κατοικία είναι η γενική περιοχή ή πόλη γύρω από τον κύριο τόπο της επιχείρησής σας.

Το προσωπικό σας σπίτι μπορεί να είναι το φορολογικό σας σπίτι. Εάν εργάζεστε από το σπίτι ή ζείτε στην ίδια πόλη όπου εργάζεστε

Για να κατανοήσετε ποια έξοδα επαγγελματικού ταξιδιού εκπίπτουν Πρέπει να καταλάβετε πού βρίσκεται η εφορία σας.

Αν έχετε οικογενειακό σπίτι σε μια πόλη όπου μένετε τα Σαββατοκύριακα και εργάζεστε σε άλλη πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μείνετε σε ξενοδοχείο. Το ταξίδι δεν είναι επαγγελματικό ταξίδι.

Αυτό συμβαίνει γιατί φύγατε από την εφορία όπου εργαζόσασταν μόνο για προσωπικούς λόγους.

Εκπίπτουν φόροι τα έξοδα ταξιδιού;

Θα απαλλάσσεται ο ημερήσιος φόρος μετακίνησης;

ανεξάρτητα από το πόσο μακριά ταξιδεύετε κάθε μέρα έξοδα Δεν μπορεί να εκπίπτει φόρου, οπότε ακόμα κι αν πετάτε για τη δουλειά κάθε πρωί. Δεν θα πάρετε πίσω τον φόρο σας.

Επειδή δεν θα μεταβείτε στη δουλειά από την εφορία σας. Άρα η απόσταση δεν έχει σημασία. Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε τυχόν τέλη στάθμευσης που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας μετακίνησης.

Δαπάνες επαγγελματικών ταξιδιών που εκπίπτουν από τον φόρο

Εάν το ταξίδι σας πληροί τις προϋποθέσεις για επαγγελματικό ταξίδι Υπάρχουν πολλές περιοχές όπου είναι διαθέσιμες φορολογικές εκπτώσεις.

Μεταφορά

Το ταξίδι από το σπίτι στον προορισμό της επιχείρησής σας εκπίπτει 100% από τον φόρο, εξαιρουμένου του κόστους ταξιδιού με αεροπλάνο, τρένο ή λεωφορείο.

Το ταξίδι με ταξί και ιδιωτικό αυτοκίνητο απαλλάσσεται επίσης από τον φόρο.

Τα ταξίδια εκπίπτουν επίσης από φόρους όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Αυτό εξαιρείται εάν χρησιμοποιείτε ταξί ή δημόσια μέσα μεταφοράς για να φτάσετε στην κατοικία ή το γραφείο σας.

Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τα έξοδα για τη χρήση του δικού σας αυτοκινήτου, όπως απόσταση, διόδια και χώρο στάθμευσης. επίσης Μπορείτε να αφαιρέσετε χρήματα για επαγγελματικά ταξίδια χρησιμοποιώντας ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Οι αποσκευές θεωρούνται επίσης έκπτωση φόρου.

μέρος διαμονής

Η επιβίβαση και η διαμονή απαλλάσσονται από φόρους. Μπορούν επίσης να ζητήσουν τέλη στεγνού καθαρίσματος και πλυντηρίου.

Εάν το ταξίδι σας περιλαμβάνει μη εργάσιμες ημέρες Αυτές οι διανυκτερεύσεις θα αφαιρεθούν από το κόστος διαμονής.

Ωστόσο, απαιτείται διανυκτέρευση. Αν γίνει συνάντηση Τρίτη και Πέμπτη Οι διαμονές σας στο ξενοδοχείο της Τετάρτης εξαιρούνται.

Αν όμως είναι Παρασκευή και Σάββατο, θεωρείται προσωπικό ταξίδι.

Παρόλο που οι υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρίσματος εκπίπτουν φόρου. Αλλά όλα τα πρόσθετα έξοδα δεν εκπίπτουν φόρου. Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε τον λογαριασμό κατά το check out.

τροφή

Οι εκπτώσεις φαγητού και ποτών είναι συνήθως 50% εκτός εάν το γεύμα είναι ιδιαίτερα ακριβό.

Τα τυπικά έξοδα γευμάτων είναι συχνά ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρεθούν οι φόροι που σχετίζονται με τα έξοδα γευμάτων. και το επίδομα θα διαφέρει ανάλογα με τον προορισμό.

Απαραίτητη είναι η φορολογική απαλλαγή 50% στα γεύματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Είναι εντάξει να σταματήσετε για ένα γεύμα σε ένα μακρύ ταξίδι. Αλλά αν τρως κάθε 15 λεπτά, δεν μπορείς να το διεκδικήσεις.

επιχειρηματικές γραμμές

Οποιεσδήποτε επαγγελματικές κλήσεις πραγματοποιείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εξαιρούνται. άλλες επικοινωνίες Σχετικές με εργασίες όπως φαξ μπορούν επίσης να θεωρηθούν αφαιρέσεις.

υπάρχει κάτι άλλο

Κάθε φιλοδώρημα που καταβάλλεται για αυτές τις βασικές υπηρεσίες εκπίπτει φόρου. Το ίδιο ισχύει και για τις σχετικές δαπάνες, όπως η ενοικίαση υπολογιστών για επαγγελματική χρήση.

Αυτά τα πρόσθετα έξοδα πρέπει να σχετίζονται με την εργασία σας και να αποτελούν υποχρεωτικό μέρος του ταξιδιού.

Μπορεί να φαίνεται βαρετό στις λεπτομέρειες. Αλλά οι προσπάθειες να διεκδικήσουν μαθήματα κοκτέιλ ως επαγγελματικό γεύμα συχνά αμφισβητούνται στην πορεία.

Εκπίπτουν τα έξοδα ταξιδιού για τους αυτοαπασχολούμενους;

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι δικαιούνται έκπτωση φόρου για επαγγελματικά ταξίδια. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

τελικές σκέψεις

Τα επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να είναι μια ελκυστική πρόταση. Είναι όμως δαπανηρό και χρονοβόρο.

Η τήρηση λεπτομερών αρχείων εξόδων και ένα σαφές δρομολόγιο διευκολύνουν την υποβολή αίτησης για έκπτωση φόρου για επαγγελματικά ταξίδια.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *