Πώς ονομάζονται τα παράθυρα οροφής; Πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο ιδιοκτήτης σπιτιού

Τα παράθυρα οροφής έχουν διάφορα ονόματα. Μπορείτε να τα ονομάσετε φεγγίτες, φεγγίτες ή φώτα οροφής, ή γράφονται “φώτα οροφής.” Τα ονόματα είναι εναλλάξιμα. Αλλά θυμηθείτε ότι είναι διαφορετικά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διστάζουν να ευνοήσουν την τοποθέτηση παραθύρων οροφής στις κατοικίες τους. με ένα παράθυρο τοποθετημένο στην οροφή Μπορείτε να περιμένετε φυσικό φως να πλημμυρίσει το δωμάτιό σας.

Εκτός από την αύξηση της αξίας του σπιτιού Το φυσικό φως μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος των ιδιοκτητών σπιτιού. Τα παράθυρα οροφής μπορούν να κάνουν το δωμάτιό σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Αυτή η ανάρτηση αφορά τους φεγγίτες. Διαβάστε το για να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση για να πάρετε μια απόφαση.

Είστε έτοιμοι; Ας σκάψουμε πιο βαθιά.

Πώς ονομάζονται τα παράθυρα οροφής;

όπως υποδηλώνει το όνομα Ο φεγγίτης είναι ένα παράθυρο που είναι εγκατεστημένο στην οροφή ενός σπιτιού. Δεν πρόκειται για τοίχους. Τα παράθυρα μπορούν να είναι κινητά ή σταθερά ανάλογα με τον τύπο που θα επιλέξετε.

Τα στατικά και τα εκτελέσιμα παράθυρα κάνουν το ίδιο. επιτρέψτε στο φυσικό φως στο δωμάτιο Αλλά τα λειτουργικά παράθυρα οροφής έχουν το πλεονέκτημα της βελτίωσης του αερισμού ενός σπιτιού. Ανοιχτά όποτε το επιτρέπει ο καιρός.

λειτουργεί το παράθυρο Έτσι μπορείτε να το ανοίξετε για να επιτρέπεται ο σωστός αερισμός και το φως στο σπίτι σας.

Γρήγορες συμβουλές: Ανοίξτε τα παράθυρα της οροφής μόνο εάν ο καιρός το επιτρέπει. Να θυμάστε πάντα να το απενεργοποιείτε πριν φύγετε από το σπίτι. Εάν δεν το κάνετε, μπορεί να πλημμυρίσετε το σπίτι σας εάν βρέχει κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Τύποι παραθύρων οροφής

Τα παράθυρα οροφής ονομάζονται επίσης παράθυρα φεγγίτη. Τα παράθυρα οροφής και τα φώτα οροφής, όλα σημαίνουν το ίδιο πράγμα, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους.

Ας μιλήσουμε για τα τρία παράθυρα οροφής.

Παράθυρο φεγγίτη:

Αρχικά, ένας φεγγίτης ήταν ένα παράθυρο εγκατεστημένο στην οροφή ενός σπιτιού. είναι σταθερά Δηλαδή είναι μόνιμα στην ταράτσα. Δεν μπορείτε να ανοίξετε αυτά τα παράθυρα.

Τα παράθυρα φεγγίτη έχουν ένα πολύ συμπαγές χαρακτηριστικό. και φαίνεται πολύ ψηλά στο ταβάνι.

Σε τι χρησιμεύουν τα παράθυρα φεγγίτη; Ο κύριος σκοπός του είναι να φέρει φως στο δωμάτιο. λόγω μη λειτουργίας Επομένως, δεν επιτρέπεται ο σωστός αερισμός.

Παράθυρο οροφής:

Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι το παράθυρο του φεγγίτη. Μπορεί να μπερδευτείτε με άλλους τύπους παραθύρων οροφής. Δύο σημαντικά πράγματα για να αναγνωρίσετε μια στέγη Αυτό περιλαμβάνει θέσεις τοποθέτησης στην οροφή και υαλοπίνακες.

Τα φώτα στέγης τοποθετούνται “εκτός επιπέδου”, αλλά στην οροφή του σπιτιού. Τοποθετείται πάνω από την κεκλιμένη γραμμή για δύο λόγους. Το ένα είναι να αφήσετε περισσότερο φως στο δωμάτιο. Το δεύτερο είναι να παρέχει χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ελκυστικότητα του ακινήτου.

Ο φεγγίτης είναι εξοπλισμένος με πολλαπλά γυάλινα πάνελ σε αντίθεση με άλλους φεγγίτες. Όλες οι σανίδες ενώνονται χωριστά για να σχηματίσουν ένα ορθογώνιο ή θόλο πάνω από την οροφή.

Παράθυρο οροφής:

Αν ψάχνετε για ευελιξία Ο φεγγίτης είναι μια έξυπνη επιλογή. Υπάρχουν επίσης επιλογές.

Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή διαφράγματος Μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές από τον ανάδοχο που είναι υπεύθυνος για το έργο.

Απλή σημείωση: Μπορείτε να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μόνο παράθυρα οροφής. είναι ένα ενιαίο παράθυρο

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος του πακέτου. Η επιλογή είναι όλη δική σας.

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα με τα παράθυρα οροφής είναι ότι μπορείτε να τα ανοίγετε όποτε κρίνετε κατάλληλο. δεν είναι μόνιμα προσαρτημένο στην οροφή

Επιπλέον, κατά την εγκατάσταση φεγγιτών Να θυμάστε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις. Επομένως, κατά την εγκατάσταση πρέπει να ευθυγραμμιστεί με τη γραμμή οροφής.

Επίσης, θυμηθείτε να καθαρίζετε το διάφραγμα μετά την εγκατάσταση. Είναι επίσης καλή ιδέα να διατηρείτε την οροφή καθαρή.

Παράθυρα οροφής και οι αποχρώσεις τους

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των φεγγιτών, των φεγγιτών και των φεγγιτών;

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με παράθυρο οροφήςΑυτά είναι ελαφρώς μικρότερα από τους φεγγίτες. Αν και τώρα το νέο προϊόν έχει μεγαλύτερο μέγεθος και βελτιωμένα υλικά. Αλλά θα τα βρείτε μόνο σε τυπικά σχήματα και μεγέθη.

Μια άλλη διαφορά είναι ότι τα παράθυρα μπορούν να είναι κινητά ή σταθερά. Εάν θέλετε, εγκαταστήστε ένα παράθυρο οροφής που μπορεί να ανοίγει όποτε κρίνετε κατάλληλο για καλύτερο αερισμό. Τα παράθυρα οροφής είναι επίσης μια έξυπνη επιλογή.

Τα παράθυρα οροφής είναι τα καλύτερα κατάλληλα για κεκλιμένες στέγες. Αλλά αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα παράθυρο οροφής σε μια επίπεδη οροφή Τα φωτιστικά οροφής είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Τα παράθυρα οροφής χρησιμοποιούνται ευρέως και έχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Είναι αξιόπιστο και εύκολο να βρεθεί σε σύγκριση με άλλες επιλογές.

Τα φώτα οροφής ή οι φεγγίτες είναι γενικά διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα, μεγέθη, λειτουργίες και προδιαγραφές. αλλά λόγω της ιδιαίτερης φύσης τους Αυτές οι επιλογές παραθύρων οροφής μπορεί να είναι λίγο ακριβές.

όχι σαν φεγγίτης Οι φεγγίτες ή οι φεγγίτες κατασκευάζονται κατά παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να φτάσει στην εγκατάσταση.

Τα παράθυρα οροφής έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται οριζόντια στο επίπεδο της οροφής μόλις εγκατασταθούν. Ορισμένα παράθυρα οροφής μπορεί να έχουν πρόβλημα κατά περιόδους.

Μια άλλη διαφορά είναι το ύψος των διαφόρων οπών φωτός. εγκατεστημένος στην οροφή Και οι τρεις τύποι εγκαθιστούν συχνά φεγγίτες στην υψηλότερη οροφή.

Γρήγορες συμβουλές: Σημειώστε ότι τα ανοίγματα έχουν χαμηλή απόδοση ψύξης. Και δεν συνιστάται για χρήση σε οικιστικούς χώρους όπως κρεβατοκάμαρες.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση παραθύρων οροφής;

Η εγκατάσταση παραθύρων οροφής στο σπίτι σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε το φυσικό φως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το φυσικό φως δεν φωτίζει απλώς το δωμάτιό σας. Θα καθοδηγήσει επίσης τον χώρο διαβίωσης στο σπίτι σας.

Πόσο κοστίζει λοιπόν η τοποθέτηση παραθύρων οροφής;

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα κεντρικό περιστρεφόμενο ή επάνω αναρτημένο παράθυρο οροφής. Να είστε έτοιμοι να πληρώσετε περίπου 350 δολάρια.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος. Αυτό περιλαμβάνει επιλογές γυαλιού, μεγέθη και υλικά πλαισίου, επομένως ετοιμαστείτε να πληρώσετε περίπου 120 έως 1.400 $ για να εγκαταστήσετε φεγγίτες στην ιδιοκτησία σας.

Επιπλέον, αν θέλετε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως ηλεκτρικά παράθυρα. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε περισσότερα.

Σημειώστε ότι η τιμή ενός φεγγίτη εξαρτάται από το στυλ, το μέγεθος και την ελκυστικότητα του παραθύρου. Μπορείτε να ξοδέψετε πάνω από 2.000 $ σε ορισμένα παράθυρα οροφής υψηλής ποιότητας. Όσο μεγαλύτερο είναι το παράθυρο, Όσο πιο περίπλοκη και χρονοβόρα γίνεται η εγκατάσταση. Ως εκ τούτου, το κόστος εργασίας αναμένεται να αυξηθεί.

Οι φεγγίτες είναι επίσης αρκετά ακριβοί. Η μέση τιμή για έναν σωλήνα φεγγίτη είναι $150 έως $650. Το κόστος εργασίας ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και τον ανάδοχο που επιβλέπει το έργο.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε οροφή

Πολλά πράγματα θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν πιτσιλίσετε μετρητά σε ένα παράθυρο οροφής. σε αυτή την κατάσταση Δεν θα μετανιώσετε για καμία από τις αποφάσεις σας.

Τι αξία προσφέρουν οι φεγγίτες; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Γιατί είναι σημαντική για εσάς η εγκατάσταση παραθύρων οροφής;

Στην πραγματικότητα, τα παράθυρα οροφής ενισχύουν πολύ τα χαρακτηριστικά. Όχι μόνο όμορφο αλλά και να αυξήσει την έκθεση του φυσικού φωτός στο σπίτι επίσης

Το φυσικό φως που λάμπει μέσα από τον φεγγίτη δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός ευρύχωρου δωματίου. Κάνει το δωμάτιο να φαίνεται ευρύτερο από πριν Τα φυτά εσωτερικού χώρου που χρειάζονται το φως του ήλιου για να ευδοκιμήσουν μπορούν να επωφεληθούν από τη σκιά του παραθύρου.

Η εύκολη πρόσβαση στο φυσικό φως στο σπίτι σας με την εγκατάσταση φεγγιτών μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας τι ξοδεύετε για την εγκατάσταση των Windows. Θα το πάρετε πίσω με τον καιρό.

Προσπαθήστε να συνδυάσετε αυτά τα πράγματα και θα διαπιστώσετε ότι η εγκατάσταση παραθύρων οροφής στο σπίτι σας αξίζει τον κόπο.

Τι τύπο παραθύρου οροφής χρειάζεστε; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την επιλογή των παραθύρων οροφής. Το ένα είναι το μέγεθος του προϋπολογισμού σας. Το στυλ και το μέγεθος παραθύρου που θέλετε. συμπεριλαμβανομένου του υλικού πλαισίου καθορίζει την τιμή

Εάν θέλετε ένα μεγαλύτερο παράθυρο, να είστε έτοιμοι να πληρώσετε περισσότερα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποια μάρκα ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοκτησία και στις ανάγκες σας.

Κάντε ερωτήσεις σχετικά με τις μάρκες. διαθέσιμο για να δείτε ποια επωνυμία είναι κατάλληλη για τις ατομικές σας ανάγκες.

Τι είδους παράθυρα οροφής σας αρέσουν; Τι είδους παράθυρα οροφής σας αρέσουν; Χρειάζεστε παράθυρα οροφής, φεγγίτες ή φώτα οροφής; Αυτό είναι για να το αποφασίσετε.

Θυμηθείτε ότι τα παράθυρα στέγης λειτουργούν, οπότε αν σας ενδιαφέρει να αφήσετε λίγο αερισμό στο σπίτι σας Εκτός από φυσικό φως Οι φεγγίτες είναι μια έξυπνη επιλογή.

Πρέπει να εγκαταστήσω μόνος μου τα παράθυρα οροφής; Εάν έχετε εξαιρετικές δεξιότητες DIY και νιώθετε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε σωστά τα παράθυρα οροφής. ας ξεκινήσουμε αμέσως

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με την εγκατάσταση παραθύρων οροφής—δώστε προσοχή σε κάθε βήμα που φαίνεται στο βίντεο.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε καλές δεξιότητες DIY και δεν πιστεύετε στον εαυτό σας; Αποκτήστε το σωστό συμβόλαιο για να εγκαταστήσετε τα παράθυρα της οροφής σας πριν βιδώσετε τα πράγματα.

συμπέρασμα

Πώς ονομάζονται λοιπόν τα παράθυρα οροφής; Ελπίζουμε να έχετε μια βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων και των κατηγοριών. Υπάρχει ένα παράθυρο φεγγίτη. παράθυρα οροφής και φώτα οροφής, όλα τα ονόματα χρησιμοποιούνται εναλλακτικά. Λάβετε όμως υπόψη ότι και τα τρία παράθυρα οροφής είναι διαφορετικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τα παράθυρα οροφής μπορούν να προσθέσουν τεράστια αξία στο σπίτι σας. Βελτιώνουν την υγεία των κατοίκων του διαμερίσματος και συμβάλλουν στη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος. Οπότε αν έχεις τρόπο Προχωρήστε και εγκαταστήστε φεγγίτες στην ιδιοκτησία σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *