Μπορείτε να αναμίξετε Fabuloso και Bleach; Οι Λύσεις Καθαρισμού

Στις μέρες μας, πολλά είδη απορρυπαντικών έχουν μεγάλη ζήτηση και χρησιμοποιούνται για διάφορους σκοπούς. Στις μέρες μας, οι άνθρωποι γνωρίζουν τα μικροσκοπικά βακτήρια και τους κινδύνους τους για την ανθρώπινη ζωή.

Η χλωρίνη χρησιμοποιείται συνήθως για την απολύμανση του σπιτιού και των γύρω περιοχών. Σήμερα, υπάρχουν πολλές μέθοδοι καθαρισμού και είναι εύκολο να βρείτε καθαριστικά για όλες τις χρήσεις στο τοπικό σας κατάστημα ή κατάστημα.

Το Fabuloso είναι το τέλειο καθαριστικό και σίγουρα θα απαλλαγεί από επιβλαβή βακτήρια και ιούς.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να αναμίξετε το fabuloso με χλωρίνη ελπίζοντας σε μια ισχυρή λύση. Ας μάθουμε.

Μπορούν να αναμειχθούν το fabuloso και η χλωρίνη;

Το Fabuloso και το Bleach έχουν μοναδικές ικανότητες και ιδιότητες. Και οι δύο είναι εξαιρετικές μέθοδοι καθαρισμού και μπορούν να λειτουργήσουν τέλεια σε διαφορετικές καταστάσεις.

Ωστόσο, δεν συνιστάται η ανάμειξη του Fabuloso με χλωρίνη, καθώς θα δημιουργήσει αέριο χλώριο. Η αλληλεπίδραση μικρών ποσοτήτων χλωρίου με το Fabulozo είναι επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία.

Το αέριο χλώριο μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, βήχα και χαμηλά επίπεδα υγρών ματιών.

Τα υψηλά επίπεδα αερίου χλωρίου μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή βλάβη στο δέρμα. Υπάρχει συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες κ.λπ., οπότε προσπαθήστε να μην ανακατεύετε το fabuloso με χλωρίνη.

Επιπλέον πληροφορίες

Η ανάμειξη Fabuloso με χλωρίνη δεν συνιστάται για τους ακόλουθους λόγους:

παράγουν τοξικό αέριο

Το μείγμα Fabuloso και χλωρίνης παράγει αέριο χλώριο. Το αέριο χλώριο είναι τοξικό και επιβλαβές για τον άνθρωπο. Αυτό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

Η εισπνοή ή η έκθεση σε χλώριο μπορεί να προκαλέσει φουσκάλες, πνευμονικό οίδημα και συσσώρευση υγρών στους πνεύμονες.

απώλεια της ικανότητας καθαρισμού

Το αποτέλεσμα της ανάμειξης fabuloso με λευκαντικό είναι το αέριο χλώριο. Τοξικά και ερεθιστικά αέρια Αλλά δεν έχει καμία μυρωδιά ή καθαριστικές ιδιότητες.

Ξεχωριστά, το Bleach και το Fabuloso είναι γνωστά για την εξαιρετική δουλειά του καθαρισμού του σπιτιού και του περιβάλλοντός σας. Η ανάμειξή τους μπορεί να έχει μόνο κακό αποτέλεσμα.

Τι γίνεται αν ανακατέψετε κατά λάθος Fabuloso και Bleach;

Αν κατά λάθος αναμίξετε το fabuloso με χλώριο Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ανεμπόδιστος αερισμός.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανοίγοντας ένα παράθυρο και φροντίζοντας να αερίζονται οι άλλοι αεραγωγοί. δουλεύει σωστά

Αυτό συμβαίνει επειδή ένα μείγμα χλωρίου και fabulozo παράγει κατά λάθος αέριο χλώριο. Το αέριο είναι τοξικό και επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία. Το αέριο χλώριο έχει μια δυσάρεστη οσμή. Καλύψτε αμέσως το στόμα και τη μύτη σας εάν το μυρίσετε.

Εάν έχετε προστατευτικά γυαλιά ή μάσκα προσώπου, φορέστε τα αμέσως.Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον ανεμιστήρα εξάτμισης και να φύγετε από το δωμάτιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Θα πρέπει να μείνετε έξω από το δωμάτιο για 10 έως 15 λεπτά πριν επιστρέψετε για να ελέγξετε την κατάσταση. Εάν το δωμάτιο δεν έχει αρκετό αερισμό Μπορείτε να μείνετε περισσότερο έξω.

Τι μπορείτε να συνδυάσετε με το Fabuloso;

Το Fabuloso είναι καθαριστικό και περιέχει διάφορες χημικές ουσίες και συστατικά. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αναμιγνύετε με διαλύτες ή άλλες χημικές ουσίες. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να συνδυάσετε με το Fabuloso.

νερό

Το νερό είναι ένα δημοφιλές και αβλαβές υγρό. Μπορείτε να το αναμίξετε με το Fabuloso για να φτιάξετε ένα αραιωμένο καθαριστικό. Για ένα καλό διάλυμα καθαρισμού, ανακατέψτε ¼ φλιτζάνι Fabuloso με 4 λίτρα ή 1 γαλόνι νερό.

υπεροξείδιο του υδρογόνου

Αν αναμίξετε το Fabuloso με υπεροξείδιο του υδρογόνου Θα πάρετε ένα ισχυρό απολυμαντικό. Μπορείτε να φτιάξετε αυτό το απολυμαντικό και να το αποθηκεύσετε σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.

ξύδι

Ο συνδυασμός Fabuloso και ξιδιού κάνει ένα εξαιρετικό καθαριστικό. Το ξύδι είναι γενικά όξινο, ενώ το fabuloso είναι ουδέτερο. Επομένως, οι αντιδράσεις και τα προϊόντα είναι αβλαβή.

Το Fabuloso, ωστόσο, είναι ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. Δεν απαιτούνται άλλα χημικά για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Μπορεί να λειτουργήσει τέλεια χωρίς να προσθέσει ξύδι.

Με τι χλωρίνη μπορεί να αναμειχθεί;

Δεν μπορείτε να αναμίξετε χλωρίνη με το Fabuloso, καθώς είναι ένα καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. Ωστόσο, μπορείτε να το αναμίξετε με άλλα πράγματα όπως:

νερό

Το νερό είναι εξαιρετικά ασφαλές και απολύτως αναμίξιμο με όλα τα διαλύματα. Το μείγμα χλωρίνης και νερού δεν δημιουργεί επιβλαβές ή τοξικό διάλυμα Λύση Η χλωρίνη θα αραιωθεί και μπορείτε πλέον να καθαρίσετε μεγάλες επιφάνειες.

απορρυπαντικό πλυντηρίου

Το απορρυπαντικό ρούχων είναι ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να αναμίξετε με χλωρίνη. Τα συστατικά είναι σταθερά και δεν παράγουν τοξικά υποπροϊόντα.

Προϊόντα καθαρισμού που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε

Λευκαντικό + Ξίδι

Ο συνδυασμός των δύο ακούγεται αρκετά δυνατός. Και θα νομίζατε ότι θα έκαναν ένα ισχυρό απολυμαντικό.Ωστόσο, δεν πρέπει να ανακατεύετε αυτά τα προϊόντα.

Το τελικό προϊόν είναι αέριο χλώριο. Τα χαμηλά επίπεδα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα όπως αναπνευστικά προβλήματα και βήχα.

Μαγειρική Σόδα + Ξίδι

Τόσο η μαγειρική σόδα όσο και το ξύδι μπορούν να βοηθήσουν στον καθαρισμό διαφορετικών σημείων του σπιτιού σας.Ωστόσο, θα σας βοηθήσει αν δεν ανακατέψετε τα δύο μαζί. Το ξύδι και η μαγειρική σόδα είναι όξινα. και αναμιγνύονται για να παραχθεί οξικό νάτριο και νερό.

Ωστόσο, τα περισσότερα παράγουν νερό. Το ξύδι θα κάνει τη μαγειρική σόδα να αφρίσει. Εάν το μείγμα αποθηκεύεται σε δοχείο, μπορεί να εκραγεί.

Λευκαντικό + Αμμωνία

Η ανάμειξη αμμωνίας με χλωρίνη παράγει ένα τοξικό αέριο που ονομάζεται χλωραμίνη. Τα συμπτώματα της χλωραμίνης και του χλωρίου είναι παρόμοια.

Θα νιώσετε πόνο στο στήθος και δύσπνοια. Τα περισσότερα καθαριστικά τζαμιών και τζαμιών περιέχουν αμμωνία. Επομένως, δεν πρέπει να το ανακατεύετε.

καθαριστής σωλήνων + καθαριστής σωλήνων

Το καθαριστικό αποχέτευσης έχει μια ισχυρή φόρμουλα. Η ανάμειξή τους μπορεί να προκαλέσει έκρηξη.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα. Εάν οι οδηγίες δεν λειτουργούν μην χρησιμοποιήσεις κανένα άλλο Καλύτερα καλέστε έναν υδραυλικό.

Υπεροξείδιο του Υδρογόνου + Ξίδι

Οι άνθρωποι ψεκάζουν ξίδι και υπεροξείδιο του υδρογόνου σε πάγκους ή φρούτα εναλλάξ. Θα πρέπει να σκουπίζετε την επιφάνεια μεταξύ των ψεκασμών.

Ωστόσο, καθώς οι ειδικοί πρέπει να το κάνουν αυτό, μην αναμιγνύετε ποτέ αυτά τα δύο προϊόντα στο ίδιο δοχείο για να δημιουργήσετε υπεροξικό οξύ. Το οξύ είναι τοξικό και ερεθιστικό για τα μάτια. Αναπνευστικό δέρμα και μάτια

Λευκαντικό + οινόπνευμα εντριβής

Το χλωροφόρμιο είναι το πιο δημοφιλές. Ο κόσμος το ξέρει από ταινίες όπου οι απαγωγείς επιτίθενται συχνά στα θύματά τους. Τα υποπροϊόντα της χλωρίνης και του αλκοόλ εντριβής δεν θα σας αφήσουν έξω. Ωστόσο, είναι τοξικό και ερεθιστικό.

Μην προσθέτετε χλωρίνη στα υπόλοιπα υλικά, αλλά προσθέτετε νερό. Τα κοινά αντικείμενα όπως οι λεκάνες τουαλέτας και τα μπολ παραθύρων περιέχουν οξύ που δεν αναμειγνύεται με αμμωνία ή χλωρίνη.

Απολυμαίνει το Fabuloso;

Τα πρόσφατα γεγονότα έχουν προκαλέσει τεράστια αύξηση στα αντισηπτικά. Οι άνθρωποι ανησυχούν όλο και περισσότερο για τους αντιβακτηριακούς παράγοντες. Και συνεχίζω να ρωτάω αν το Fabuloso είναι αντισηπτικό ή αντιβακτηριακό.

Το ερώτημα είναι αρκετά εύλογο αφού το Fabuloso είναι ένα από τα διάσημα προϊόντα καθαρισμού στην Αμερική. Σίγουρα θα βοηθήσει στην απολύμανση του σπιτιού σας. Σκοτώνει όλους τους μικροοργανισμούς συμπεριλαμβανομένων των μικροβίων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Fabuloso

Για να γίνει το fabuloso αποτελεσματικό Αραιώστε με νερό. Το Pure fabuloso είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να κάψει ή να καταστρέψει επιφάνειες και άλλα αντικείμενα. Η σωστή αναλογία είναι ¼ φλιτζάνι fabuloso ανά γαλόνι νερού.

για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων απολύμανσης Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ζεστό νερό, αλλά δεν μπορούν να επεξεργαστούν όλες οι επιφάνειες με ζεστό νερό. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου.

πριν καθαρίσετε το δάπεδο χρησιμοποιώντας το προϊόν Πρώτα πρέπει να σκουπίσετε και να εφαρμόσετε την αραίωση στην επιφάνεια του δαπέδου σας χρησιμοποιώντας ένα σκούπισμα.

Οποιαδήποτε τυπική σκούπα θα λειτουργήσει καλά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει την ίδια ποσότητα καθαριστικού στο πάτωμα.

Όταν καθαρίζετε άλλες επιφάνειες, όπως πάγκους κουζίνας, καθρέφτες και τοίχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφουγγάρι για να εφαρμόσετε το αραιωμένο διάλυμα στην επιφάνεια.

Βοηθάει αν διατηρείτε την περιοχή στεγνή. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να καθαριστούν όλες οι άλλες περιοχές.

Σκουπίστε την περιοχή με ένα υγρό πανί και στεγνώστε τον στον αέρα. Η επιφάνεια θα έχει εξαιρετική λάμψη και εμφάνιση.

Κύρια οφέλη του Fabuloso

Το Fabuloso είναι δημοφιλές επειδή είναι καθαριστικό για όλες τις χρήσεις. με αυτό το προϊόν Μπορείτε να καθαρίσετε διαφορετικά μέρη. στο σπίτι σας και μπορεί να δείχνει λαμπερό.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fabuloso μόνο σε σφραγισμένα ξύλινα δάπεδα. Πρέπει λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο αν το δάπεδο είναι πλήρως σφραγισμένο. Μην το χρησιμοποιείτε λοιπόν για να πλένετε τα πιάτα σας.

συμπέρασμα

Το Fabuloso και η χλωρίνη είναι εξαιρετικά προϊόντα που βοηθούν στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Και τα δύο είναι εξαιρετικά απολυμαντικά και είναι αποτελεσματικά και ασφαλή όταν χρησιμοποιούνται διαφορετικά.

Ωστόσο, ο συνδυασμός δεν το κάνει πιο αποτελεσματικό.Από την άλλη η προπόνηση μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.Μπορείτε όμως να το αναμίξετε με άλλα συστατικά όπως το νερό? Θα αυξήσει την αποτελεσματικότητά τους.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *