Μονωτική δύναμη του περιτυλίγματος φυσαλίδων για τη διατήρηση των αντικειμένων δροσερά

Το τύλιγμα με φυσαλίδες είναι ο κύριος τρόπος προστασίας των εμπορευμάτων κατά την αποστολή τους. όταν τα αγαθά αποστέλλονται και παραδίδονται Το περιτύλιγμα φυσαλίδων αφαιρείται, ωστόσο, το περικάλυμμα με φυσαλίδες έχει μια μυστική λειτουργία ως ελεγκτής θερμοκρασίας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν προσπαθείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε.

Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες διατηρεί τα πάντα δροσερά. Οι τσέπες αέρα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση λειτουργούν ως εκπληκτικά αποδοτικοί αγωγοί. Επομένως, το περιτύλιγμα με φυσαλίδες είναι πολύ χρήσιμο όταν προσπαθείτε να διατηρήσετε τα πράγματα δροσερά ή ζεστά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μόνωση. Πώς το μαξιλάρι κραδασμών λειτουργεί ως μονωτικό και ένας καταπληκτικός τρόπος χρήσης αυτών των νέων πληροφοριών.

βασικά στοιχεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

για να καταλάβεις τη μόνωση Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα βασικά της θερμότητας και τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύει. Η θερμότητα έχει τρεις κύριους τρόπους κίνησης: αγωγιμότητα, μεταφορά και ακτινοβολία.

Η θερμότητα κινείται πάντα από το ζεστό στο κρύο για να εξισώσει τη συνολική θερμοκρασία του χώρου. ανεξάρτητα από το πώς κινείται η θερμότητα

Η μόνωση λειτουργεί μειώνοντας τη μεταφορά θερμότητας. Κάντε το ψυγείο κρύο περισσότερο Αυτό επιτυγχάνεται γενικά με την απορρόφηση θερμότητας. Επομένως, δεν επιτρέπεται η μεταφορά σε κρύα μέρη. Επιπλέον, το μονωτικό υλικό αντανακλά τα κύματα θερμότητας ενώ ελέγχει τη θερμοκρασία και μακριά από ψυχρές περιοχές.

Στη διαδικασία μόνωσης χρησιμοποιούνται διάφορα υλικά. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Μόνωση αφρού ψεκασμού: Ο αφρός ψεκασμού διαστέλλεται όταν ψεκάζεται λόγω χημικών αντιδράσεων. Αυτό δημιουργεί θύλακες αέρα που επιβραδύνουν τη μεταφορά θερμότητας. Αυτό δημιουργεί μια αεροστεγή, υδατοστεγή σφράγιση για να επιβραδύνει τη μεταφορά θερμότητας.
 • Μόνωση κυτταρίνης: Η μόνωση κυτταρίνης είναι φιλική προς το περιβάλλον και πυκνά συσκευασμένη για να αποτρέπει τη ροή του αέρα.Ωστόσο, ο αέρας δεν συμπιέζεται τόσο ώστε να μην υπάρχει χώρος για φυσαλίδες αέρα. Επιβραδύνει επίσης τη μεταφορά θερμότητας..
 • Μόνωση άκαμπτου αφρού: Η μόνωση άκαμπτου αφρού έχει μικρές θήκες αέρα. σε σανίδες σαν πλάκες Ιδανικό για ημιτελή σημεία και πολύ ανθεκτικό. Εξαιρετική μόνωση ακτινοβολίας

Γενικά, διαφορετικοί τύποι μόνωσης Αυτά είναι η παρουσία φυσαλίδων ή θυλάκων αέρα. Ο αέρας λειτουργεί ως εξαιρετικός αγωγός όταν περιορίζεται σε μικρό χώρο.

μονωμένο περιτύλιγμα φυσαλίδων

Το περιτύλιγμα φυσαλίδων είναι κατασκευασμένο από δύο υλικά: πλαστικό και αέρα. Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες είναι καλό μονωτικό. γιατί όπως αναφέρθηκε προηγουμένως Ο αέρας είναι καλός μονωτής. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ο αέρας είναι παγιδευμένος σε ένα μικρό κενό, όπως σε μια σαπουνόφουσκα.

Η μεταφορά θερμότητας συμβαίνει όταν τα μόρια του αέρα συγκρούονται και μεταφέρουν θερμική ενέργεια. Ο ανοιχτός αέρας περιέχει απεριόριστο αριθμό μορίων που συγκρούονται και ανταλλάσσουν ενέργεια. Ενώ η ποσότητα αέρα στον χώρο που μπορούν να ανταλλάξουν τα μόρια είναι περιορισμένη. Αυτό επιτρέπει στους θύλακες αέρα στο περιτύλιγμα φυσαλίδων να συγκρατούν τη θερμότητα αντί να τη μεταφέρουν σε μια πιο δροσερή θέση.

Περιτύλιγμα με φυσαλίδες, εάν χρησιμοποιηθεί και σφραγιστεί σωστά. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως σφράγισμα που διακόπτει εντελώς τη ροή του αέρα.

Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες δρα ως μονωτικό αφαιρώντας τη θερμότητα από τα κρύα αντικείμενα. τεχνικά Το προστατευτικό περικάλυμμα με φυσαλίδες προστατεύει τα αντικείμενα από τη θερμότητα αντί να τα διατηρεί δροσερά. Αλλά μην λάβετε υπόψη τις τεχνικές πτυχές. Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες εξακολουθεί να έχει εξαιρετικό έλεγχο και έλεγχο θερμοκρασίας.

έξυπνη χρήση για περιτύλιγμα με φυσαλίδες

Σε αυτό το σημείο, πιθανότατα γνωρίζετε πώς το περιτύλιγμα με φυσαλίδες διατηρεί τα πράγματα δροσερά και πώς λειτουργεί. Αλλά τώρα ίσως αναρωτιέστε πώς είναι χρήσιμο; Αυτή η ενότητα έχει όλες τις απαντήσεις! Εδώ είναι μερικές λύσεις. Για να χρησιμοποιήσετε το επιπλέον περιτύλιγμα με φυσαλίδες:

 • Κάντε το ψυγείο σας αποδοτικό απορρόφηση κραδασμών σε διάφορα μέρη του ψυγείου θα βοηθήσει στη βελτιστοποίηση του ψυγείου και θα διατηρήσει το φαγητό κρύο. Τοποθετήστε μεμβράνη με φυσαλίδες στα ράφια, τα συρτάρια και το κάτω μέρος του ψυγείου για να αποτρέψετε την είσοδο ανεπιθύμητης θερμότητας στο ψυγείο. Ένα πρόσθετο μπόνους είναι η προστασία για προϊόντα και άλλα εύθραυστα αντικείμενα. Επιπλέον, η αφαίρεση του περιβλήματος με φυσαλίδες καθιστά εύκολο τον καθαρισμό του.
 • Ταξινομήστε τις τσάντες παντοπωλείου σας για να δημιουργήσετε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό ψυγείο. Μην βιαστείτε να επιστρέψετε στο σπίτι από το παντοπωλείο. Τυλίξτε κατεψυγμένες λιχουδιές σε μεμβράνη με φυσαλίδες για να τις διατηρήσετε δροσερές και φρέσκες στο ταξίδι στο σπίτι. Μην ανησυχείτε για το λιωμένο παγωτό ή το χαλασμένο γάλα!
 • Φροντίστε να μην ιδρώνει το μπάνιο σας. Οι κυμαινόμενες θερμοκρασίες κάνουν το μπάνιο υγρό και ακατάστατο. Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες μπορεί εύκολα να το αποφύγει αυτό! ξεπλύνετε τη δεξαμενή της τουαλέτας Καλύψτε τα πλαϊνά με μεμβράνη και στερεώστε με κόλλα. Ελέγχει τη θερμοκρασία της δεξαμενής και σας κρατά απαλλαγμένο από συμπύκνωση.
 • Προστατέψτε τα φυτά σας από τον παγετό και τις κακές καιρικές συνθήκες. Οι σκηνές με φυσαλίδες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τα φυτά σας από τον παγετό. Προετοιμαστείτε για κακές καιρικές συνθήκες χτίζοντας ένα καταφύγιο από πλάκα ολίσθησης και σύρμα. Το περικάλυμμα με φυσαλίδες προστατεύει τα φυτά ενώ συγκρατεί τη θερμότητα μέσα.
 • Διατηρήστε τη ζεστασιά κατά την κατασκήνωση Το να τυλίξετε τον εαυτό σας σε περιτύλιγμα με φούσκες μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά είναι πραγματικά χρήσιμο όταν απολαμβάνετε μια νύχτα κάτω από τα αστέρια. Η κάλυψη του υπνόσακου με μεμβράνη με φυσαλίδες προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα μόνωσης και σας κρατά ζεστό όλη τη νύχτα.
 • προστατέψτε το παράθυρό σας ψεκάστε νερό στο παράθυρο Στη συνέχεια πιέστε σταθερά για να στερεώσετε την πλάκα ολίσθησης. Αυτό θα παρέχει προστασία από τον αέρα και συγκράτηση θερμότητας το χειμώνα. Το καλοκαίρι, μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό επίσης.
 • Σώστε τον εαυτό σας από παγωμένους σωλήνες. Το τύλιγμα του σωλήνα με μεμβράνη με φυσαλίδες θα σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία των σπασμένων σωλήνων. Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες προσθέτει άλλο ένα στρώμα ελέγχου θερμοκρασίας για να διατηρείτε τους σωλήνες σας σε σταθερή θερμοκρασία.
 • κρατήστε το θερμοκήπιο ζεστό για άλλο ένα στρώμα προστασίας Καλύψτε τους τοίχους του θερμοκηπίου με μεμβράνη με φυσαλίδες. Αυτό θα σας βοηθήσει να δροσιστούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να διατηρήσετε τα φυτά σας υγιή.
 • Εξοικονομήστε χρόνο στο πλύσιμο του παρμπρίζ σας. Το σκούπισμα του παρμπρίζ τον χειμώνα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα της σεζόν. Εξοικονομήστε χρόνο και ενέργεια τοποθετώντας μεμβράνη με φυσαλίδες πάνω από τα παράθυρά σας. Οι μονωτικές του ιδιότητες εμποδίζουν το χιόνι να κολλήσει στο παρμπρίζ σας. Στη συνέχεια τυλίξτε το μεμβράνη με φυσαλίδες για εύκολη αφαίρεση.
 • κρατήστε τα ποτά κρύα Το τύλιγμα δοχείων αναψυκτικού ή ποτηριών σε μεμβράνη με φυσαλίδες μπορεί να βοηθήσει προσωρινά. Διατηρεί τα ποτά σας καλυμμένα για να αποτρέψει τη συμπύκνωση και διατηρεί τα ποτά σας δροσερά για περισσότερο. Μην πιείτε ποτέ ξανά ποτά σε θερμοκρασία δωματίου!
 • ζεστό τη νύχτα Μπορείτε να προσθέσετε άλλη μια στρώση μόνωσης τοποθετώντας φύλλα ανάμεσα στα σεντόνια και το πάπλωμα. Παγιδεύει τη θερμότητα του σώματός σας και σας κρατά ζεστούς. Εάν έχετε την τάση να κρυώνετε Αυτή είναι μια καλή λύση.

Αυτό είναι απλώς κάτι που μπορεί να γίνει με πρόσθετο περιτύλιγμα με φυσαλίδες. Οι εφαρμογές είναι μέχρι εκεί που μπορεί να φτάσει η φαντασία. οι πιθανότητες είναι ατελείωτες

τελικές σκέψεις

Σίγουρα, το περιτύλιγμα με φυσαλίδες μπορεί σίγουρα να χρησιμοποιηθεί για να κρατήσει τα πράγματα δροσερά. Το μαξιλαράκι κραδασμών λειτουργεί ως εξαιρετικός μονωτήρας. Οι μικρές φυσαλίδες δρουν καλύτερα στην επιβράδυνση της μεταφοράς θερμότητας μεταξύ των μορίων του αέρα.

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λίγο Αλλά ακριβώς επειδή δεν βλέπουν τις δυνατότητες που έχει, έτσι την επόμενη φορά που θα λάβετε ένα πακέτο και θα νιώσετε σαν να πετάξετε το περιτύλιγμά σας με φούσκες. Αντ ‘αυτού, φτιάξτε ένα νέο! Υπάρχουν πολλές επιλογές και τρόποι χρήσης του περιτυλίγματος με φυσαλίδες για όλο τον έλεγχο θερμοκρασίας που χρειάζεστε.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *