Πώς να φτιάξετε ένα φτηνό χώρο στάθμευσης;

Η κατασκευή ενός γκαράζ φθηνά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από τα στοιχεία, εξοικονομώντας χρήματα. Η κατασκευή ενός γκαράζ είναι αρκετά απλή. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικά υλικά και εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα καταστήματα οικιακών βελτιώσεων. με οδηγίες βήμα προς βήμα Μπορείτε να μάθετε πώς να χτίζετε ένα γκαράζ φτηνά χωρίς να πληρώσετε για ακριβά υλικά ή να προσλάβετε έναν εργολάβο. Αυτός ο οδηγός θα σας διδάξει πώς να φτιάξετε ένα στιβαρό γκαράζ που προστατεύει το αυτοκίνητό σας από τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή και το χιόνι. Επίσης, θα μάθετε πώς να επιλέγετε τα σωστά υλικά και εργαλεία. Σχεδιάστε τη διάταξη του γκαράζ, ανασκάψτε το θεμέλιο και κατασκευάστε το πλαίσιο του γκαράζ. με αυτή τη συμβουλή Μπορείτε να φτιάξετε ένα γκαράζ φτηνά και να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας παραμένει ασφαλές και στεγνό.

Πώς να φτιάξετε ένα φτηνό πάρκινγκ;

Επαναχρησιμοποίηση παλαιών εμπορευματοκιβωτίων αποστολής

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και χρειάζεστε χώρο στάθμευσης για το φορτηγό παράδοσης; Αν είναι έτσι Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επαναχρησιμοποιώντας παλιά κοντέινερ αποστολής. Αυτά τα δοχεία είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν και έχουν σχεδιαστεί για να πέφτουν από μεγάλα ύψη. Είναι ιδανικό για γκαράζ. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι η τοπική κυβέρνηση σας επιτρέπει να τοποθετήσετε κοντέινερ στην ιδιοκτησία σας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν χρειάζεστε ένα μεγάλο γκαράζ, ωστόσο, τείνουν να είναι πολύ ακριβά και δύσχρηστα. Αν έχετε χώρο και προϋπολογισμό για μεγάλο χώρο στάθμευσης Η επαναχρησιμοποίηση δοχείων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Τα εμπορευματοκιβώτια αποστολής μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γκαράζ, κτίρια αποθήκευσης κ.λπ. Είναι προσαρμόσιμα. Έτσι μπορείτε να τα φτιάξετε σε όποιο μέγεθος θέλετε και να τα χρωματίσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο γκαράζ.

Φτιάξτε πάρκινγκ με μουσαμά

Η κατασκευή ενός γκαράζ από καμβά μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη επιλογή. Αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε έργα γκαράζ DIY, εάν έχετε έναν ανοιχτό χώρο κοντά στο σπίτι σας που κάνει πολύ ήλιο. Είστε κατάλληλοι για να φτιάξετε γκαράζ με μουσαμά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μουσαμά. σχοινί και ξύλινο κοντάρι Πρώτα, καλύψτε την περιοχή του πάρκινγκ που επιθυμείτε με μουσαμά, στη συνέχεια καρφώστε τα κοντάρια στο έδαφος και δέστε το μουσαμά στους στύλους. Πρέπει να εξασφαλίσετε την κατάλληλη προστασία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ζείτε σε μια περιοχή επιρρεπή σε ισχυρούς ανέμους ή καταιγίδες. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε ένα απλό, φθηνό γκαράζ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μουσαμά για άλλα έργα. γύρω από το σπίτι σας Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένα κεφάλαια, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται ένα μέρος για να προστατεύσουν τα οχήματά τους από τα στοιχεία.

Κατασκευάστε ένα πλαισιωμένο πάρκινγκ

Αυτή είναι μια εναλλακτική λύση σε ένα γκαράζ που χρησιμοποιεί συχνά ξύλινους στύλους και ξύλινα κουφώματα. Μπορείτε να φτιάξετε το γκαράζ σας σε όποιο σχήμα ή μέγεθος θέλετε. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν το σκελετό τους ως αποθηκευτικό χώρο.Το πλαίσιο είναι επίσης εξαιρετικό για όποιον έχει πολύ ξύλο στο χέρι. Αυτή η επιλογή γκαράζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν έχετε πριονίδι και ξυλεία στο χέρι. Το πλαίσιο του καροτσιού είναι εύκολο στην κατασκευή και μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Δεν χρειάζεται να είναι πρωτόγονα και πρέπει να αγοράζονται από το κατάστημα. Μπορείτε να φτιάξετε το σκελετό του αυτοκινήτου σας σε όποιο σχήμα θέλετε για να το κάνετε πιο μοντέρνο και κομψό. Τα κουφώματα στάθμευσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα εάν έχετε ξυλεία και κοντάρια στο χέρι.

Χρησιμοποιήστε καμβά και σωλήνα PVC.

Εάν ζείτε σε περιοχή με πολλές βροχές Ένα καλυμμένο γκαράζ είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Εάν έχετε παλιά σεντόνια και κουβέρτες τριγύρω, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε επίσης να πάτε σε ένα κατάστημα υφασμάτων και να ρωτήσετε αν μπορείτε να αγοράσετε αποκόμματα ή σκραπ με λιγότερα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ράψετε το ύφασμα μεταξύ τους για να δημιουργήσετε ένα θόλο για το γκαράζ σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνες PVC για να φτιάξετε ένα πλαίσιο οροφής. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή στάθμευσης για όσους θέλουν ένα πιο απλό γκαράζ. αλλά δεν είχε αρκετά χρήματα να ξοδέψει. Ο υφασμάτινος σωλήνας ή ο σωλήνας και τα εξαρτήματα PVC μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία οροφής γκαράζ που προστατεύει το όχημά σας και το περιβάλλον του από τον ήλιο.

Εγκαταστήστε ένα κεκλιμένο γκαράζ

Αυτό το στυλ γκαράζ είναι ιδανικό εάν έχετε περιορισμένο χώρο στην ιδιοκτησία σας και χρειάζεστε ένα μικρό γκαράζ. Ένας κεκλιμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων είναι ένας μικρός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων ενσωματωμένος σε μια υπάρχουσα κατασκευή όπως ένα σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τοίχο, ένα υπόστεγο ή άλλο μέρος του υπάρχοντος σπιτιού σας για να δημιουργήσετε ένα κεκλιμένο γκαράζ. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ζουν σε μικρότερους χώρους και χρειάζονται χώρο για να αποθηκεύσουν τα οχήματά τους και άλλα αντικείμενα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή στάθμευσης για όσους χρειάζονται ένα μικρό γκαράζ. Αλλά δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για να ξοδέψετε σε μεγάλα έργα. Για την κατασκευή ενός γκαράζ με κλίση Θα χρειαστεί να χτίσετε μια οροφή κάποιου είδους και να προσθέσετε τοίχους στο μήκος που χρειάζεστε.

Επιλέγοντας τα σωστά υλικά και εργαλεία

 • κατά την κατασκευή ενός χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων Πρέπει να επιλέξετε τα σωστά υλικά και εργαλεία για την εργασία.Πρώτον, πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να φτιάξετε ένα αρθρωτό γκαράζ ή ένα γκαράζ συνδεδεμένο με το σπίτι σας.
 • Τα ανεξάρτητα γκαράζ είναι πιο οικονομικά. Αλλά μπορεί να μην είναι αρκετά ισχυρό για να αντέξει τους δυνατούς ανέμους. Το κλειστό χώρο στάθμευσης είναι ισχυρότερο και πιο αντιανεμικό. αλλά έχει υψηλότερη τιμή
 • Όταν επιλέγετε υλικά για γκαράζ Φροντίστε να έχετε τις καλύτερες προσφορές αγοράζοντας προϊόντα με έκπτωση. Εάν επαναχρησιμοποιήσετε υλικό Βεβαιωθείτε ότι αυτά τα υλικά είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχουν σπάσει κατά την κατασκευή.
 • Να φτιάξω ένα φτηνό γκαράζ Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία: – Σκελετός γκαράζ – Βαριοπούλα – Καρότσι – Φτυάρι – Πριόνι – Επίπεδο – 2×4 σανίδες – Βίδες και τρυπάνι – Καρφιά – Σφυρί – Καρφιά – Βίδες – Υλικό στέγης Γκαράζ – βίδες – καρφιά – καρφιά – γυαλόχαρτο – βαφή – δάπεδο γκαράζ

Σχεδιασμός διάταξης στάθμευσης

 1. Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή ενός χώρου στάθμευσης Πρέπει να σχεδιάσετε τη διάταξη του χώρου στάθμευσης. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κατανοητή διάταξη χρησιμοποιώντας σχέδια, σκίτσα ή διαγράμματα. Θα πρέπει επίσης να κάνετε μια λίστα με τα υλικά που χρειάζονται για την κατασκευή ενός χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.
 1. Χρήση αυτών των πληροφοριών Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διάταξη του γκαράζ και να αναφέρετε τα υλικά που χρειάζονται για κάθε μέρος. Μπορείτε να σχεδιάσετε τη διάταξη σε χαρτί ή να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή όπως το Autodesk 360. Αυτό θα σας βοηθήσει να οπτικοποιήσετε τη διάταξη, να παρακολουθήσετε υλικά και να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε το γκαράζ σας.
 1. Εάν κατασκευάζετε έναν ανεξάρτητο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων Θα χρειαστεί επίσης να σχεδιάσετε πού θέλετε να τοποθετήσετε το χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου σας. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε περιοχή που έχει άφθονο ηλιακό φως και έχει αρκετό χώρο για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι επίπεδη και έχει καλή αποστράγγιση.

Συμβουλές για τη συντήρηση του Carport

 • Όταν φτιάχνεις ένα φτηνό γκαράζ Πρέπει να φροντίσετε να το φροντίζετε και να το συντηρείτε για να διαρκέσει. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, καθώς δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε το χώρο στάθμευσης σας τόσο συχνά. Οι οδηγίες συντήρησης στάθμευσης είναι οι εξής.
 • Βεβαιωθείτε ότι το ανασυρόμενο πλαίσιο είναι ισχυρό και δεν θα παραμορφωθεί υπό πίεση. Ελέγχετε τακτικά το υλικό στέγης για σημάδια φθοράς.
 • Ελέγξτε το υλικό γείωσης για ρωγμές ή θραύση. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος στάθμευσης είναι σωστά γειωμένος. Το πλαίσιο στάθμευσης πρέπει να είναι σωστά γειωμένο για να σας προστατεύει από ηλεκτροπληξία.
 • Καθαρίζετε τακτικά το χαρτόνι για να αποτρέψετε την ανάπτυξη βρωμιάς, βρωμιάς και ζιζανίων. για την προστασία του γκαράζ από τα στοιχεία και να δείχνεις πάντα καλά να βάφονται τακτικά
 • Βεβαιωθείτε ότι το πάρκινγκ είναι αδιάβροχο. Σφραγίστε τυχόν ρωγμές ή τρύπες στο χώρο στάθμευσης. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων έχει καλή αποστράγγιση για να αποτρέψετε τη συγκέντρωση νερού.

συμπέρασμα

Η κατασκευή ενός φθηνού γκαράζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας και να εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βασικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο και υλικά στέγης για την κατασκευή ενός γκαράζ για ένα κλάσμα του κόστους της πρόσληψης ενός εργολάβου ή της αγοράς ενός γκαράζ από το ράφι. με αναλυτικό σχέδιο Μπορείτε να φτιάξετε ένα γερό γκαράζ που θα προστατεύει το όχημά σας και θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *