Εκπίπτουν φόροι τα ασφάλιστρα Medicare; –

Όταν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Μικρά λάθη μπορεί να οδηγήσουν σε τεράστια πρόστιμα ή ακόμα και φυλάκιση.

Γι’ αυτό θα πρέπει να διαβάζετε άρθρα όπως αυτό. Ποια άρθρα απαλλάσσονται από τον φόρο και ποια είδη δεν φορολογούνται;

Μπορεί να είναι νάρκη αν δεν ξέρετε τι είναι. Και οι πιθανές ποινές είναι πολύ τρομερές.

Επειδή το Medicare είναι ένα ομοσπονδιακό πρόγραμμα. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε ότι η Medicare θα λάβει πληρωμές φόρου εισοδήματος.

Αλλά αλήθεια? Μπορούν να αφαιρεθούν τα ασφάλιστρα υγείας ως φόρος εισοδήματος;

Αυτή είναι η ερώτηση που προορίζεται να απαντήσει αυτό το άρθρο. Και θα καλύψουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε απαντώντας σε όλες τις συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με το θέμα.

Στο τέλος του άρθρου θα ξέρετε τι να κάνετε και τι να κάνετε β.

Μη διστάσετε να μεταβείτε σε οποιαδήποτε περιοχή νοικιάζετε, ορίστε.

Κατανόηση του Medicare και των 4 μερών του

Τα ασφάλιστρα Medicare βοηθούν στη χρηματοδότηση προγραμμάτων Medicare. Όταν λοιπόν ένα άτομο χρειάζεται ιατρική φροντίδα Θα είναι διαθέσιμη οικονομική βοήθεια.

Η ασφάλιση υγείας χωρίζεται σε τέσσερα διαφορετικά μέρη:

 • μέρος Α Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα χειρουργείου.
 • Μέρος Β συμπεριλαμβανομένης της επίσκεψης σε γιατρό ιατρική εξέταση και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη
 • Ενότητα Γ Πλεονέκτημα Medicare για Ηλικιωμένους και Αναπηρίες
 • Μέρος Δ Συμπεριλαμβανομένου του κόστους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων

Υπάρχει επίσης μια συμπληρωματική ασφάλιση υγείας που ονομάζεται Medicop για την κάλυψη των εξόδων από την τσέπη.

Η ιατρική δεν είναι υποχρεωτική για όλους. Ωστόσο, απαιτείται εγγραφή στο Μέρος Α για όσους λαμβάνουν παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα μέρη Β και Δ είναι προαιρετικά και μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Μέρος Γ, αν θέλετε, μόλις κλείσετε τα 65, αλλά η ασφάλιση υγείας παντός εδάφους θεωρείται ευρέως ότι έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος κάθε ενότητας Medicare, ανατρέξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο. Αυτό θα σας μεταφέρει απευθείας στον ομοσπονδιακό ιστότοπο Medicare.

Πώς γίνονται οι πληρωμές ασφαλίστρων Medicare;

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Εάν είστε μισθωτός Ο εργοδότης σας έχει ένα σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης για εσάς. και μπορεί να καλύπτει ένα ή περισσότερα μέρη της ασφάλισης υγείας Εάν αυτό συμβεί στον εργοδότη σας, τα ασφάλιστρά σας στο Medicare μπορεί να προέρχονται απευθείας από το μισθό σας.

χειρωνακτική εργασία

Ωστόσο, εάν είστε αυτοαπασχολούμενος Πρέπει να πληρώσετε φόρους αυτοαπασχόλησης ύψους 15,3% του ετήσιου εισοδήματός σας. Μέρος αυτού, συγκεκριμένα το 2,9%, πηγαίνει στο Medicare.

άνεργος

Όσοι χάνουν τη δουλειά τους και τις παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης λαμβάνουν αυτόματα Medicare.

Εκπίπτουν φόροι τα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας;

Όπως τα περισσότερα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας, το Medicare εκπίπτει φόρου. και δεν θεωρείται φόρος προ φόρων.

Αυτό σημαίνει εάν το ασφάλιστρο Medicare είναι 70 $ ανά μήνα. Και το συνολικό σας κόστος προ φόρων είναι 1.070 $. Το καθαρό κόστος αγοράς θα είναι 1.000 $.

Αν και τα ασφάλιστρά σας στο Medicare προέρχονται απευθείας από τον μισθό σας, Αλλά δεν είναι προ φόρου και πρέπει να αφαιρεθεί από το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας (ή AGI) όταν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση.

Ποια ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας εκπίπτουν φόρου;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας γενικά εκπίπτουν πλήρως από τον φόρο εάν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Οι κανόνες για την αφαίρεση των ασφαλίστρων Medicare από το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας στη φορολογική σας δήλωση εξαρτώνται από τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας. Ειδικότερα, το εργασιακό σας καθεστώς και το ακαθάριστο εισόδημά σας.

Εδώ είναι μια γρήγορη περίληψη.

 • μέρος Α – Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν αυτό το μέρος χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν ασφάλιστρα. Δεν υπάρχει τίποτα για έκπτωση. Ωστόσο, εάν πληρώνετε τα ασφάλιστρα του Μέρους Α και δεν λαμβάνετε παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα ασφάλιστρα από το φορολογητέο εισόδημά σας.
 • Ενότητες Β, Γ και Δ – Όλοι αυτοί οι τομείς απαλλάσσονται από φόρους. Εάν πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις σχετικά με τους κανόνες κερδών

Το Medigap εκπίπτει επίσης από τον φόρο.

Υπάρχει όριο στο επίδομα ιατρικών εξόδων;

Δυστυχώς, υπάρχουν περιορισμοί στις ιατρικές κρατήσεις στη φορολογική σας δήλωση. Το IRS σας επιτρέπει γενικά να αφαιρέσετε ιατρικά έξοδα που υπερβαίνουν το 7,5% του AGI σας.

για παράδειγμα Εάν το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας για το φορολογικό έτος είναι 20.000 $, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρέσετε τα ιατρικά έξοδα που υπερβαίνουν το 7,5% του συνολικού συνόλου, που είναι 1.500 $.

με άλλα λόγια σε αυτή την κατάσταση Τα ιατρικά έξοδα πρέπει να βγαίνουν από την τσέπη σας. Εκτός αν κοστίζει 1.500 $ ή περισσότερο.

Πώς να αφαιρέσετε τα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας;

Ευτυχώς, η αφαίρεση των ασφαλίστρων Medicare από τη φορολογική σας δήλωση είναι αρκετά απλή.

Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη. δηλώσεις ασφάλισης, Έντυπο SSA-1099 και τυχόν συνοπτικές ειδοποιήσεις που λάβατε

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

 1. Εξετάστε το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας για το φορολογικό έτος.
 2. Συμπεριλάβετε τα χρήματα που ξοδέψατε για ιατρική περίθαλψη εκείνο το έτος.
 3. Συμπληρώστε το έντυπο IRS 1040 ή 1040-SR.
 4. Εισαγάγετε τα ιατρικά σας έξοδα στις γραμμές 1 έως 4. Η φόρμα υπολογίζει το 7,5% του AGI σας.
 5. Εάν τα ιατρικά σας έξοδα υπερβαίνουν ή υπερβαίνουν αυτό το 7,5%, μπορείτε να αφαιρέσετε τα ιατρικά σας έξοδα από το προσαρμοσμένο ακαθάριστο εισόδημά σας.

συνοψίζω

Συνολικά, τα ασφάλιστρα Medicare εκπίπτουν φόρου.Επιπλέον, και τα 4 μέρη του Medicare εκπίπτουν φόρου. Το ίδιο ισχύει και για τη συμπληρωματική ασφάλιση υγείας Medigap.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να τονιστεί εδώ ότι τα ασφάλιστρα ασφάλισης υγείας μπορούν να εκπίπτουν φόρου μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Και πρέπει να πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις με βάση το εργασιακό σας καθεστώς και το εισόδημά σας.

Επιπλέον, τα ιατρικά σας έξοδα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από το 7,5% του προσαρμοσμένου ακαθάριστου εισοδήματός σας για να αφαιρεθούν από το φορολογικό σας τιμολόγιο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *