Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα όταν μετακομίζετε διακρατικά

Είναι σύνηθες για τις εταιρείες μετεγκατάστασης να δίνουν χαμηλές εκτιμήσεις όταν μετακινούνται στο εσωτερικό. Αυτές οι αξιολογήσεις χρησιμοποιούνται συχνά ως τέχνασμα για την προσέλκυση πελατών. Για να αποφύγετε την πτώση λόγω χαμηλής κατάταξης μπάλας Θα πρέπει να προσέχετε τη φήμη και τον επαγγελματισμό των διακρατικών εταιρειών μετακίνησης.Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε τις υπηρεσίες διαφόρων εταιρειών. δίπλα-δίπλα και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία.

πριν την υπογραφή της σύμβασης Η μεταφορική εταιρεία πρέπει να εξηγήσει όλες τις αμοιβές και χρεώσεις. Μπορείτε να ελέγξετε online κριτικές και παράπονα σχετικά με μεταφορείς για να αποφύγετε να συναλλάσσεστε με αναξιόπιστες εταιρείες. Βεβαιωθείτε ότι έχουν θετικές κριτικές πελατών και μια διαφανή τιμολογιακή πολιτική. Βεβαιωθείτε ότι η διακρατική εταιρεία μετακίνησης που θα επιλέξετε είναι αδειοδοτημένη και ασφαλισμένη. Για παράδειγμα, η https://californiamoversusa.com/ είναι μια αξιόπιστη εταιρεία μετακίνησης.

Το κόστος μετακίνησης μεταξύ κρατών

Το κόστος διακρατικής μετακίνησης ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα του φορτίου που μεταφέρετε. Σύμφωνα με την American Moving and Storage Association, μια τυπική διακρατική μετακίνηση κοστίζει μεταξύ 4.300 $ και 4.800 $. Το διακρατικό ταξίδι σας θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως η απόσταση και το βάρος του πακέτου. Τύπος υπηρεσίας που θέλετε και την αξία των αντικειμένων σας Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να μειώσετε το κόστος μετακίνησης τους χρησιμοποιώντας περονοφόρα ανυψωτικά ή κοντέινερ.

Πρώτα πρέπει να αγοράσετε εξοπλισμό ψησίματος. Αυτά τα είδη περιλαμβάνουν κουτιά, φιλμ συρρίκνωσης και ταινία. Ορισμένα αντικείμενα, όπως οι τηλεοράσεις, απαιτούν ειδικά κουτιά. Ο εξοπλισμός συσκευασίας μπορεί να είναι ακριβός. Ειδικά αν πακετάρετε πολλά πράγματα. Θα χρειαστεί να καταθέσετε μια προκαταβολή για το νέο σπίτι. Επομένως, προγραμματίστε εκ των προτέρων και εξοικονομήστε σε αυτό το κόστος. Καλό είναι να ελέγξετε τις τιμές πριν αφήσετε την παλιά. Γιατί θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή όχι.

Το κόστος πρόσληψης διακρατικής εταιρείας μετακίνησης

Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος πρόσληψης μιας διακρατικής εταιρείας μετακίνησης. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν καύσιμα, τέλη διοδίων, διαμονή σε ξενοδοχείο. και σνακ από το ταξίδι Οι εταιρείες πλήρους εξυπηρέτησης προσφέρουν μη χρηματικά οφέλη, όπως προστασία από τραυματισμούς. Πριν προσλάβετε μεταφορική εταιρεία Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε το σχετικό κόστος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αλλά αυτοί οι παράγοντες μπορούν να διαδραματίσουν τεράστιο ρόλο στον καθορισμό του κόστους πρόσληψης μιας διακρατικής εταιρείας μετακίνησης.

Ένας αξιόπιστος διακρατικός μεταφορέας μπορεί να σας παρέχει μια ακριβή προσφορά. Εκτός από τον υπολογισμό του κόστους μετακόμισης Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε για τυχόν πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε. Οι εταιρείες μετακόμισης πρέπει να διαχειρίζονται την απόσταση μεταξύ δύο τοποθεσιών για να σας δώσουν μια ακριβή προσφορά. Μόλις έχετε όλες αυτές τις λεπτομέρειες. Η μεταφορική εταιρεία θα είναι σε θέση να σας δώσει μια ακριβή εκτίμηση.

Ενοικίαση φορτηγών

πριν νοικιάσετε ένα φορτηγό Πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε ένα μεγάλο ή μικρό φορτηγό. Το μέγεθος του φορτηγού θα επηρεάσει την τιμή ενοικίασης. Και θα πρέπει επίσης να εξετάσει το κόστος των καυσίμων. Η απόσταση που σκοπεύετε να διανύσετε θα καθορίσει επίσης το μέγεθος του φορτηγού που χρειάζεστε. Πολλοί νοικιάζουν φορτηγά αρκετά μεγάλα για οικιακά είδη. αλλά αν θέλετε ένα μικρότερο φορτηγό Νοικιάστε ένα μικρότερο αυτοκίνητο

Θα πληρώσετε μια τιμή ανά μίλι για το ενοικιαζόμενο φορτηγό σας. Αλλά λιγότερο από ένα δολάριο ανά μίλι. Οι εταιρείες ενοικίασης κινητών φορτηγών συνήθως χρεώνουν μεταξύ 0,59 σεντς και 0,99 $ ανά μίλι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρεώνουν επιπλέον για την απόσταση που διανύετε για να διανύσετε από και προς το νέο σας σπίτι.Επιπλέον, θα πρέπει να καταλάβετε πώς θα μεταφέρετε το προσωπικό σας αυτοκίνητο στο νέο σας σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να προσθέσει μερικές εκατοντάδες δολάρια στο κόστος μετακόμισής σας. Μην ξεχάσετε να εξετάσετε την πρόσθετη ασφάλεια αστικής ευθύνης και το κόστος καυσίμων.

Το κόστος πρόσληψης μεταφορικής εταιρείας

Το κόστος πρόσληψης μιας διακρατικής εταιρείας μετακίνησης εξαρτάται από το βάρος και την απόσταση. Ορισμένες εταιρείες χρεώνουν επιπλέον για επιπλέον υπηρεσίες. Εάν αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για την υπηρεσία μόνοι σας Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές και να επιλέξετε την εταιρεία που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Οι περισσότερες διεθνείς υπηρεσίες μετακόμισης προσφέρουν δωρεάν προσφορές. Στη συνέχεια, φορτίστε ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος των αντικειμένων σας. Η Interstate Movers θα σας δώσει μια ακριβή προσφορά με εγγύηση.

Η πρόσληψη μιας εταιρείας μετακόμισης θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να μετακομίσετε με χαμηλότερο κόστος. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για βραχυπρόθεσμες μετακινήσεις και μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα, ωστόσο, συνοδεύεται από κάποιους κινδύνους. Θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη εταιρεία για να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε μια κίνηση υψηλής ποιότητας. Ελέγξτε τις άδειες και ελέγξτε εάν υπάρχουν παράπονα εναντίον τους. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα επιλέξετε έχει εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *