Φυσικά εμπόδια – Χρησιμοποιώντας φυτά για να αυξήσετε την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια της αυλής σας

Πηγή εικόνας: https://pixabay.com/photos/sunbed-garden-lawn-hedge-table-3394611/

Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε έναν υπαίθριο χώρο είναι το απόρρητο και η ασφάλεια. Μια εύκολη λύση σε ζητήματα απορρήτου και ασφάλειας είναι να χτίσετε έναν τοίχο γύρω από τον εξωτερικό σας χώρο.

Ωστόσο, αν είστε λάτρης της φύσης Οι τοίχοι μπορεί να μην είναι ευχάριστοι στο μάτι. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε φυσικά εμπόδια, όπως τα δέντρα. Η χρήση φυτών ως φυσικών φραγμών μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας ενώ προσθέτει ομορφιά και χρώμα στην αυλή σας.

Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου προσφέρει συμβουλές για τη χρήση διαφορετικών τύπων φυτών. Για να αυξήσετε την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια της αυλής σας.

φυτέψτε έναν φράχτη

Οι φράχτες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ιδιωτικότητα χωρίς να θυσιάσετε το στυλ. Ο φράχτης είναι μια παχιά σειρά από αειθαλείς φράκτες που μπορούν να διατηρηθούν σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε. όταν φυτευτεί σωστά Ένας φράκτης φράχτη απαιτεί λίγη συντήρηση και μπορεί να παρέχει αποτελεσματική προστασία για πολλά χρόνια.

Όταν επιλέγετε φυτά για φράχτη Θα πρέπει να επιλέξετε φυτά που αναπτύσσονται γρήγορα. ανθεκτικό στο κλάδεμα κομμένους θάμνους και μπορεί να αντέξει τις τοπικές καιρικές συνθήκες σας.

Ως θάμνοι χρησιμοποιούνται επίσης φυλλοβόλοι θάμνοι όπως πυξάρι, πουρνάρι, φωτίνια, δάφνη κερασιάς, άρκευθος, πασχαλιά και κράταιγος και ανθοφόρα φυτά όπως τριανταφυλλιές και διακοσμητικοί θάμνοι.

ανάμεσα στα δέντρα

Τα δέντρα παρέχουν ιδιωτικότητα και σκιά από τον καλοκαιρινό ήλιο. Δημοφιλείς επιλογές για τη δημιουργία ενός φυσικού φραγμού είναι ο σφένδαμος, το σκυλάκι, ο κέδρος, το έλατο ή το κυπαρίσσι.

Το δέντρο δεν είναι θάμνος. Σε αντίθεση με έναν φράχτη Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο οι αντισταθμιστές για την προώθηση της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Αλλά αν έχετε ένα μεγάλο κενό μεταξύ της αυλής σας και του έξω κόσμου, ένα μικρό δάσος μπορεί να σας βοηθήσει να κρύψετε την αυλή σας από τους ξένους.

σημαία

Τα αμπέλια είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ιδιωτικότητα και ασφάλεια ενώ αφήνετε το φως στον χώρο του κήπου σας. Τα αμπέλια ταιριάζουν καλύτερα σε ιδιοκτήτες σπιτιού με μικρούς χώρους κήπου και φαίνονται υπέροχα όταν υπάρχει ήδη ένας άλλος φράκτης.

Τα αμπέλια μπορούν να φυτευτούν σε φράχτες ή πέργκολα για να δημιουργήσουν έναν αποτελεσματικό ζωντανό τοίχο ανάμεσα σε εσάς και τους γείτονές σας. Οι δημοφιλείς ποικιλίες περιλαμβάνουν το μελισσόχορτο ή τον κισσό.

άλλα πολυετή αμπέλια, όπως η wisteria ή clematis Μπορεί να προσφέρει ωραία σκιά εάν υπάρχει αρκετός χώρος για να σκαρφαλώσετε σε τοίχο ή πέργκολα. Το μειονέκτημα της χρήσης αμπέλων για φράχτες είναι ότι δεν διαρκούν πολύ. Άρα μπορεί να χρειαστεί να ξαναφυτέψετε.

Οφέλη από την ύπαρξη φυσικών τοίχων για το σπίτι σας

Τα δέντρα ή οι φράχτες δεν παρέχουν κάτι περισσότερο από προστασία. γιατί προσθέτει ομορφιά στο σπίτι Αλλά το πιο σημαντικό όφελος από τη φύτευση ενός φυσικού φράχτη γύρω από το σπίτι σας είναι ο αντίκτυπός του στην αξία του ακινήτου.

Σύμφωνα με το Arbor Day Foundation, τα δέντρα μπορούν να προσθέσουν έως και 15% στην αξία οποιουδήποτε ακινήτου. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πληρώσετε λίγο περισσότερο από αυτό χωρίς κανένα.

Αν και μπορείτε να πληρώσετε αμέσως για ακίνητα με δέντρα. Ωστόσο, τα στεγαστικά δάνεια είναι συχνά η καλύτερη επιλογή για μεγάλες επενδύσεις.Όμως, όταν κάνετε αίτηση για υποθήκη για αγορά ακινήτου από οποιονδήποτε δανειστή Πρέπει να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως τα επιτόκια. Απαιτήσεις προκαταβολής περίοδος αποπληρωμής για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές

Μειονεκτήματα της διατήρησης εμποδίων στα φυτά

Αν και τα οφέλη του να έχεις φυτά ως εμπόδιο στο σπίτι σου είναι προφανή. Αλλά δεν στερείται μειονεκτημάτων. Το κύριο μειονέκτημα της ύπαρξης φυσικού φραγμού είναι το κόστος συντήρησης. πρέπει να κλαδεύονται Διαφορετικά θα χάσετε την ένστασή σας.

Τα δέντρα δεν χρειάζεται να κόβονται συνεχώς. Θα πρέπει όμως να τα κλαδεύετε περιοδικά.Όμως γίνονται μπελάδες όταν ρίχνουν τα φύλλα τους. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφαιρείτε συνεχώς πεσμένα φύλλα, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο.

Τελικά Τα φυσικά εμπόδια δεν είναι μια γρήγορη λύση για θέματα ασφάλειας ή απορρήτου. λόγω του δέντρου ιδιαίτερα τα δέντρα Χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί. Επομένως, τα φυσικά εμπόδια είναι μόνο μια επιλογή για όσους είναι πρόθυμοι να περιμένουν.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *