Πού να χαλαρώσετε στην Ταϊλάνδη το 2023

Υπάρχουν πολλά μέρη για να χαλαρώσετε ή να πάτε διακοπές. Αγοράστε ακίνητα στην Ταϊλάνδη το 2023Αλλά ως ξένος και επισκέπτης Ο σχεδιασμός μιας λίστας υποχρεώσεων ή η συμπλήρωση ενός μενού δραστηριοτήτων μπορεί να είναι αγχωτικός. Τώρα θέλετε να επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη και να διασκεδάσετε. Αλλά το ερώτημα που συνεχίζει να ανησυχεί για το πού, πότε και πώς να πάει για να το κάνει αξέχαστο είναι η αποτυχία.

Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο θα είναι χρήσιμες για τους επισκέπτες ως ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διακοπές τους στην Ταϊλάνδη. Μπορείτε επίσης να δείτε μερικά όμορφα μέρη. πριν λάβετε επίσης μια απόφαση αγοράς. Για πληροφορίες σχετικά με το είδος του ακινήτου να αγοράσετε και πού να εξετάσετε την τιμολόγηση. Διαβάστε περισσότερα στον επίσημο ιστότοπο του Ταϊλάνδη-Real.Estate.

Οκτώ διασκεδαστικά μέρη για να προσθέσετε στη λίστα υποχρεώσεων σας στην Ταϊλάνδη.

1. Εθνικό Πάρκο Khao Sok

Το 1980, η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακήρυξε το πυκνό τροπικό δάσος του Κάο Σοκ εθνικό πάρκο. Και από τότε διατηρείται κυρίως στη φυσική του κατάσταση. Ως ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα διατηρημένα τροπικά δάση στον κόσμο. Θα βρείτε το τελευταίο από τα μεγαλύτερα θηλαστικά και πολλά ιστορικά φυτά. Από πλωτές καλύβες μέχρι πεζοπορικές δραστηριότητες έως ασβεστολιθικές σπηλιές. Τι δεν πρέπει να αγαπήσετε στο Εθνικό Πάρκο Khao Sok;

2. Go Lib

Το Go Lip είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο για τους λάτρεις της φύσης. Είναι ένα απομονωμένο νησί όπου μπορείτε να ζήσετε την πιο όμορφη και φυσική ζωή στην παραλία. Το Koh Lipe είναι ένα ιδανικό μέρος για νεόνυμφους και ζευγάρια που θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της πόλης. Το νησί προσφέρει καταπληκτικά σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα και είναι ιδανικό για πεζοπορία.

3. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή στην πόλη Bai

Η διαδρομή μέσα από την τοπική κοινότητα του Pai προσφέρει μερικά από τα πιο φυσικά τοπία. θα σας κάνει να ζήσετε τον καταρράκτη Θέα στην άκρη του δρόμου στα βουνά και τις πεδιάδες του Pai. Γεωργία και υλοτομία και πολλές ευκαιρίες πεζοπορίας.

4. Απομεινάρια όπλων

Αυτό το μέρος της πόλης αφηγείται την ιστορία των κοινοτήτων που υπήρχαν πριν από αιώνες και πώς ζούσαν. Μπορείτε να δείτε σπίτια, ναούς, πλατείες χωριών. και μερικές από τις παραποτάμιες κατασκευές που εξυπηρετούν το κοινό σήμερα.

5. Πόλη Τσιάνγκ Μάι

Από αρχαίους βουδιστικούς ναούς μέχρι σύγχρονους βουδιστικούς ναούς Υπάρχουν πολλά προστατευόμενα φυσικά πάρκα και εθνικοί θησαυροί που αφηγούνται μια ιστορία αιώνων. Ακολουθεί το μουσείο κληρονομιάς της Ταϊλάνδης, αρχαία φαγητά κ.λπ. Αν θέλετε να απολαύσετε τη φύση σε ένα από τα δάση. μπορείτε να κάνετε Και αν θέλετε δραστηριότητες ανθρώπων όπως αγώνες σκαφών, πεζοπορία και διασκεδαστικά παιχνίδια, μπορείτε να τα βρείτε στο Τσιάνγκ Μάι. Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα είδη ακινήτων στο Τσιάνγκ Μάι.

6. Εθνικό πάρκο Erawan και Prasat Mueang Sing, επαρχία Kanchanaburi

Λόγω της σημασίας του πολέμου, οι άνθρωποι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την επίσκεψη στο Kanchanaburi. Υπάρχουν πολλές ιστορικές τοποθεσίες στο Kanchanaburi, όπως ο σιδηροδρομικός σταθμός του θανάτου και η γέφυρα Pier. Έχει μια φρικτή ιστορία απωλειών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, μπορείτε να επισκεφθείτε ευνοϊκές περιοχές όπως το Εθνικό Πάρκο Erawan και το Prasat Muang Sing. Αν ενδιαφέρεστε για ιστορικά πολεμικά αντικείμενα Μπορείτε να ελέγξετε ολόκληρη την επαρχία. Υπάρχουν επίσης πολλά ερείπια στην πόλη.

7. Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ είναι ένα από τα τουριστικά κέντρα της Ταϊλάνδης. Μπορείτε να επιδοθείτε σε εκατοντάδες δραστηριότητες στην Μπανγκόκ. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε σε μια κρουαζιέρα με σκάφος ή να εξερευνήσετε την πλωτή αγορά με πωλητές τροφίμων σε καλάθια. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα σπα της πόλης και να απολαύσετε street food στην Μπανγκόκ. Διαμονή στην Μπανγκόκ Μόνος, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στην πόλη. Πολλοί αρχαίοι ναοί προσελκύουν ανθρώπους και από απομακρυσμένες περιοχές. Προσελκύει τόσο εθνικούς όσο και μη αυτόχθονες επισκέπτες.

8. Koh Mook, ένα αρχιπέλαγος της Θάλασσας Ανταμάν

Οι διακοπές σε οποιοδήποτε νησί του Koh Mook προσφέρουν μια πιο ήπια αίσθηση νησιωτικής ζωής και ίσες ευκαιρίες για να εξερευνήσετε τα νερά των αρχαίων κατακτητών του. Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό σε αυτά τα νησιά είναι η αξιοσημείωτη ηρεμία τους στο νερό, όπου πραγματικά ζει η υδρόβια ζωή.

Γενικός οδηγός για επισκέπτες στην Ταϊλάνδη

όταν επισκέπτεστε αυτή τη χώρα Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να ζήσετε μια μοναδική και μοναδική κουλτούρα. Μετανάστες από άλλα μέρη του κόσμου, ιδιαίτερα από χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Αγγλία. Πιο πιθανό να βιώσετε πολιτισμικό σοκ Επειδή είναι πιο σχετικά και σέβονται την κουλτούρα και την κοινωνική ζωή της Ταϊλάνδης.Οι Δυτικοί, από την άλλη πλευρά, εκτιμούν την ατομικότητα και την παραγωγικότητα. Ζώντας σε ένα διαφορετικό περιβάλλον όπου ο προσωπικός χρόνος είναι ανεκτίμητος στο γραφείο και στην επίσημη εργασία. Ίσως αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με συγκεκριμένους τρόπους. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να αγκαλιάσετε τις πολιτιστικές συμπεριφορές και να συμπεριφέρεστε με σεβασμό στους ανθρώπους της Ταϊλάνδης που συναντάτε.

Ακολουθήστε τη μητρική αγορά ακινήτων.

Ως σκοπούμενος επενδυτής Είναι σημαντικό να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα από την αγορά. Έτσι, μπορείτε να πάρετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το πού επενδύετε. είδος ακίνητης περιουσίας προς επένδυση και διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις ως αποτέλεσμα τέτοιων επενδύσεων. Οι παράγοντες και οι πληροφορίες που πρέπει να προσέξετε περιλαμβάνουν την άνοδο ή την πτώση της ακίνητης περιουσίας στην περιοχή ενδιαφέροντος. Η αγοραστική αξία τέτοιων ακινήτων και την ωφέλιμη ζωή παρόμοιων ακινήτων στην αγορά Παράλληλα, περιμένετε την τάση της πόλης ή της περιοχής όσον αφορά τις αγορές. αμοιβή συντήρησης και βελτιώσεις και βελτιώσεις ακίνητης περιουσίας Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε ποιοτικές αποφάσεις.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *