Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει και τα μη του ψησίματος το χειμώνα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσετε τη μονοτονία και το αίσθημα στασιμότητας του χειμώνα κλεισμένος στο σπίτι είναι να χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου σας! Με χιόνι και πάγο παντού και θερμοκρασίες έξω που δεν φαίνονται ιδανικές για ψήσιμο. Στην αρχή μπορεί να φαίνεται κακή ιδέα. Αν όμως προσέξεις τον καιρό και την κατάλληλη ώρα. Μπορείτε εύκολα να απολαύσετε ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο για όλη την οικογένεια.

Φυσικά, χειμώνας και ψήσιμο στη σχάρα δεν πάνε πάντα καλά μαζί. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας και να αποτρέψετε την αλλοίωση των τροφίμων. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε γράψει αυτό το άρθρο ως οδηγό για τα πρέπει και τα μη των χειμερινών μπάρμπεκιου. Εάν χρειάζεστε αξεσουάρ για να διευκολύνετε το ψήσιμο στη σχάρα Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα αξεσουάρ και τα προϊόντα μας. dicksonbbq.com περισσότερο σε όλα

πραγματα να κανεις

Ανάμεσα στις πολλές προειδοποιήσεις και παγίδες που μπορεί να συναντήσετε όταν αναζητάτε μεθόδους χειμερινού ψησίματος. Υπάρχουν αρκετές συμβουλές που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τρόπο ψησίματος. Παρόλο που το χιόνι και ο πάγος τους κρύους χειμώνες κάνουν το μπάρμπεκιου δύσκολο έργο, Αλλά αυτές οι συμβουλές είναι αρκετές για να σας κάνουν να απολαύσετε ένα ζεστό γεύμα μπάρμπεκιου.

προετοιμαστείτε εκ των προτέρων

Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στο χειμερινό ψήσιμο είναι να έχετε έτοιμο όλο τον εξοπλισμό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σχάρα. Κρατήστε τα εργαλεία σας κοντά σας για να μπορείτε να δείτε αν χρειάζεστε φως ή τι άλλο. μπέικιν πάουντερ Δεν χρειάζεται να τρέχετε και να αφήνετε τα τρόφιμα χωρίς επίβλεψη για να σβήσετε τυχαίες πυρκαγιές από λίπος.

Ανάψτε τη σχάρα σας.

όπως κάνετε το καλοκαίρι Είναι εξαιρετικά σημαντικό να προθερμάνετε τη σχάρα πριν το μπάρμπεκιου. Η προθέρμανση της ψησταριάς σας είναι ακόμα πιο σημαντική.

το χειμώνα Η ψησταριά σας θα θερμαίνεται σωστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς μειώνεται η εξωτερική θερμοκρασία. Ανεξάρτητα από το τι καύσιμο χρησιμοποιεί η ψησταριά σας. Το κρύο στον αέρα μπορεί να μειώσει τη θερμότητα που χρειάζεστε για να ψήσετε. Και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ξεκινήσει το BBQ. Ενώ μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε το ψήσιμο μετά από 10 έως 15 λεπτά προθέρμανσης το καλοκαίρι, θα πρέπει να περιμένετε 15 έως 20 λεπτά ή περισσότερο το χειμώνα.

Φοράτε κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.

Τα πρέπει και τα μη των μπάρμπεκιου το καλοκαίρι φορούν κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Εάν δεν έχετε λαβίδες ειδικά για μπάρμπεκιου, χρησιμοποιήστε τις. Αγοράστε ένα ζευγάρι πυρίμαχα ή ανθεκτικά στη θερμότητα γάντια. Συχνά αυτά τα γάντια είναι αρκετά μεγάλα ώστε να καλύπτουν το χέρι σας μέχρι τον καρπό σας. Αλλά πρέπει να το καταλάβεις.

Αν και είναι σημαντικό να φοράτε σωστά γάντια ψησίματος. Φορέστε κατάλληλα ρούχα για να προστατεύσετε το υπόλοιπο σώμα σας. Ακριβώς επειδή στέκεστε σε μια υπερθερμασμένη πηγή θερμότητας δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε κατάλληλο χειμερινό εξοπλισμό. Τα συνηθισμένα χειμωνιάτικα γάντια δεν μπορούν να προστατεύσουν τα χέρια σας από την υπερθέρμανση. Και τα ανθεκτικά στη θερμότητα γάντια και παρόμοιες συσκευές δεν θα σας προστατεύσουν από κρυοπαγήματα. Ντυθείτε σαν να πηγαίνετε στο κατάστημα. Αλλάξτε όμως τα χειμωνιάτικα γάντια σε γάντια ψησταριάς!

όχι

ανοίγετε συχνά το καπάκι

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε –και να μην ξεχνάτε– είναι ο κρύος καιρός.Προφανώς, ο κρύος καιρός έξω μπορεί να σας επιβραδύνει ή να σας σταματήσει. ψηνω στα καρβουναΚάθε φορά που ανοίγετε τη σχάρα για να ελέγξετε ή να αναποδογυρίσετε το φαγητό. Η θερμότητα που συσσωρεύεται στο εσωτερικό θα απελευθερωθεί. Όσο περισσότερο ανοίγει το καπάκι, τόσο περισσότερη θερμότητα θα διαφεύγει και τόσο περισσότερο θα χρειαστεί να μαγειρευτεί.

Έτσι, εάν ανησυχείτε για το πόσο χρόνο θα πάρει το φαγητό σας για να το αναποδογυρίσετε. Μην ανησυχείς! Κλείστε το καπάκι της ψησταριάς και αναζητήστε συνταγές ή συμβουλές που σας λένε πόσο χρόνο να μαγειρέψετε κάθε πλευρά. Προτού το καταλάβετε, θα επιστρέψετε για ένα νόστιμο, ζεστό γεύμα.

Αφήστε το γκριλ ανοιχτό όταν τελειώσετε.

Αν βρείτε τον εαυτό σας να χρησιμοποιεί τακτικά τη σχάρα μπάρμπεκιου ακόμα και το χειμώνα Μην αφήνετε την πόρτα του φούρνου ανοιχτή αφού τελειώσετε. Αν και είναι καλή ιδέα να καθαρίζετε τη σχάρα σας μετά το μπάρμπεκιου, σε πολλούς αρέσει να ξαναψήνουν μετά τον χειμώνα. Ειδικά για να διατηρείτε ζεστά τα φρέσκα ψητά.

Όχι όμως να καλύψει τη σχάρα και να αφήσει τη σχάρα να λερωθεί Δημιουργείτε ένα ωραίο και νόστιμο μέρος για κάθε είδους πλάσματα και πλάσματα. Όταν επιστρέψετε για να βάλετε φωτιά στη ψησταριά μια ή δύο μέρες αργότερα, θα καταλήξετε κατά λάθος με μια δυσάρεστη έκπληξη. Φροντίστε λοιπόν να επενδύσετε σε ένα καλό κάλυμμα ψησταριάς, κατά προτίμηση σε ένα που μπορεί να δένεται ενώ καλύπτει τα ανοίγματα. Αυτό όχι μόνο διασφαλίζει ότι τίποτα δεν μπαίνει μέσα. Αποτρέπει επίσης το γκριλ σας να σκουριάσει από το χιόνι!

παρ’το

Αυτές οι συμβουλές για τα πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει να κάνετε κατά το ψήσιμο στη σχάρα το χειμώνα είναι πολύ εύκολο να ακολουθηθούν. Ακόμα κι αν ο αέρας είναι αρκετά κρύος για να σβήσει τη φωτιά της ψησταριάς ή να απορροφήσει λίγη από τη θερμότητα από τη σόμπα. σε αφήνουν να κάνεις απλά πράγματα Όπως το ψάρεμα για να καλύψετε τη σχάρα ή το σώμα σας με λίγο από τον κρύο αέρα.

με λίγη εξάσκηση Μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αυτά τα πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνετε. όπως ξέρεις Αυτές οι συμβουλές μπορούν να εφαρμοστούν όταν τελειώσει ο χειμώνας και επιστρέψει το καλοκαίρι.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *