11 αποτελεσματικές συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε δροσερό το γυμναστήριο στο γκαράζ σας.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το γυμναστήριο του γκαράζ σας δροσερό. ειδικά το καλοκαίρι Αλλά αυτό το έργο είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις – ειδικά αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.

Πώς λοιπόν διατηρείτε το γυμναστήριό σας δροσερό; 11 εύκολοι τρόποι για να διατηρήσετε το γυμναστήριό σας δροσερό:

 1. παρκάρετε το αυτοκίνητο έξω
 2. Αφήστε την πόρτα του γκαράζ ανοιχτή.
 3. Επιλέξτε την κατάλληλη ώρα για άσκηση.
 4. Προσθέστε έναν ισχυρό ανεμιστήρα
 5. Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα.
 6. Χρησιμοποιήστε φορητό κλιματιστικό.
 7. Βελτιώστε το σύστημα αερισμού σας.
 8. Εγκαταστήστε ένα μόνιμο σύστημα κλιματισμού
 9. προσθέστε έναν ανεμιστήρα οροφής
 10. εγκαταστήστε αντίγραφο ασφαλείας
 11. Βάψτε το εξωτερικό με ανοιχτό χρώμα.

Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει λεπτομερώς όλες τις στρατηγικές που αναφέρονται παραπάνω. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διατηρείτε το γυμναστήριο του γκαράζ σας δροσερό.

Pro-Tip: Ένα φορητό κλιματιστικό είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να δροσίσετε το γυμναστήριο του γκαράζ σας. Εάν θέλετε να κάνετε το γυμναστήριο του γκαράζ σας σε μια άνετη θερμοκρασία το συντομότερο δυνατό. Δείτε τα καλύτερα φορητά κλιματιστικά για γκαράζ γυμναστήρια στο Amazon.com τώρα.

Πώς μπορώ να δροσίσω το γυμναστήριο του γκαράζ μου;

1. Σταθμεύστε το αυτοκίνητο έξω.

Αν οδηγείτε όλη μέρα και θέλετε να δουλέψετε όταν γυρίσετε σπίτι Συνιστώ να αφήσετε το αυτοκίνητο έξω και όχι στο γκαράζ. ακόμα και μετά την απενεργοποίηση του πρόσφατα χρησιμοποιημένου οχήματος Η θερμότητα εκπέμπεται επίσης από το αυτοκίνητο.

2. Ανοίξτε την γκαραζόπορτα

Ανοίξτε την πόρτα του γκαράζ περιστασιακά για καλύτερο αερισμό. Αέρας παγιδευμένος στο γκαράζ Φροντίστε λοιπόν να μπαίνει καθαρός αέρας από την πόρτα του γκαράζ. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να επιλέξετε μια στιγμή που το φως του ήλιου δεν περνάει από την είσοδο.

Εάν το γκαράζ σας έχει πλαϊνή πόρτα Πρέπει να ανοίξεις και αυτή την πόρτα. Γιατί θα έχει δροσερό αερισμό.

3. Επιλέξτε τη σωστή ώρα για δουλειά.

Αποφύγετε την άσκηση στο γυμναστήριο στο γκαράζ όταν έχει πολύ ζέστη. και προγραμματίστε την ημέρα σας ανάλογα. Ασκηθείτε το πρωί ή αργά το απόγευμα μεταξύ 12:00 και 6:00 μ.μ. Ο αέρας στο γκαράζ μπορεί να ζεσταθεί και να δυσκολέψει τη συγκέντρωση στην προπόνησή σας.

Η εποχή του χρόνου έχει επίσης σημασία. Οι μεσημεριανές προπονήσεις στα μέσα του χειμώνα είναι πιο εύκολες από τις απογευματινές προπονήσεις το καλοκαίρι.

Εάν το γκαράζ σας δεν έχει σωστή θέρμανση ή μόνωση. Η εργασία το μεσημέρι το χειμώνα μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή. Εξαρτάται από το πού μένεις. Μπορεί να είναι πολύ κρύο για να εργαστείτε σε ένα μη θερμαινόμενο γκαράζ τις νύχτες του χειμώνα. (ή πρωί) κρύο

4. Προσθέστε έναν ισχυρό ανεμιστήρα.

Μπορείτε να προσθέσετε έναν ισχυρό φορητό ανεμιστήρα στο οπλοστάσιό σας ψύξης. Ταυτόχρονα, τραβάει και κρύο αέρα. Ο ανεμιστήρας θα σας κάνει πιο άνετους κατά την άσκηση και θα αναπνέετε καλύτερα.

λαμβάνοντας υπόψη την περιοχή Ο ανεμιστήρας πρέπει να τοποθετηθεί κοντά στην ανοιχτή πόρτα. ανάλογα με το μέγεθος του γκαράζ Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν ανεμιστήρες.

5. Χρησιμοποιήστε έναν υγραντήρα

Εάν ζείτε σε περιοχή με υψηλή υγρασία Θα χρειαστείτε έναν αφυγραντήρα για να απομακρύνετε την υγρασία από τον αέρα. Όταν συνδυάζεται με σωστό αερισμό Οι υγραντήρες μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη κλιματιστικό

Να πώς: Ένας αφυγραντήρας τραβάει ζεστό αέρα από το γκαράζ σας και αφαιρεί την υπερβολική υγρασία από αυτό. Αυτή η χαμηλότερη υγρασία κάνει τον αέρα πιο δροσερό και στεγνό.

Το αποτέλεσμα ψύξης ενός αφυγραντήρα μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό από μόνο του, αλλά είναι χρειάζομαι Αυτό κάνει τη λειτουργία του ψυγείου πολύ πιο εύκολη. Αν και τα κλιματιστικά λειτουργούν με όλους τους τύπους αέρα. Αλλά είναι πιο αποτελεσματικό όταν εργάζεστε με δροσερό, ξηρό αέρα αντί για υγρό αέρα.

6. Σκεφτείτε ένα φορητό A/C

Τα φορητά κλιματιστικά μπορούν εύκολα να δροσίσουν ένα μεσαίο ή μεγάλο χώρο. Είναι η τέλεια λύση για γκαράζ με ζεστό καιρό. Το δύσκολο κομμάτι είναι ο αερισμός. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει εάν το δωμάτιο δεν έχει παράθυρα.

Τα περισσότερα από αυτά τα μηχανήματα πωλούνται με δύο κύρια μέρη: έναν εύκαμπτο σωλήνα και έναν προσαρμογέα απόρριψης περιβάλλοντος. Έπρεπε να ανοίξει μια μικρή τρύπα στον τοίχο του γκαράζ για να χωρέσει το κομμάτι.

7. Βελτιώστε το σύστημα εξαερισμού του γκαράζ.

Ο αερισμός του γκαράζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αφαιρέσετε τον υπερβολικό ζεστό αέρα από το δωμάτιο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε παθητικό αερισμό στην οροφή. (Το οποίο καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια) ή επιλέξτε ένα ενεργό σύστημα εξαερισμού. Είναι πιο περίπλοκο, ακριβό, αλλά πολύ αποτελεσματικό.

8. Εγκαταστήστε ένα μόνιμο σύστημα κλιματισμού.

Ο μόνιμος κλιματισμός είναι μια ακριβή μέθοδος ψύξης. Αλλά είναι μια πολύ αποτελεσματική επιλογή. Αν θέλετε να είστε σοβαρά ψύχραιμοι Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσετε ένα αποκλειστικό κλιματιστικό.

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα συστήματα είναι πολύ μεγάλα και καταλαμβάνουν μεγάλη επιφάνεια. Θα πρέπει να εξετάσετε μια ειδική μονάδα εάν το γκαράζ σας είναι αρκετά μεγάλο για να τη φιλοξενήσει.

Ρεκόρ: Εάν το γκαράζ δεν έχει παράθυρα Θα πρέπει να επιλέξετε ένα φορητό κλιματιστικό.

9. Τοποθετήστε έναν ανεμιστήρα οροφής.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της εγκατάστασης ενός ανεμιστήρα οροφής στο γυμναστήριο του γκαράζ σας είναι Το δροσερό αεράκι χτυπά συνεχώς το σώμα σας ενώ ασκείστε. Αν και τα κλιματιστικά είναι πολύ αποτελεσματικά στη μείωση της συνολικής θερμοκρασίας ενός δωματίου, Αλλά μπορείτε να πάρετε δροσερό, δροσερό αέρα μόνο όταν εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα.

Ο καλύτερος ανεμιστήρας είναι η δύναμη της βιομηχανίας. Είναι πιο ισχυροί και έχουν πιο ανθεκτικές πτερωτές από τους ανεμιστήρες στέγασης. Ωστόσο, οι βιομηχανικοί ανεμιστήρες είναι πιο ακριβοί στην αγορά, την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε το κόστος πριν από την αγορά.

10. Προσθέστε κατάλληλη μόνωση.

Η σωστή μόνωση μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη θερμική ικανότητα του γκαράζ σας. Αυτό μειώνει την ποσότητα του θερμού αέρα που ταξιδεύει από το εξωτερικό στο γκαράζ. που μπορεί να μειώσει τη συνολική θερμοκρασία του προσωρινού γυμναστηρίου σας.

Επιπλέον, το κλιματιστικό σας θα είναι πιο αποδοτικό όταν χρησιμοποιείται με μόνωση. Η θερμομόνωση όχι μόνο εμποδίζει τον ζεστό αέρα. αλλά επιτρέπει επίσης να εισέλθει δροσερός αέρας

Οι καλύτερες επιλογές μόνωσης για το γκαράζ σας περιλαμβάνουν fiberglass, κυτταρίνη, άκαμπτο αφρό και αφρό ψεκασμού. Διαβάστε παρακάτω για μερικές εξαιρετικές συμβουλές από το The Spruce.

11. Φωτίστε το χρώμα εξωτερικού τοίχου

Το χρώμα που επιλέγετε για τους τοίχους του γκαράζ μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο με τον οποίο απορροφάται το φως. Βάψτε τη γκαραζόπορτα και τους εξωτερικούς τοίχους σας σε λευκό ή άλλο ανοιχτό χρώμα. Επίσης, η οροφή πρέπει να είναι ανοιχτόχρωμη. Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν το φως του ήλιου, το οποίο αποτρέπει την υπερθέρμανση στο γυμναστήριο του γκαράζ.

τελικές σκέψεις

Τώρα γνωρίζετε 11 υπέροχους τρόπους για να διατηρήσετε το γυμναστήριο του γκαράζ σας δροσερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εξαρτάται από το μέγεθος του γυμναστηρίου του γκαράζ σας, τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια φθηνότερη μέθοδο ή να δοκιμάσετε μια πιο ακριβή επιλογή.

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη λύση ψύξης αγορά κλιματιστικού (Είτε φορητό είτε μόνιμο) είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Αν θέλετε να αυξήσετε την απόδοση του κλιματιστικού Προσθέτοντας σωστή μόνωση στο γκαράζ σας Και η εγκατάσταση ενός αφυγραντήρα μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *