Ο καλύτερος τρόπος για να μην κολλάει το γρασίδι κάτω από το κατάστρωμα του χορτοκοπτικού

Ενώ προσπαθείτε να κάνετε το γκαζόν σας να φαίνεται όμορφο. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το χλοοκοπτικό δεν χαλάσει ή δεν προκαλεί προβλήματα. Ένα κοινό πρόβλημα που παρουσιάζεται όταν κόβετε το γκαζόν είναι το γρασίδι να κολλάει κάτω από το χλοοκοπτικό. Αυτό είναι ένα κοινό πρόβλημα. Αλλά μπορεί να οδηγήσει σε κάποια προβλήματα όταν κόβετε το γρασίδι στον κήπο σας.

Κουραστήκατε να τραβάτε γρασίδι από κάτω από το χλοοκοπτικό κάθε φορά που κόβετε; Δείτε μερικές συμβουλές για να μην συμβεί αυτό.

Πώς να μην κολλήσει το γρασίδι στο χλοοκοπτικό

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να κολλήσει το γρασίδι κάτω από το χλοοκοπτικό σας είναι να χρησιμοποιήσετε φυτικό λάδι. καθαρίστε συχνά νέα επίστρωση δαπέδου και χρησιμοποιήστε μια ειδική λύση Επιλέγοντας την κατάλληλη στιγμή για το κούρεμα του χλοοτάπητα, όπως να μην κόβετε αμέσως μετά τη βροχή. Μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά και να σας βοηθήσει να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.

Ας δούμε τα βήματα. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε πιο διεξοδικά για να βεβαιωθείτε ότι το γρασίδι δεν θα κολλήσει πια κάτω από το χλοοκοπτικό.

Διαβάστε περισσότερα: Καλύτερες λεπίδες χλοοκοπτικής για γέμιση και σάρωση

Ο καλύτερος τρόπος για να μην κολλήσει το γρασίδι

Γενικά, τα αποκόμματα χόρτου δεν πρέπει να αφήνονται κάτω από την πλατφόρμα κοπής. Αν δεν το βγάλεις Το χλοοκοπτικό γίνεται λιγότερο αποδοτικό και λιγότερο αποδοτικό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε τη μέθοδο συσκευασίας για τη συλλογή υλικών σκραπ.

Εάν δεν κουρεύετε πυκνό, βρεγμένο γρασίδι Θα παρατηρήσετε ότι το γρασίδι μεγαλώνει σταδιακά. σωρευτικά με την πάροδο του χρόνου Και δεν θα είναι πρόβλημα μετά από μία μόνο χρήση.

Η ύπαρξη κάποιας μεθόδου για την αποφυγή κολλήματος του χόρτου στο κάτω μέρος του χλοοκοπτικού είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της διαδικασίας. Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το βοηθήσετε:

χρησιμοποιήστε μια συρμάτινη βούρτσα

Το γρασίδι μπορεί να προσκολληθεί σε άλλα χόρτα. Αυτό κολλάει πολύ καλά στο χλοοκοπτικό. Εάν μπορείτε να αποτρέψετε τη συσσώρευση εξαρχής. Θα είστε μπροστά από το παιχνίδι όταν πρόκειται να διατηρήσετε το κατάστρωμά σας καθαρό. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια συρμάτινη βούρτσα για να καθαρίσετε το υλικό.

Πάρτε μια συρμάτινη βούρτσα και χρησιμοποιήστε την για να καθαρίσετε καλά το χλοοκοπτικό μετά από κάθε κοπή. Αυτό θα αποτρέψει τη συσσώρευση του σανού. Σας προστατεύει από την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό το συντομότερο δυνατό μετά το κούρεμα. Η πολύ μεγάλη αναμονή θα σκληρύνει το γρασίδι και θα δυσκολέψει το μάδημα.

λάδι

Η συμβουλή που παίρνω συχνά είναι να απλώνω λάδι κινητήρα στην κάτω πλευρά του χλοοκοπτικού για να δυσκολεύσω να κολλήσει το γρασίδι. Κατά τη χρήση αυτού του τύπου λαδιού μπορεί να λειτουργήσει ως φράγμα, καθιστώντας δύσκολο το γρασίδι να κολλήσει στον τροχό, τη λεπίδα ή το κατάστρωμα. Το λάδι κινητήρα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα στην πίστα.

Το πρόβλημα είναι ότι το λάδι κινητήρα θα καταστρέψει το γρασίδι σας όταν χρησιμοποιείτε το χλοοκοπτικό. Όταν κάνετε αυτή τη δουλειά χωρίς την ανάγκη του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Το λάδι θα στάζει στο γρασίδι και θα το σκοτώσει.

Μια καλή λύση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε φυτικό λάδι. Τα φυτικά λάδια έχουν τις ίδιες προστατευτικές ιδιότητες με το λάδι κινητήρα χωρίς να καταστρέφουν το γρασίδι σας όταν το κόβετε.

Αγοράστε ένα συγκεκριμένο σπρέι για το χλοοκοπτικό.

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συντηρήσετε το χορτοκοπτικό σας και να μην κολλήσει το γρασίδι στο κάτω μέρος του καταστρώματος. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν το φράξιμο του χόρτου στο χλοοκοπτικό. Ταυτόχρονα κρατήστε το γκαζόν σας ασφαλές.

Ο στόχος αυτών των ψεκασμών είναι να επικαλυφθεί η κάτω πλευρά των μονάδων κοπής με ένα λεπτό στρώμα κομματιών χόρτου που δεν θα συσσωρεύονται.Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν υλικά τύπου τεφλόν. Αλλά κάθε εταιρεία είναι ελαφρώς διαφορετική και μπορεί να εργαστεί και να προσπαθήσει να δημιουργήσει τις δικές της ιδιόκτητες ενώσεις για να κάνει το σπρέι της “καλύτερο”.

Νέα βαφή στο πάτωμα του χλοοκοπτικού.

όταν αγοράζετε ένα χλοοκοπτικό Ο κατασκευαστής εφαρμόζει μια επίστρωση ψημένης στο επάνω και το κάτω μέρος όλων των χλοοκοπτικών. Είναι ένα σημαντικό μέρος του χλοοκοπτικού καθώς αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών.

Ο στόχος σας όταν κόβετε το γκαζόν είναι οι λεπίδες του γρασιδιού να γλιστρήσουν προς τα κάτω από το κατάστρωμα του χλοοκοπτικού και μέσα στην τσάντα ή στο πλάι και στην αυλή. Οτιδήποτε εμποδίζει την εργασία κολλάει.

Αν κοιτάξετε στο κάτω μέρος του καταστρώματος και παρατηρήσετε ότι το χρώμα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι το χλοοκοπτικό σας πρέπει να βαφτεί ξανά. αν θέλεις Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε αυτή τη δουλειά μόνοι σας ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να βάψει και να κάνει το χλοοκοπτικό σας να μοιάζει σαν καινούργιο.

Σηκώστε το χλοοκοπτικό.

Μερικές φορές το γρασίδι κολλάει επειδή το έδαφος είναι πολύ χαμηλό για το ύψος του χόρτου που κόβετε.

Αν ανησυχείτε μήπως κολλήσει το γρασίδι κάτω από το κατάστρωμα Δείτε αν η μετάβαση στο επόμενο επίπεδο είναι αρκετή για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα. Μπορεί να είναι τόσο απλό.

Μερικές φορές όταν το κατάστρωμα είναι πολύ χαμηλό Κόβει καλά και χαμηλά γρασίδι. Αλλά είναι πιο εύκολο για το γρασίδι να πιάσει το κάτω μέρος του καταστρώματος. ενώ κόβει καλά το γρασίδι Επιλέξτε μια περιοχή που δεν έχει πολύ γρασίδι.

κλαδεύετε συχνά

Όταν το γρασίδι μακρύνει πολύ Το χλοοκοπτικό κόβει περισσότερο τις λεπίδες του γρασιδιού. Αυτό θα διευκολύνει τις λεπίδες να μπλέξουν κάτω από το κατάστρωμα που χρησιμοποιείτε.

Όσο περισσότερο γρασίδι αποφασίσετε να κόψετε, τόσο πιο πιθανό θα είναι. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να κόψεις το γκαζόν χωρίς να καλύψει το γρασίδι.

Θα πρέπει να κόβετε τακτικά το γρασίδι σας. Είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό θα κρατήσει τον κήπο σας όμορφο και θα αποτρέψει την ακαταστασία όταν το γρασίδι είναι μακρύ. Εάν λείπετε από το σπίτι και δεν μπορείτε να κόψετε χρόνο Ας δούμε αν κάποιος μπορεί να το χειριστεί για εσάς.

Μην κόβετε το γρασίδι μετά τη βροχή.

Το κούρεμα αμέσως μετά τη βροχή ή μετά την απενεργοποίηση των καταιωνιστήρων είναι ένας τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το γρασίδι θα κολλήσει στο κάτω μέρος της μονάδας κοπής.

όταν το γρασίδι είναι υγρό Μια λεπίδα γρασιδιού συνδέεται πιο εύκολα με την άλλη. Αυτό γίνεται συνήθως στο κάτω μέρος της μονάδας κοπής. γι ‘αυτό το λόγο Θα δυσκολευτείτε περισσότερο να κόψετε μετά τη βροχή. γιατί θα σχηματιστούν όλες οι συστάδες χόρτου φράξιμο του συστήματος συσκευασίας και φράζει το κάτω μέρος του χλοοκοπτικού.

Δώστε στο γρασίδι σας λίγη ξηρότητα. Αντί να κουρεύετε μόλις βρέχει, αν έχει αρκετό ήλιο, αφιερώστε λίγες ώρες για να στεγνώσετε και είστε έτοιμοι.

όποτε το γρασίδι είναι υγρό Θα μπείτε σε μπελάδες και το γρασίδι θα αρχίσει να κολλάει στο κάτω μέρος του χλοοκοπτικού.

Διατηρήστε το χλοοκοπτικό σας ασφαλές και καθαρό.

Τα αποκόμματα γρασιδιού κάτω από το χλοοκοπτικό μπορεί να είναι επώδυνα. Αυτό μπορεί να βλάψει το χλοοκοπτικό σας. Το γρασίδι που έχει κολλήσει στο χορτοκοπτικό δεν είναι καλό.

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και θα μπορέσετε να αποτρέψετε την προεξοχή της βάσης του χλοοκοπτικού. Κάνει την κοπή και τη συντήρηση του χλοοκοπτικού σας πολύ πιο εύκολη.

Σχετίζεται με: Πώς να αποθηκεύσετε το χλοοκοπτικό έξω (χωρίς υπόστεγο)

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *