Πώς να σχεδιάσετε ένα γκαράζ για το αυτοκίνητό σας

Ο σχεδιασμός του γκαράζ συχνά παραμελείται κατά την κατασκευή ενός σπιτιού. Το γκαράζ δεν χρησιμεύει μόνο ως ένα ασφαλές καταφύγιο για το αυτοκίνητό σας από τα στοιχεία, είναι επίσης ένα ευέλικτο ιδιωτικό δωμάτιο. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες στο σχεδιασμό ενός γκαράζ. Από τη βασική διάταξη μέχρι τον τύπο του αυτοκινήτου που σκοπεύετε να παρκάρετε σε αυτό. Ακόμα κι αν είναι τέλειο Honda Civic ή Ford Expedition πλήρους μεγέθουςΟ σχεδιασμός του γκαράζ θα πρέπει επίσης να λαμβάνει υπόψη τη μελλοντική ασφάλεια για τη μείωση των πονοκεφάλων. Τα γκαράζ είναι επομένως πολύ σημαντικά στα σύγχρονα σπίτια. Ας δούμε τα βήματα και τους παράγοντες. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν σχεδιάζετε ένα γκαράζ για το αυτοκίνητό σας. και πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το γκαράζ

πριν ξεκινήσουμε Ας δούμε πρώτα μερικά από τα βασικά οφέλη του γκαράζ. Το πιο προφανές όφελος είναι η προστασία του οχήματός σας από τα στοιχεία. Ειδικά σε πολιτείες με ισχυρό χιόνι ή βροχή. Αυτό όχι μόνο κάνει το αυτοκίνητο ασφαλές. Αλλά βελτιώνει επίσης την προσβασιμότητα. λόγω της φύσης των διαφόρων εφαρμογών Τα γκαράζ είναι τόσο χώροι εργασίας όσο και αποθηκευτικοί χώροι για την αποθήκευση εργαλείων και άλλων αντικειμένων έξω από το σπίτι. Η διατήρηση του αυτοκινήτου σας στο γκαράζ θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του αποτρέποντας τη σκουριά και το ξεθώριασμα.

Εξαρτάται από το σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούνται. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός γκαράζ μπορεί να κοστίσει από 5.000 έως 50.000 δολάρια. Κατά μέσο όρο, περιμένετε να πληρώσετε περίπου 50 $ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Ο καθορισμός του μεγέθους του γκαράζ σας είναι η πρώτη και πιο σημαντική απόφαση. Εξαρτάται από παράγοντες όπως η έκταση γης, ο αριθμός και ο τύπος των αυτοκινήτων, η τοποθεσία, κ.λπ. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η περιοχή γης συνήθως υπαγορεύει το σχεδιασμό και τη διάταξη του γκαράζ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μέσο μέγεθος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί δραματικά με τα χρόνια. Το μεγαλύτερο ζήτημα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το πλάτος του γκαράζ. Τα περισσότερα σύγχρονα γκαράζ είναι χτισμένα σε μεγάλο μέγεθος για επιπλέον αποθήκευση και ευκολία.

Για να προσδιορίσετε το μέγεθος του γκαράζ σας Σκεφτείτε πόσα αυτοκίνητα θέλετε να παρκάρετε εκεί.

Ρύθμιση πλάτους: Ας ξεκινήσουμε με την γκαραζόπορτα. Τα περισσότερα μεμονωμένα γκαράζ έχουν πλάτος 8 πόδια, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό ακόμη και για τα μεγαλύτερα οχήματα. Ωστόσο, διατίθενται 9 πόρτες ποδιών εάν χρειαστεί. Όσο μεγαλύτερη είναι η πύλη, τόσο πιο εύκολο είναι να παρκάρετε. Αν λοιπόν έχεις χώρο και χρήματα Προτείνετε να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο. για γκαράζ δύο αυτοκινήτων Το πλάτος μπορεί να κυμαίνεται από 14 πόδια έως 16 πόδια, ανάλογα με τον τύπο του σταθμευμένου οχήματος.

Ρύθμιση ύψους: Η δεύτερη διάσταση που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το ύψος. κατά μέσο όρο Τα αυτοκίνητα θα είναι πολύ υψηλότερα στη σύγχρονη εποχή, καθώς τα SUV έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από τα σεντάν και τα χάτσμπακ. Επομένως, το γκαράζ θα πρέπει να μπορεί να φιλοξενεί άνετα ψηλά αυτοκίνητα. Το τυπικό ύψος της πόρτας είναι 7 πόδια και μπορεί να φτάσει έως και 8 πόδια εάν το επιθυμείτε.

Ακόμα κι αν λάβουμε υπόψη το μέσο μέγεθος Αλλά οι προσαρμοσμένες γκαραζόπορτες μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας με επιπλέον χρέωση.

Τώρα ας προσδιορίσουμε το μέγεθος του γκαράζ σας. κατά μέσο όρο Τα περισσότερα μεμονωμένα γκαράζ έχουν πλάτος μεταξύ 11,5 πόδια και 19,7 πόδια για ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων. Το μέσο πλάτος και μήκος είναι 19,7 πόδια.

Συνημμένο γκαράζ vs απομονωμένο γκαράζ

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι γκαράζ που πρέπει να λάβετε υπόψη. Και ο τύπος που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από το πώς χτίζετε το σπίτι σας και πόσο χώρο έχετε διαθέσιμο. όπως λέει και το όνομα Το συνημμένο γκαράζ είναι χτισμένο ως επέκταση του σπιτιού σας. Παρέχει μεγάλη προσβασιμότητα και ευελιξία. εάν ο χώρος είναι περιορισμένος Ένα ξεχωριστό γκαράζ χτισμένο χωριστά από το σπίτι είναι μια επιλογή. Ένα ανεξάρτητο γκαράζ είναι επίσης μια καλή επιλογή για να αποφύγετε την αλλαγή της δομής του σπιτιού. εξαρτάται από το μέγεθος Η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο μπορεί να είναι μικρή. αλλά γενικά Τα μεμονωμένα γκαράζ μπορεί να κοστίζουν περισσότερο. Τα περισσότερα έχουν έτοιμα κιτ γκαράζ για να διευκολύνουν την κατασκευή. Τα περισσότερα από τα οποία μπορείτε να κάνετε μόνοι σας.

Ένα άλλο σημείο που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ηλεκτρική ενέργεια και οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας. με εντοιχισμένο γκαράζ Έτσι, τα βοηθητικά προγράμματα μπορούν να συνδεθούν απευθείας από το τροφοδοτικό του σπιτιού. Ενώ ένα μόνο γκαράζ απαιτεί περισσότερο εξοπλισμό και καλωδίωση.

Προκατασκευασμένα κιτ ή προσαρμοσμένο σχέδιο γκαράζ

Ο σχεδιασμός του γκαράζ σας απαιτεί πολλή προσπάθεια. Από την προμήθεια πρώτων υλών μέχρι το μέγεθος και την κοπή. για να αποφύγετε αυτή την επιπλέον εργασία Πολλές εταιρείες πωλούν έτοιμα κιτ. Είναι ένας γρήγορος, εύκολος και φθηνός τρόπος για να φτιάξετε ένα γκαράζ.

σε ειδικό γκαράζ Το κόστος μπορεί να είναι πολύ υψηλότερο. Μπορείτε συνήθως να περιμένετε να πληρώσετε διπλάσια για ένα προσαρμοσμένο γκαράζ. Γιατί υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν. συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της αγοράς

Άλλοι παράγοντες και σχεδιασμός να εξετάσει

Αφού αποφασίσετε για το μέγεθος, τον τύπο και τη διάταξη του γκαράζ σας. Το επόμενο βήμα είναι να λάβετε υπόψη όλους τους παράγοντες και τα αξεσουάρ του γκαράζ σας.

Αποθήκευση: Εκτός από τη διατήρηση του αυτοκινήτου σας Τα περισσότερα γκαράζ χρησιμοποιούνται επίσης για αποθήκευση. Για αυτό, το σχέδιο θα πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να έχει ρυθμιζόμενα ράφια και ένα ράφι στη μία πλευρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εργαλείων και μηχανών Συνιστούμε να επεκτείνετε τη μία πλευρά του γκαράζ κατά 2,3 πόδια για να φιλοξενήσετε χώρο αποθήκευσης. Σχεδιάζοντας ανάλογα το ντουλάπι, θα έχετε έναν πάγκο εργασίας για να αποθηκεύετε τέτοια εργαλεία στο αυτοκίνητό σας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε wallabies. Περιλαμβάνει κρεμάστρες και ράφια για κρεμαστά εργαλεία και εξοπλισμό κηπουρικής. Αν το γκαράζ είναι ψηλό Η οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αποθήκευση. Ακόμη και μια μικρή κατοικημένη περιοχή μπορεί να δημιουργήσει έναν κατάλληλο ανοιχτό χώρο. που μπορεί να διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο

Εργασία με αυτοκίνητα: Εάν είστε άτομο που του αρέσει να τροποποιεί αυτοκίνητα Πρόσθετοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός γκαράζΕάν υπάρχει αρκετός χώρος Ένας ανελκυστήρας αυτοκινήτου σε ένα οικιακό γκαράζ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση αυτοκινήτων και την εύκολη πρόσβαση κάτω από αυτά. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το γκαράζ είναι αρκετά ψηλό προτού προγραμματίσετε έναν ανελκυστήρα. Συνιστούμε να ενισχύσετε το δάπεδο του γκαράζ για να χειριστείτε το επιπλέον βάρος και την καταπόνηση που προκαλείται από την ανύψωση του αυτοκινήτου.

Αντιγράφων ασφαλείας: για να κάνουν τα στοιχεία έξω και το γκαράζ άνετα Η μόνωση θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη στο στάδιο του σχεδιασμού. Η μόνωση του γκαράζ σας ξεκινά με μονωμένες γκαραζόπορτες για να κρατάτε μακριά τη ζέστη και το κρύο. Οι τοίχοι μπορούν επίσης να μονωθούν κατά την κατασκευή για καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας. Συχνά χρησιμοποιούνται θερμαντήρες χώρου για να διατηρούν το γκαράζ άνετο το χειμώνα. Αλλά για ένα μεγάλο γκαράζ Υπάρχουν πιο αποτελεσματικές επιλογές για προστασία από το κρύο. Μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με κλιματιστικό για ψύξη το καλοκαίρι.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *