Μπορείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας με DIY;

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί η βελτίωση του σπιτιού με βασικές δεξιότητες χωρίς επαγγελματική βοήθεια; Η απάντηση είναι ναι, η απάντηση είναι DIY ή το να το κάνεις μόνος σου είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα στις μέρες μας.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας ή να ζητήσετε βοήθεια όταν έρθει η ώρα.

Οι ανακαινίσεις σπιτιών DIY δεν θα μπορούσαν να είναι ευκολότερες από τις επαγγελματικές ανακαινίσεις. Αλλά μπορεί να εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Και η ανταμοιβή είναι συναισθηματική και οικονομική.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε σε ανακαινίσεις σπιτιών DIY;

Ο μέσος επαγγελματίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να κάνει βελτιώσεις στο σπίτι. έξοδα 20 έως 150 $ ανά τετραγωνικό πόδι Αυτό σημαίνει ότι μια πλήρης βελτίωση του σπιτιού μπορεί να κοστίσει από 40.000 $ έως 300.000 $, εάν αυτοί οι αριθμοί σας εκπλήξουν. Αξίζει επίσης να σκεφτείτε το DIY.

Οι ανακαινίσεις DIY μπορούν να σας εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο 50% έως 80% στο κόστος πολλαπλών εργασιών. Αν το κάνετε μόνοι σας, θα εξοικονομήσετε πολλά από το εργατικό κόστος, ωστόσο, λάβετε υπόψη το κόστος του χρόνου σας.

Εάν κάνετε DIY στον ελεύθερο χρόνο σας, το κόστος θα μειωθεί. Εάν έχετε πάρει άδεια από τη δουλειά για να κάνετε DIY εργασίες, αυτό είναι ένα κόστος που πρέπει να έχετε υπόψη σας. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τον χρόνο που μπορείτε να αφιερώσετε στην αποκατάσταση τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα.

προσιτές ιδέες για τη βελτίωση του σπιτιού

τα προηγούμενα χρόνια Το κόστος των αγαθών που επηρεάστηκαν από την πανδημία COVID-19 Ωστόσο, καθώς οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι Η επιθυμία για βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης αυξήθηκε επίσης.

Αν σας αποθαρρύνει το κόστος υλικού Μην θέλετε έναν εργολάβο να κάνει την εργασία σας. Ή απλώς απολαύστε το DIY. Θυμηθείτε, μπορείτε να κάνετε εκπληκτικές βελτιώσεις χωρίς να ξοδέψετε έναν τόνο χρημάτων.

Για παράδειγμα, ένα DIYer μπορεί να ανανεώσει μια παλιά κουζίνα. Συγκρίνετε αυτό με το κόστος και την εργασία της αφαίρεσης παλαιών εξαρτημάτων και της εισαγωγής νέων. Εάν το υπάρχον ντουλάπι σας λειτουργεί Μπορείτε να ενημερώσετε τα ντουλάπια τρίβοντας και βάφοντας ξανά. Τα έντονα χρώματα θα αναδείξουν το στυλ σας.

Το τρίψιμο και το φινίρισμα ενός δαπέδου μπορεί να αλλάξει την αίσθηση ενός δωματίου. Μπορεί επίσης να παρατείνει τη ζωή του δέντρου. Εναλλακτικά, η τοποθέτηση αυτοκόλλητων πλακιδίων είναι ταχύτερη και φθηνότερη. Μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας αναμειγνύοντας και ταιριάζοντας μοτίβα ή χρώματα.

Από την αλλαγή του χρώματος των φώτων μέχρι την τοποθέτηση προβολέων ή φωτιστικών. Η ενημέρωση του φωτισμού σας μπορεί να βελτιώσει την αίσθηση κάθε δωματίου. Με μοντέρνο φωτισμό LED, μπορείτε να προβάλλετε άλλες δημιουργίες. όλα σου

Θέστε στόχους για τη βελτίωση του σπιτιού σας. Προσδιορίστε ποιες περιοχές πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Στη συνέχεια, εξετάστε τους παρακάτω παράγοντες για να προσδιορίσετε πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την προετοιμασία για μια ανακαίνιση DIY

με θετική στάση Οι ανακαινίσεις σπιτιών DIY είναι δυνατές για τους περισσότερους ανθρώπους. Πολλές εργασίες βελτίωσης σπιτιού μπορούν να γίνουν από DIYers, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής ενός υπόστεγου. εγκατάσταση καταστρώματος και αναβάθμιση αξεσουάρ μπάνιου Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

  • Να θυμάστε ότι έχετε την τάση να εργάζεστε πιο αργά από τους επαγγελματίες. Ακόμα κι αν σκεφτείτε καθυστερήσεις γενικά με επαγγελματίες εργολάβους. Αλλά έχετε την τάση να επιβραδύνετε επειδή δεν έχετε τις ίδιες δεξιότητες ή εμπειρία. Συμπεριλάβετε αυτό στον προϋπολογισμό και τον προγραμματισμό σας. Μην απελπίζεστε όταν συμβαίνει αυτό.
  • κάνω δουλειά που μπορείτε να διαχειριστείτε Εάν δαγκώσετε περισσότερο από όσο μπορείτε να μασήσετε. Μπορείτε να καλέσετε έναν επαγγελματία για να επιδιορθώσει τη ζημιά ή να διορθώσει το σφάλμα. Μπορεί να είναι πιο ακριβό από τη χρήση επαγγελματία από την αρχή του έργου.
  • Επαγγελματική χρήση για μετασκευασμένα υδραυλικά συστήματα Η μετακίνηση συσκευών κουζίνας ή μπάνιου μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Τα σφάλματα που σχετίζονται με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εκτεταμένες ζημιές και μπορεί να είναι πολύ δαπανηρό να διορθωθούν. Ωστόσο, η αντικατάσταση υπαρχουσών συσκευών, μονάδων και υδραυλικών εγκαταστάσεων μπορεί να είναι μια εντελώς DIY εργασία.
  • Να χρησιμοποιείτε πάντα έναν επαγγελματία για ηλεκτρολογικές εργασίες. Η ασφάλεια πρέπει να είναι το κύριο μέλημα. Προστατέψτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους σας και το σπίτι σας προσλαμβάνοντας έναν εξειδικευμένο επαγγελματία ηλεκτρολόγο για να χειριστεί καλωδιώσεις και άλλες ηλεκτρικές εργασίες. Η πρόσληψη εργολάβου διασφαλίζει ότι η εργασία είναι πιστοποιημένη.
  • Ερευνήστε εάν η δουλειά που θέλετε να κάνετε απαιτεί άδεια. σε αυτή την περίπτωση Θα είναι ευκολότερο να βασιστείτε στην τεχνογνωσία των ειδικών. για τη διασφάλιση της κατάλληλης αδειοδότησης και νομικής δράσης
  • Ακόμα κι αν προσλάβετε έναν επαγγελματία Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να μειώσετε το κόστος κάνοντας μερικές από τις εργασίες μόνοι σας. Τα καταστρώματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα απορρίπτοντας τα παλιά πριν φτάσουν.Επιπλέον, ο καθαρισμός κατά τη διάρκεια και μετά την εργασία είναι μια απαραίτητη και χρονοβόρα εργασία. που μπορείτε πάντα να κάνετε μόνοι σας
  • Όταν επιλέγετε εργολάβο ανύψωσης βαρέων βαρών Μπορείτε να επιλέξετε πόσο χρεώνουν. Εάν τα αποτελέσματα είναι φτωχά ή αναξιόπιστα, μπορεί να το μετανιώσουν. Αντίθετα, αναζητήστε συστάσεις και θετικές κριτικές. Για την ασφάλεια και την ηρεμία σας, χρησιμοποιήστε αριθμός Επαληθεύστε την ταυτότητα του αναδόχου πριν κάνετε την εργασία σας.
  • πριν επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία Ας συζητήσουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας. Δείτε αν θα δεχτούν επαναλαμβανόμενες εργασίες. Χαμηλή δεξιότητα ενώ κάνεις κάτι που δεν μπορείς να κάνεις; Αφήστε αυτό να είναι μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων σχετικά με τον ανάδοχο που θα χρησιμοποιήσετε.

Εάν είστε υπομονετικοί, προσεκτικοί και με κίνητρο. Μπορεί να είστε κατάλληλοι για την ανακαίνιση του σπιτιού σας μόνοι σας. Αν σας αρέσει να καινοτομείτε και να βλέπετε τις ιδέες σας να πραγματοποιούνται. Ας δούμε τι θα γίνει. Μια καλά σχεδιασμένη βελτίωση του σπιτιού DIY μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική και να εξοικονομήσει χρήματα. Θυμηθείτε πόσο υπέροχο είναι να βλέπετε πράγματα φτιαγμένα από τα χέρια σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *