Εξοικονομήστε ενέργεια με τους θαυμαστές Vornado

Η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας είναι ένα σημαντικό βήμα για την προστασία του μέλλοντός μας από ανεπανόρθωτες ζημιές που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή. Όμως οι παγκόσμιες θερμοκρασίες έχουν ήδη αυξηθεί. Ευτυχώς, ένας έξυπνος ανεμιστήρας ενεργειακών ανεμοστρόβιλων μπορεί να μας βοηθήσει να μας κρατήσει δροσερούς χωρίς να ζεστάνει τον πλανήτη.

Ορισμένοι ανεμιστήρες ανεμοστρόβιλων είναι ενεργειακά αποδοτικοί Οι ανεμιστήρες Energy Smart Vornado ισχυρίζονται ότι καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια ενώ παρέχουν περισσότερη ισχύ και ακριβέστερη ροή αέρα από άλλους ανεμιστήρες και συσκευές της επωνυμίας Vornado..

Το υπόλοιπο του άρθρου παρακάτω εξηγεί τι είναι οπαδός του Vornado, τι τον κάνει να διαφέρει από έναν κανονικό θαυμαστή. Και γιατί είναι τόσο σημαντική η αγορά ενός αποτελεσματικού ανεμιστήρα;

Τι είναι το Vornado Fans;

Το πρώτο προϊόν Vonado ανεμιστήρας αγωγώνΠωλούν επίσης ανεμιστήρες δαπέδου. υγραντήρας και άλλα προϊόντα κλιματισμού Ο εργονομικός σχεδιασμός το καθιστά ασφαλέστερο, πιο αθόρυβο και πιο ανθεκτικό από άλλους ανεμιστήρες.

Αποτελείται από μια μεταλλική ή πλαστική λεπίδα προσαρτημένη σε έναν πυρήνα. ηλεκτρικός κινητήρας προσαρτημένος στον πυρήνα και όλα τοποθετημένα σε βάση σε κυλινδρικό ή κωνικό σωλήνα. Εξ ου και το όνομα ανεμιστήρας αγωγών. Η ειδικά σχεδιασμένη έλικα δημιουργεί ένα ισχυρό στροβιλιζόμενο ρεύμα αέρα γνωστό ως Δράση Vortex που θα κυκλοφορούσε συνεχώς τον αέρα στο δωμάτιο, ο Vornado είπε ότι το εφηύρε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, ο ανεμιστήρας Energy Smart Tornado μπορεί να χρησιμοποιεί έως και 80% λιγότερη ενέργεια ενώ είναι πιο ισχυρός από άλλους ανεμιστήρες. Ο υγραντήρας μπορεί να χρησιμοποιεί ισχύ 1 watt όταν βρίσκεται σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι μόνο οι συσκευές Energy Smart Vornado το κάνουν αυτό. Άλλα προϊόντα Vornado χωρίς έξυπνη ενεργειακή τεχνολογία καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια από άλλες μάρκες.

για παράδειγμα, Warnado 133DC Η Energy είναι ένας από τους θαυμαστές τους με την έξυπνη τεχνολογία. Υπόσχονται να δροσίσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο με Vortex Action ενώ καταναλώνουν 80% λιγότερη ενέργεια και 10 χρόνια χρήσης. Vornado Pivot3Αυτό το μοντέλο χρησιμοποιεί επίσης το σύστημα Vortex Action, αλλά είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικό και παρέχεται μόνο με 5ετή εγγύηση, παρά το ίδιο μέγεθος.

Vornado 133DC Energy Smart Compact ανεμιστήρας κυκλοφορίας αέρα με μεταβλητό έλεγχο ταχύτητας, λευκό, CR1-0349-73

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Vornado Pivot3 Συμπαγής ανεμιστήρας κυκλοφορίας, περιστρεφόμενος άξονας, ρυθμίσεις 3 ταχυτήτων, αφαιρούμενη γρίλια για καθάρισμα.  Κατάλληλο για σπίτι, γραφείο, κοιτώνα, μαύρο χρώμα

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Εάν δεν είστε ενημερωμένοι για αυτές τις διαφορές Μπορεί να χάσετε όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Energy Smart. Και οι δύο ανεμιστήρες έχουν υψηλή βαθμολογία και το Pivot3 είναι ελαφρώς φθηνότερο. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον τύπο του ανεμιστήρα που αγοράζετε. Λάβετε υπόψη ότι οι οπαδοί του Vornado είναι πιο ακριβοί από πολλούς οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο κανονικός ανεμιστήρας και ο ανεμιστήρας Energy Smart κοστίζουν $40 και $50 αντίστοιχα. Αυτό είναι ακριβό για έναν ανεμιστήρα που ζυγίζει μόλις δύο κιλά. Και πάλι, έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν.

Η διαφορά μεταξύ ενός οπαδού Vornado και ενός κανονικού ανεμιστήρα

Όταν διαβάσετε την παραπάνω περιγραφή Μπορεί να νομίζετε ότι ένας ανεμιστήρας Vornado ακούγεται σαν οποιοσδήποτε άλλος ανεμιστήρας (εκτός από την τιμή), αλλά ένας κανονικός ανεμιστήρας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει αέρα σε ένα δωμάτιο. Μπορούν να αιωρούνται και να δημιουργούν μια τροχιά κίνησης του αέρα. Αλλά δεν μπορεί να κρυώσει ένα μεγάλο δωμάτιο ταυτόχρονα. Και κάντε χώρο για δροσερό αέρα και ζεστούς, ιδρωμένους ανθρώπους.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η Vornado σχεδιάζει τα προϊόντα της διαφορετικά για να προσφέρει καλύτερη απόδοση. Η δίνη λειτουργεί όπως αναφέρθηκε πολλές φορές στο παρελθόν. που δημιουργείται από τη λεπίδα Ένα ειδικό «βαθύ βήμα» που λυγίζει τον αέρα σε μια δίνη. και ένα ελαφρώς κωνικό σωλήνα για να καλύψει ολόκληρη τη λεπίδα. Βοηθά στη συγκέντρωση του αέρα σε μια ισχυρή περιστρεφόμενη στήλη που βοηθά στην κυκλοφορία και την ψύξη ολόκληρου του δωματίου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πώς λειτουργεί:

https://www.youtube.com/watch?v=E3HprKDRdk8

Ποιος έκανε οπαδούς του Warnado;

Στα τέλη της δεκαετίας του 1920, ο μηχανικός Ralph K. Oder θέλησε για πρώτη φορά να κατασκευάσει ένα νέο αεροσκάφος. Σχεδίασε και κατοχύρωσε διάφορα μοντέλα. Ακόμη και πιλότησε το δικό του αεροπλάνο. αεροπλάνο warnado το 1929

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν ο Otis A. Άρχισε να εργάζεται για τη Sutton και ανακάλυψε ότι μπορούσαν να εφαρμόσουν την ιδέα του αρώματος στους οπαδούς του σπιτιού και το 1945 ίδρυσαν την OA Sutton Corporation. Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Richard ten Eyck βοήθησε στο σχεδιασμό του πρώτου θαυμαστή Έτσι, γεννήθηκε η μάρκα Vornado.

Η εταιρεία ανήκει πλέον στον Michael Koop, ο οποίος ίδρυσε ξανά τη Vornado το 1989. Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Odor, επικοινώνησε με τον Eyck για να σχεδιάσει έναν νέο θαυμαστή. Όταν πήρε το σήμα κατατεθέν του Vornado

Γιατί είναι σημαντική η εξοικονόμηση ενέργειας;

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για να εξοικονομήσετε ενέργεια: καλό για τον πλανήτη και καλό για το πορτοφόλι σας.

κλιματική αλλαγή

Ο πρώτος και πιο σημαντικός λόγος εξοικονόμησης ενέργειας είναι η κλιματική αλλαγή. Η τελευταία δεκαετία ήταν μια από τις θερμότερες. και θα χειροτερέψει Πολυάριθμες παγκόσμιες μελέτες καταγράφουν και αναφέρουν τις αιτίες και τις επιπτώσεις της αύξησης της θερμοκρασίας στην ατμόσφαιρα της Γης.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από την έκθεση της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) για να εξηγηθεί τι συνέβη:

«Το θερμαινόμενο κλίμα είναι άψογο. Και από τη δεκαετία του 1950, πολλές από τις παρατηρούμενες αλλαγές ήταν ανήκουστες για δεκαετίες έως χιλιετίες. Η ατμόσφαιρα και ο ωκεανός ζεστάθηκαν. Η ποσότητα του χιονιού και του πάγου έχει μειωθεί. Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει και οι συγκεντρώσεις αερίων του θερμοκηπίου αυξάνονται.

«Η ανθρώπινη επίδραση στο κλιματικό σύστημα είναι ξεκάθαρη. Και οι τελευταίες ανθρωπογενείς εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου είναι οι υψηλότερες στην ιστορία. πρόσφατη κλιματική αλλαγή Αυτό έχει ευρέως διαδεδομένο αντίκτυπο στα ανθρώπινα συστήματα και τη φύση.

(Σύνοψη της Έκθεσης Σύνθεσης για την Κλιματική Αλλαγή 2014 για Υπεύθυνους Διαμόρφωσης Πολιτικής)

Να διευκρινίσουμε ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη από τη δεκαετία του 1950 και οι άνθρωποι είναι η κύρια αιτία

Η ίδια έκθεση προσδιόρισε την υπερβολική κατανάλωση ενέργειας ως μία από τις κύριες επιπτώσεις στον άνθρωπο. Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από την καύση ορυκτών καυσίμων είναι η κύρια αιτία της κλιματικής αλλαγής. Αυτά τα αέρια, το διοξείδιο του άνθρακα, εμποδίζουν τη θερμότητα να διαφύγει από τη Γη. Η έκθεση συνεχίζει λέγοντας ότι η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση θα είναι αμοιβαία επωφελής για τη μείωση των εκπομπών που βλάπτουν τον πλανήτη μας.

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι εύκολο να επιλυθεί πρόβλημα. Θα χρειαστούν χρόνια ή και αιώνες για να θεραπευτεί ο κόσμος. Και μόνο εάν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να αναιρέσουμε ό,τι κάναμε.Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι όσοι έχουν ενεργειακά αποδοτικές συσκευές να σταματήσουν την κλιματική αλλαγή. Αλλά σίγουρα μπορεί να βοηθήσει.

Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τον ρόλο μας στην αλλαγή της, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.climatechange.org. Μπορείς να πας Ιστοσελίδα της NASA Αφιερωμένο στην παροχή χρήσιμων και ακριβών πληροφοριών.

Η εξοικονόμηση ενέργειας εξοικονομεί χρήματα.

Ο δεύτερος λόγος για να ανησυχείτε για την εξοικονόμηση ενέργειας είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. όταν το σκέφτεσαι Η χρήση λιγότερης ενέργειας σημαίνει ότι πληρώνετε λιγότερα για ενέργεια. Είναι λογικό. Προφανώς, δεν υπάρχουν δεδομένα ή στατιστικά για το πόσα χρήματα θα εξοικονομήσετε χρησιμοποιώντας έναν ενεργειακά αποδοτικό ανεμιστήρα, αλλά σε δέκα χρόνια σίγουρα θα αθροιστούν.

Ακόμα κι αν δεν αγοράσετε Energy Smart Fan. Τμήμα Ενέργειας ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εξοικονομούν ενέργεια Παρέχουν επίσης συμβουλές και καθοδήγηση για το πώς να το κάνουν.

συμπέρασμα

Η κλιματική αλλαγή προκαλεί άνοδο της θερμοκρασίας κάθε χρόνο. Και η καύση ορυκτών καυσίμων για ενέργεια από τον άνθρωπο είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτό. Πρέπει λοιπόν να βρούμε έναν τρόπο να εξοικονομήσουμε ενέργεια και να είμαστε ακόμα ψύχραιμοι.

Ευτυχώς, ο ανεμιστήρας Vornado έχει σχεδιαστεί αποτελεσματικά για να χρησιμοποιεί vortex για την ψύξη ολόκληρου του δωματίου σας. Ωστόσο, μόνο οι ανεμιστήρες Energy Smart καταναλώνουν έως και 80% λιγότερη ενέργεια, επομένως πρέπει να εξετάσετε τον τύπο ανεμιστήρα που θέλετε να αγοράσετε.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να αγοράσετε έναν Energy Smart Fan, θα πρέπει να εξετάσετε άλλες μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε τον πλανήτη και τα χρήματά σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *