Οδηγός για πρώτη φορά αγοραστή σπιτιού για το τέλειο σπίτι

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι ξεκινούν με την ενοικίαση ακινήτων. Επιλέξτε χαμηλότερο κόστος από την ιδιοκτησία ενός σπιτιού. Ο μέσος άνθρωπος αγοράζει το πρώτο του σπίτι όταν είναι περίπου 33 ετών. Η διαδικασία είναι αρκετά αγχωτική. Ειδικά όταν δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτό.

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε; Κάποια σχόλια να θυμάστε; Τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε τη διαδικασία όσο πιο ομαλή γίνεται; Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την όλη διαδικασία πιο ξεκάθαρα.

ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας

πριν αγοράσει το πρώτο σπίτι Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Πώς είναι η οικονομική σας υγεία;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε την οικονομική σας κατάσταση. Ποιο είναι το πιστωτικό αποτέλεσμά σας; Έχετε αποταμιεύσεις; Πώς είναι οι συνήθειες δαπανών σας; Θυμηθείτε ότι θα σας ζητηθεί να πληρώσετε μια προκαταβολή στο σπίτι. Και μια υποθήκη δεν σας καθιστά πάντα επιλέξιμους για το πλήρες ποσό.

Πόσο μπορείτε να πάρετε μια υποθήκη;

Ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση. Θα πρέπει επίσης να πάρετε μια υποθήκη.Για παράδειγμα, εάν έχετε κακό ή κακό πιστωτικό ιστορικό. Οι δανειστές μπορούν να σας προσφέρουν μόνο ένα ελάχιστο ποσό υποθήκης. Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για σπίτι Πρέπει να ξέρετε πόσα πληροίτε τις προϋποθέσεις. Σύμφωνα με τον ΟφύριοΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εκτιμητή αγοράς ή μίσθωσης για να προσδιορίσετε πόσα πληρώνετε ανά μήνα.

Τι είδους σπίτι θέλετε;

Στη συνέχεια, πρέπει να αναρωτηθείτε τι είδους σπίτι θέλετε. Χρειάζεστε μια μονοκατοικία, ένα διαμέρισμα ή ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη; Σκεφτείτε πόσο μεγάλη είναι η οικογένειά σας και πόσο χώρο χρειάζεστε Μερικές φορές είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα σπίτι σύμφωνα με τα μελλοντικά σας σχέδια.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό που σας αρέσει;

Σκεφτείτε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε μέσα και έξω από το σπίτι σας. Σας αρέσει κάποιο συγκεκριμένο στυλ κουζίνας; Ίσως θέλετε ένα σπίτι με πισίνα. Ή ψάχνετε για ένα σπίτι σε μια συγκεκριμένη γειτονιά; Συνιστάται ευελιξία. Αλλά πρέπει ακόμα να αποκτήσετε ένα σπίτι που να είναι κοντά στις ανάγκες σας.

βήματα για να αγοράσετε ένα σπίτι

Τώρα αποφασίσατε να αγοράσετε ένα σπίτι. Υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας.

Βρείτε το τέλειο σπίτι

Έχετε πολλές επιλογές όταν αγοράζετε ένα σπίτι. Μπορείτε να οδηγήσετε γύρω και Βρείτε ένα σπίτι προς πώληση. σήμα ελέγχου ηλεκτρονική καταχώριση ή διάβασε εφημερίδες Η πιο γρήγορη επιλογή για να βρείτε το τέλειο σπίτι για τις ανάγκες σας είναι να προσλάβετε έναν κτηματομεσίτη.

Εξετάστε τις επιλογές χρηματοδότησής σας.

Σκεφτείτε τους οικονομικούς σας πόρους. Θέλετε ένα κλασικό στεγαστικό δάνειο που χρηματοδοτείται από FHA ή το αποσύρετε από τον λογαριασμό σας στο IRA; Υπάρχουν πολλοί δανειστές και ιδιωτικά προγράμματα όπως το Space Coast Credit Union. Κάντε μια αναζήτηση για να βρείτε τις επιλογές με το χαμηλότερο ενδιαφέρον.

προεγκεκριμένο στεγαστικό δάνειο

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά, πρέπει να έχετε προεγκριθεί. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εγκατασταθείτε σε ένα σπίτι μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι σας έχουν τελειώσει τα χρήματα. Αφού έχετε προεγκριθεί Μπορείτε να το ολοκληρώσετε όταν κλείσετε τη συμφωνία.

κάντε μια προσφορά για ένα σπίτι

Το σπίτι έχει σταθερή τιμή. αλλά μπορεί να διαπραγματευτεί με τη βοήθεια του κτηματομεσίτη σας Θα πρέπει να κάνετε μια προσφορά στον πωλητή. Θυμηθείτε, θα υπάρχουν πάντα άτομα που αναζητούν σπίτι με υψηλότερη αμοιβή. Επομένως, θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε εκ των προτέρων.Συνήθως, ο πωλητής είτε αποδέχεται την προσφορά σας είτε κάνει μια ειδική προσφορά σε εσάς.

Κάντε μια επιθεώρηση σπιτιού

Μπορεί να φαίνεται ότι έχετε ένα τέλειο και άψογο σπίτι. Αλλά δεν ξέρετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια.Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε πρόβλημα με τερμίτες που δεν μπορείτε να δείτε με την πρώτη ματιά. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να το κρύψουν επειδή φοβούνται ότι δεν θα αγοράσετε σπίτι.

Γι’ αυτό θα πρέπει να επιθεωρήσετε το σπίτι σας πριν υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Εάν μια επιθεώρηση του σπιτιού δείξει ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης δεν είναι γνήσιος Μπορείτε να ακυρώσετε την προσφορά. Θα πάρετε πίσω την κατάθεσή σας και μπορείτε να προσφερθείτε να αγοράσετε ένα άλλο σπίτι.

κλείσε τη συμφωνία

Μόλις η προσφορά σας γίνει αποδεκτή και όλα στο σπίτι έχουν στηθεί, ήρθε η ώρα να κλείσετε. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να μπείτε μέσα.

συμπέρασμα

Η αγορά του πρώτου σας σπιτιού δεν είναι δύσκολη αν γνωρίζετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε. Η διαδικασία είναι πολύ πιο εύκολη αν χρησιμοποιείτε κτηματομεσίτη. όπως αναφέρθηκε Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το σωστό σπίτι.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *