Πώς φορολογείται το παθητικό εισόδημα; –

Σήμερα, υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε επιπλέον εισόδημα από ποτέ.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν κουραστεί από την ιδέα να κερδίζουν επιπλέον εισόδημα ενώ χάνουν χρόνο σε χρονοβόρες θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Πώς μπορούν να κάνουν επιπλέον δουλειά πέρα ​​από αυτό; Δεν χρειάζεται πάντα.

Εδώ μπαίνει το παθητικό εισόδημα. Αυτή είναι μια άλλη ροή εισοδήματος που δεν απαιτεί μακροχρόνια εργασία, ωστόσο, πρέπει να φορολογηθεί το παθητικό εισόδημα;

Έχουμε απαντήσεις για εσάς! στον οδηγό πληροφοριών μας παρακάτω. Θα μάθετε τα πάντα για το παθητικό εισόδημα και τους τρόπους να το κερδίσετε. που μπορείτε να κερδίσετε

Εξάλλου Έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για την παθητική φορολογία εισοδήματος.

Τι είναι το παθητικό εισόδημα;

Ας ξεκινήσουμε με τον ουσιαστικό ορισμό της λέξης. Το «παθητικό εισόδημα», με απλά λόγια, είναι μια μορφή εισοδήματος που δεν επενδύετε ή χάνετε χρόνο για να κερδίσετε.

Σπάνια σας κερδίζει αρκετά για να χρησιμεύσει ως ολόκληρο το εισόδημά σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι κερδίζουν επιπλέον εισόδημα πέρα ​​από το εισόδημα που κερδίζετε μέσω σκληρής δουλειάς και πραγματικής αφοσίωσης.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS που εισπράττει τους φόρους σας) αναφέρεται στο παθητικό εισόδημα ως επιχειρηματικές και εμπορικές δραστηριότητες στις οποίες δεν εμπλέκεστε προσωπικά, χωρίς να επιβλέπετε τις καθημερινές τους λειτουργίες.

Ωστόσο, πολλές από τις ευκαιρίες παθητικού εισοδήματος θα απαιτήσουν από εσάς να καταβάλετε κάποια ξεκάθαρη προσπάθεια. ειδικά λίγα χρήματα και χρόνο

Το IRS απαριθμεί δύο τύπους παθητικών δραστηριοτήτων. Πρώτα απ ‘όλα, περιλαμβάνει μια εμπορική ή επιχειρηματική δραστηριότητα στην οποία δεν συμμετέχετε σωστά.

Από την άλλη, η δεύτερη κατηγορία ασχολείται με δραστηριότητες ενοικίασης. Αυτά εξακολουθούν να μετρούν ακόμα κι αν κάνετε υλικές συνεισφορές.

Ωστόσο, αυτό δεν περιλαμβάνει δραστηριότητες που απαιτούν από εσάς να ασκήσετε τις ευθύνες σας ως επαγγελματίας σε σχέση με την ακίνητη περιουσία.

Πώς εισπράττεται ο παθητικός φόρος εισοδήματος;

Αν και αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε κάποιο πολύ χρήσιμο πρόσθετο εισόδημα. Αλλά το παθητικό εισόδημα εξακολουθεί να φορολογείται. όπως και η κανονική σου δουλειά Πρέπει να υποβάλετε φόρους σε αυτή τη βάση.

Για το λόγο αυτό, εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε παθητικό εισόδημα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία λογιστή εκ των προτέρων.

Αυτή είναι η εργασία πλήρους απασχόλησης και μπορεί να αποκαλύψει όλες τις παρενέργειες που σχετίζονται με τη φορολογία του παθητικού εισοδήματος εκτός από το εισόδημά σας πλήρους απασχόλησης.

Δεν θέλετε να τελειώσετε το φορολογικό έτος και να μην ξέρετε πώς να υποβάλετε παθητικό εισόδημα.

με τη βοήθεια ενός λογιστή Μπορούν να σας ενημερώσουν για όλα τα έγγραφα που πρέπει να κρατήσετε και τα αρχεία που πρέπει να κρατήσετε, ώστε να μην κολλήσετε με την IRS.

Τι γίνεται όμως με τους παθητικούς φόρους εισοδήματός σας; Εξαρτάται από τη φύση και άλλους καθοριστικούς παράγοντες.

Εάν κερδίζετε παθητικό εισόδημα από την ενοικίαση ακινήτων Θα φορολογηθείτε διαφορετικά από το πώς θα φορολογηθείτε εάν το παθητικό σας εισόδημα προέρχεται από εμπορικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πώς εισπράττεται ο παθητικός φόρος εισοδήματος;

Είναι σύνηθες το παθητικό εισόδημα να φορολογείται με τον ίδιο συντελεστή με τον κανονικό μισθό της εργασίας σας. Αν και αυτό το ποσοστό είναι χαμηλότερο εάν έχετε έκπτωση.

Θυμηθείτε ότι άλλα κράτη Ορισμένα μέρη απαιτούν από εσάς να υποβάλετε φόρους για το παθητικό εισόδημα που ίσως δεν πιστεύετε ότι είναι δυνατό.

Για παράδειγμα, εάν πουλήσετε ένα ακίνητο που δημιουργεί παθητικό εισόδημα, θα πληρώσετε φόρους για το εισόδημα που λάβατε. επίσης Εάν πουλάτε τόκους από δραστηριότητες παθητικού εισοδήματος Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε φόρους.

Ίσως δεν είναι τόσο προφανές. Πρέπει να πληρώσετε φόρους για τυχόν κέρδη. που παίρνετε από πιστωτική κάρτα

Πώς να κάνετε παθητικό εισόδημα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα για τους οποίους θα φορολογηθείτε.

δωμάτιο για ενοικίαση

Εάν είχατε ένα ελεύθερο δωμάτιο στο σπίτι σας τελευταία, μπορεί να οφείλεται στο ότι το παιδί σας έχει πάει στο κολέγιο. Μπορείτε να νοικιάσετε αυτό το δωμάτιο. Αυτό θα σας φέρει παθητικό εισόδημα. Ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσεις φόρους

Ενοικίαση χώρου στάθμευσης

Αν υπάρχει ανάγκη Μπορεί να βρείτε κάποιον να πληρώνει για να παρκάρει στο δρόμο σας.

Νοικιάστε ένα εφεδρικό αυτοκίνητο

Υπάρχουν εφαρμογές όπως το Getaround που σας επιτρέπουν να νοικιάσετε αυτοκίνητο όταν δεν οδηγείτε. Ωστόσο, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ασφαλιστή του αυτοκινήτου σας. ώστε να μην χρεωθείτε και να χάσετε την κάλυψή σας

Δημιουργία επενδυτικού ταμείου

Όταν οι άνθρωποι επενδύουν στο χρηματιστήριο ή επενδύουν σε ομόλογα Αυτό είναι παθητικό εισόδημα, ωστόσο, η επένδυση σε αυτά ενέχει υψηλό βαθμό κινδύνου. και δεν μπορείς να βγάλεις λεφτά Αλλά δεν μπορείς να χάσεις ούτε χρήματα.

Έτσι οι αποταμιεύσεις και η συνταξιοδότησή σας δεν επηρεάζονται και ένας οικονομικός σύμβουλος θα πρέπει να σας βοηθήσει.

μάρκετινγκ θυγατρικών

Μπορεί να έχετε δει στο YouTube όπου τα αγαπημένα σας άτομα προωθούν προϊόντα για εσάς. Οι άνθρωποι κάνουν επίσης σε άρθρα όπου πληρώνουν χρήματα για να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα μεγάλο κοινό.

Ωστόσο, είναι νόμιμο να αποκαλύπτετε στους επισκέπτες σας ότι κερδίζετε χρήματα από αυτούς τους συνδέσμους συνεργατών.

επιστροφή χρημάτων πιστωτικής κάρτας

Οι πιστωτικές κάρτες σας ανταμείβουν που είστε ενεργοί και σας επιστρέφουν μετρητά για μεγάλες αγορές. Αυτό το παθητικό εισόδημα πρέπει να αναφέρεται στους φόρους σας. ακριβώς όπως μια εφαρμογή επιστροφής χρημάτων

τελικές σκέψεις

Αρκεί να καταθέσετε τους φόρους σας Το παθητικό εισόδημα μπορεί να αυξήσει το εισόδημά σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *