Πώς να διορθώσετε ένα σπασμένο μεταλλικό πλαίσιο κρεβατιού: Διαβάστε αυτές τις απλές συμβουλές

Οι νόμοι για τα κρεβάτια έχουν πολλές ποινές: Πρώτον, αντέχουν το βάρος του στρώματος. Μετά το βάρος σου και του συζύγου σου. Ακόμη και τα μωρά πηδούν στο κρεβάτι ανεξάρτητα από την πίεση στο πλαίσιο του κρεβατιού.

Ανεξάρτητα από την ποιότητα του μεταλλικού πλαισίου κρεβατιού σας. Υπάρχει περίπτωση το πλαίσιο του κρεβατιού να σπάσει με την πάροδο του χρόνου. Αν και το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο Αλλά δεν θα κρατήσει για πάντα.

Ωστόσο, εάν έχετε σπασμένο μεταλλικό σκελετό κρεβατιού Μην ανησυχείτε και μην το πετάξετε. Υπάρχει τρόπος να φτιάξετε το πλαίσιο του κρεβατιού και να το κάνετε πιο δυνατό.

Είσαι έτοιμος? Πάμε για βουτιές!

Βήμα 1: Πώς να διορθώσετε τα σπασμένα πόδια ενός μεταλλικού πλαισίου κρεβατιού

μεταλλικός σκελετός κρεβατιού με πόδια πολλαπλών υψών Αλλά το ύψος δεν έχει σημασία.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η αντοχή των μεταλλικών ποδιών. Εάν τα πόδια δεν είναι δυνατά, δεν θα μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος του στρώματος και το σωματικό βάρος.

Γι’ αυτό όταν επιλέγετε το σωστό μεταλλικό σκελετό κρεβατιού. Θα πρέπει να επιλέξει ένα πιο δυνατό. Θα πρέπει να υποστηρίζει το σωματικό βάρος δύο ενηλίκων και ενός ή δύο παιδιών.

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Σπασμένα πόδια κρεβατιού, πώς να τα διορθώσετε; Μερικές φορές ένα ή δύο πόδια μπορεί να σπάσουν. Μπορεί να συμβεί στη μέση του πλαισίου ή στα πλάγια.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε το σπασμένο πόδι ενός πλαισίου κρεβατιού.

Στηρίξτε το σπασμένο πλαίσιο με ένα σετ βιβλίων. λόγω της ομοιόμορφης κατανομής βάρους σε όλες τις γωνίες του πλαισίου του κρεβατιού Να θυμάστε ότι εάν το ένα πόδι βάλει πάρα πολύ βάρος, μπορεί να σπάσει.

Το επόμενο βήμα είναι η συγκόλληση του σπασμένου ποδιού. Εάν έχετε καλή γνώση των συγκολλήσεων και έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό. Κάντο μόνος σου Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε τα απαραίτητα εργαλεία; Προσλάβετε έναν επαγγελματία συγκολλητή για επισκευή.

στις περισσότερες περιπτώσεις Τα συγκολλημένα πόδια πλαισίου κρεβατιού δεν είναι τόσο δυνατά όσο άλλα σχέδια. Αν είναι έτσι Ζητήστε τη συμβουλή του συγκολλητή σας σχετικά με την ενίσχυση των τμημάτων των ποδιών ή του πλαισίου κρεβατιού για να αποτρέψετε περαιτέρω ζημιές. Η λύση είναι να βρείτε ένα νέο μεταλλικό σκέλος ή να προσθέσετε ένα δεύτερο κοντά στη συγκόλληση.

Βήμα #2: Πώς να διορθώσετε σπασμένα πόδια από μεταλλικό πλαίσιο κρεβατιού

Εάν δεν θέλετε να συνδεθείτε Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να φτιάξετε ένα σπασμένο κρεβάτι. Λίγες ρουπίες για συγκόλληση Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για υπηρεσία στο σπίτι. Ένας συγκολλητής πρέπει να φέρει στο σπίτι του μια μηχανή συγκόλλησης και άλλα εργαλεία.

Αυτό είναι το δεύτερο βήμα για την επισκευή του σπασμένου μεταλλικού πλαισίου κρεβατιού. δεν εμπλέκεται στη συγκόλληση

Πρώτα κόψτε το ξύλινο κουτί στο ίδιο ύψος με το σπασμένο πόδι. Βεβαιωθείτε ότι η ξυλεία έχει πλάτος 40 mm ή μεγαλύτερο. Όσο καλύτερη είναι η υποστήριξη.

Το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε το κομμένο ξύλο μέσα στο καπάκι του βάζου. Βεβαιωθείτε ότι έχουν κοπεί έως και τρεις ξύλινοι σωλήνες για καλύτερη στήριξη.

Τώρα αγοράστε ένα γρύλο αυτοκινήτου. Χρησιμοποιήστε γρύλους για να σηκώσετε το πλαίσιο του κρεβατιού σε μια θέση όπου μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε τρία κομμένα κομμάτια ξύλου κάτω από το πλαίσιο του κρεβατιού. Ένα από τα μπαστούνια πρέπει να είναι στη θέση του σιδερένιου ποδιού. Μπορείτε να τακτοποιήσετε τα άλλα κομμάτια ξύλου όπου κρίνετε κατάλληλο. Είναι σύμφωνα με το νόμο του κρεβατιού.

Πώς να φτιάξετε σπασμένα μεταλλικά πηχάκια σκελετού κρεβατιού

Τα πόδια και το σεντόνι μπορούν ακόμα να υποστηρίξουν το βάρος. Τα πηχάκια τοποθετούνται μέσα στο πλαίσιο του κρεβατιού ή στη βάση του στρώματος. Απορροφά τις κρούσεις και υποστηρίζει το βάρος του σώματος. Τα πηχάκια κατανέμουν ομοιόμορφα το σωματικό βάρος. εμποδίζοντας έτσι το στρώμα να βυθιστεί

Ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι ότι ο σχιστόλιθος δεν είναι επιρρεπής σε ζημιές. Δεν έχει σημασία αν πληρώσετε υψηλό τίμημα και αγοράσετε ένα υψηλής ποιότητας μεταλλικό σκελετό κρεβατιού. Το πλαίσιο μπορεί να διαρκέσει μόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά δεν θα κρατήσει για πάντα.

Υπάρχει ένας DIY και απλός τρόπος για να επιδιορθώσετε σπασμένα μεταλλικά πηχάκια κρεβατιού. Και είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι ο χρόνος, οπότε αν έχετε αρκετό χρόνο, Υπάρχει τρόπος να διορθώσετε σπασμένα μεταλλικά πηχάκια κρεβατιού.

Βήμα #1: Αφαιρέστε το στρώμα:

Το πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε το στρώμα από το μεταλλικό πλαίσιο του κρεβατιού. Τοποθετήστε το στρώμα στη μία πλευρά του δωματίου. Αλλά μην το αφήσετε να σας εμποδίσει όταν επισκευάζετε τα σπασμένα πηχάκια του κρεβατιού.

Βήμα 2: Επιθεωρήστε τη σπασμένη πλάκα:

Το επόμενο βήμα είναι να ελέγξετε για ρωγμές. Ποιο είναι το μέγεθος της ζημιάς; Μετά την εκτίμηση της ζημιάς Χρησιμοποιήστε μια λαστιχένια σφύρα για να λυγίσετε το μέταλλο.

Βήμα #3: Προετοιμάστε τη μεταλλική σας βάση:

Θα χρειαστείτε μεταλλικούς συνδετήρες για αυτό το βήμα—δεν απαιτείται συγκόλληση. Ετοιμάστε τα μεταλλικά σας στηρίγματα. Βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Το κρεβάτι σας από σφυρήλατο σίδερο δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από σχιστόλιθο. Λάβετε υπόψη ότι

Γρήγορες συμβουλές: Επιλέξτε ένα μεταλλικό στήριγμα που είναι ανθεκτικό και δυνατό. Βεβαιωθείτε ότι είναι ανοξείδωτο και ανθεκτικό στη διάβρωση. Οι περισσότερες βάσεις έχουν επίσης μια προστατευτική μεμβράνη στην επιφάνειά τους για την αποφυγή γρατσουνιών. Όλα αυτά βοηθούν το μεταλλικό στήριγμα να διαρκεί περισσότερο και να φαίνεται καλύτερο.

Βήμα #4: Προετοιμάστε μεταλλική πλάκα για διάτρηση:

Δεν μπορείτε να ανοίξετε καμία ή περισσότερες τρύπες στην πλάκα κρεβατιού. Χρειάζεστε μόνο μια τρύπα και στις δύο πλευρές από την οποία θα περάσει η βίδα.

Τοποθετήστε τους μεταλλικούς συνδετήρες στη σχιστόλιθο και σημειώστε τα σημεία που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα για διάτρηση. Μετά τη σήμανση, ξεκινήστε τη διάτρηση.

Χρησιμοποιήστε ένα τρυπάνι για να ανοίξετε τρύπες. Αυτό είναι εύκολο να γίνει και διασφαλίζει ότι δεν αποδυναμώνετε τη λαμαρίνα.

Βήμα #5: Εγκαταστήστε το στήριγμα:

Η λειτουργία του συνδετήρα είναι να συγκρατεί τις δύο σπασμένες μεταλλικές πλάκες μαζί. και κάνει εξαιρετική δουλειά συγκρατώντας το στήριγμα με ασφάλεια.

Επομένως, μετά τη διάτρηση Τοποθετήστε το μεταλλικό στήριγμα στη μεταλλική πλάκα και σφίξτε το.

Βήμα #5: Προσθέστε πόδια υποστήριξης:

ακόμα και μετά την τοποθέτηση του μεταλλικού βραχίονα Τα μεταλλικά πηχάκια μπορεί να απαιτούν κάποιο επίπεδο στήριξης. Οι μεταλλικοί συνδετήρες μπορούν να συγκρατήσουν καλά τα σπασμένα πηχάκια μεταξύ τους. αλλά δεν θα είναι τόσο δυνατό όσο το πηχάκι που έσπασε πρώτα

Ελέγξτε λοιπόν τους τοποθετημένους συνδετήρες και στερεώστε σωστά τη σπασμένη πλάκα. Κάντε τώρα αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας. Πιστεύετε ότι το στρώμα είναι αρκετά δυνατό για να υποστηρίξει το βάρος του στρώματος και το βάρος του σώματός σας; Εάν ναι, δεν χρειάζεται να καλέσετε την υποστήριξη. Αν όμως νομίζεις διαφορετικά Αποκτήστε τα πόδια στήριξης για τα πηχάκια του μεταλλικού σκελετού του κρεβατιού σας.

Μπορείτε να αγοράσετε πόδια στήριξης στο διαδίκτυο και να τα διορθώσετε μόνοι σας. εάν επισκευαστεί σωστά Τα πόδια στήριξης θα εξασφαλίσουν ότι οι εγκατεστημένοι μεταλλικοί συνδετήρες συγκρατούν τον σχιστόλιθο στη θέση τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

συμπέρασμα

Η επισκευή ενός σπασμένου μεταλλικού πλαισίου κρεβατιού είναι πολύ εύκολη. Με τις κατάλληλες πληροφορίες και εργαλεία, ο καθένας μπορεί να το κάνει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συγκολλήσετε το σπασμένο μεταλλικό πλαίσιο κρεβατιού σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Αλλά αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό Η συγκόλληση μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Η μεταφορά της μηχανής συγκόλλησης στο σπίτι κοστίζει. Το ίδιο κοστίζει η μεταφορά του μεταλλικού πλαισίου κρεβατιού στο συνεργείο συγκόλλησης.

Οι συμβουλές που κοινοποιούνται σε αυτήν την ανάρτηση είναι πολύ απλές. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να φτιάξετε μεταλλικά κουφώματα κρεβατιού. Περάστε τα λοιπόν και χρησιμοποιήστε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *