Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εγκατάσταση βαλβίδας πίσω νερού

Η βαλβίδα επιστροφής είναι μια κοινή προσθήκη στο υδραυλικό σύστημα του σπιτιού. Αλλά ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού δεν γνωρίζουν γιατί χρειάζονται αυτή τη βαλβίδα ή πώς να την εγκαταστήσουν. Αυτός ο οδηγός παρέχει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτούς τους τύπους βαλβίδων νερού. Από τη διάγνωση βασικών προβλημάτων μέχρι την εγκατάσταση μιας βαλβίδας αντεπιστροφής, θα έχετε τελικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας διαθέτει επαρκώς προστατευμένη παροχή νερού σε περίπτωση πλημμύρας ή καταστροφής.

Πρόσφατα, το μόνο πρόβλημα υδραυλικών που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι οι δημοτικές γραμμές αποχέτευσης. Είναι διαδεδομένο στις περιοχές Τορόντο, Μισισάουγκα και Μπέρλινγκτον. λόγω ηλικίας ελαττωματικό μέγεθος και συνεχής επισκευή παλαιών σωλήνων Η εγκατάσταση μιας κύριας βαλβίδας επιστροφής νερού αποχέτευσης μπορεί να προστατεύσει την περιουσία σας από κινδύνους δημοτικής αποχέτευσης.

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την εγκατάσταση μιας βαλβίδας επιστροφής:

 1. Η βαλβίδα επιστροφής νερού έχει σχεδιαστεί για να εκτονώνει την πίεση και να εμποδίζει τα λύματα να επιστρέφουν στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια έντονης βροχής. Θα πρέπει να εγκατασταθεί από αδειούχο υδραυλικό ή εκπαιδευμένο επαγγελματία.Επιπλέον, πολλές κοινότητες απαιτούν από τους ιδιοκτήτες σπιτιού να έχουν συσκευές αντίστροφης ροής στους σωλήνες τους για να εξασφαλίσουν την παροχή νερού που λειτουργεί. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον δήμο πριν από την εγκατάσταση αυτού του τύπου βαλβίδας.
 2. Κατά την επιλογή μιας βαλβίδας αντικατάστασης Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δύο τύποι: βαλβίδες μονής κατεύθυνσης και βαλβίδες διπλής κατεύθυνσης. Οι βαλβίδες μονής κατεύθυνσης επιτρέπουν τη ροή μόνο μονής κατεύθυνσης για την προστασία του υδραυλικού συστήματος από ζημιές από πλημμύρα. Ενώ οι αμφίδρομες βαλβίδες είναι αναξιόπιστες για την πρόληψη της πλημμύρας, καθώς η βαλβίδα απελευθερώνει τη ροή καταιγίδας που είναι πιο επιζήμιο από τους βουλωμένους σωλήνες
 3. Η βαλβίδα επιστροφής βρίσκεται μέσα ή έξω από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. (Ρωτήστε μας ποιος είναι καλύτερος για εσάς.) Υπάρχουν μερικοί δήμοι στο Οντάριο που προσφέρουν επιδοτήσεις για την εγκατάσταση κιτ βαλβίδων επιστροφής, όπως το Τορόντο, το Μπέρλινγκτον (Κομητεία Χάλτον) και η πόλη της Μισισάουγκα (κομητεία Μπιλ)
 4. Η τοποθέτηση βαλβίδας αντεπιστροφής μειώνει τα ασφάλιστρα!
 5. Μην χρησιμοποιείτε τα υδραυλικά σας εάν το στοπ του πλωτήρα σβήσει και ειδοποιεί την εφεδρική μονάδα όταν υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο. Η προστασία της μονάδας από τα αστικά λύματα είναι ευθύνη της εφεδρικής βαλβίδας και όχι δική σας. Να θυμάστε ότι το σύστημα συναγερμού του μηχανήματος είναι κατασκευασμένο από την κύρια γραμμή και δεν έχει δικό του συναγερμό.

Γιατί να επιλέξετε Umbrella Waterproof and Plumbing Solutions;

Η Umbrella Waterproofing and Plumbing Solutions παρέχει υδραυλικές λύσεις για πάνω από μια δεκαετία. Έχουμε μεγάλη εμπειρία σέρβις βαλβίδας επιστροφής Το προσωπικό μας είναι ενημερωμένο και σας δίνουμε μια δωρεάν εκτίμηση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι βαλβίδων και είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Όταν πρόκειται για εγκατάσταση Οι τεχνικοί μας ξέρουν τι κάνουν και φροντίζουν τα πάντα από την αρχή μέχρι το τέλος!

Επιλέγοντας Umbrella Waterproofing and Plumbing Solutions για να προστατεύσετε την περιουσία σας με βαλβίδες στεγάνωσης “injection”, λαμβάνετε:

 1. Εγγυημένη επαγγελματική εγκατάσταση υψηλής ποιότητας – η επιθεώρηση της κάμερας θα σας δείξει πού να τοποθετήσετε τη μονάδα με στόχο την προστασία του εσωτερικού σας. Ο κριτικός μας θα σας δώσει μια δωρεάν κριτική βίντεο 150 $ για να αποδείξει την εγκυρότητα αυτής της εγγύησης.
 2. Είμαστε υπεύθυνοι για την υποβολή αιτήσεων για άδειες και τον προγραμματισμό των επιθεωρήσεων της πόλης. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πάτε στο δημαρχείο και να περιμένετε σε μεγάλες ουρές. Θα κάνουμε τη δουλειά στα πόδια για εσάς.
 3. Εγκατάσταση αδειοδοτημένου συγκροτήματος βαλβίδας ασφαλείας από αδειούχο τεχνικό – υπεύθυνο, οργανωμένο και εμπεριστατωμένο.
 4. Κάντε κράτηση της αίτησης επιστροφής χρημάτων βαλβίδας και βοηθήστε στη συμπλήρωση της αίτησης.
 5. Μια πλήρης περιγραφή θα είναι διαθέσιμη μόλις αποσυνδέσουμε το downspout σας.
 6. Ένα περιβάλλον χωρίς άγχος με δίκαιους και ευχάριστους υπαλλήλους.

σέρβις αντλιών

Μια αντλία φρεατίου ή μια βαλβίδα επιστροφής είναι ένα ουσιαστικό μέρος ενός συστήματος στεγανοποίησης υπογείου ή ερπυστριοφόρου χώρου. τους τελευταίους μήνες Έχουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις υποβρύχιες αντλίες. Η οποία ονομάζεται συχνά αντλία φρεατίου: σε τι χρησιμεύει; Πώς βοηθούν το ακίνητο; Το χρειαζόμαστε;

Στο Οντάριο, άνθρωποι σε μικρές πόλεις και χωριά Συχνά τοποθετούνται αντλίες σηπτικής δεξαμενής αντί των παραδοσιακών σηπτικών δεξαμενών. Εκτός αν έχουν κεντρική αποχέτευση καταιγίδων. στην πόλη και στο κέντρο της πόλης όπου αυτές οι αποχετεύσεις καταιγίδων έχουν αποτύχει Οι αντλίες έχουν διαφορετική σημασία για την πρόληψη της πλημμύρας του υπογείου.

Ενδιαφέροντα και χρήσιμα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον εξοπλισμό αντλιών λιμνών.

 • Μια αντλία φρεατίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτικό σύστημα για οποιοδήποτε ακίνητο ή κατοικία όπου υπάρχει επαρκής στάθμη του εδάφους για την εκτέλεση κανονικών λειτουργιών συλλογής και εκκένωσης όμβριων υδάτων.
 • Εάν το σπίτι ή η επιχείρησή σας δεν έχει αρκετό ύψος από το έδαφος ή βρίσκεται σε περιοχή με πολλά νερά Υπάρχουν και άλλες επιλογές Πολλές και περισσότερες σχετικές ανακατασκευές Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε για να το αποτρέψετε, καλέστε. Η λανθασμένη τοποθέτηση της αντλίας του κάρτερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στεγανοποίησης.
 • Τα άτομα δεν χρειάζεται να έχουν αντλίες στην ιδιοκτησία τους. Ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για εξαίρεση από το δήμο για να μην εγκαταστήσουν αντλίες και να επιτρέψουν τη ροή του βρόχινου νερού σε συλλογικό υπόνομο.
 • Τα συστήματα ισχύος με εφεδρική μπαταρία έχουν περιορισμένο χρόνο λειτουργίας. Η διαφορά τιμής είναι 2 ή 3 φορές μεταξύ των μοντέλων.
 • Πολλές αντλίες φρεατίων διαθέτουν ένα πραγματικά χρήσιμο σύστημα συναγερμού.
 • Εάν εγκαταστήσετε αντλία λυμάτων Συνήθως υπάρχει επιχορήγηση ή επιστροφή χρημάτων. Επομένως, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μεγάλα έξοδα από την πόλη σας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *