11 καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης –

Επιτέλους αποκτήσατε την επιχείρηση των ονείρων σας. Πριν γιορτάσετε πολύ Αντιλαμβάνεστε ότι δεν γνωρίζετε την οικονομική κατάσταση της επιχείρησής σας.

να λύσει αυτό το πρόβλημα Αποφασίζετε να εξετάσετε ένα συγκεκριμένο χρηματοοικονομικό μέσο, ​​ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τα έξοδα και άλλες συναλλαγές. για να κάνετε την επιχείρησή σας επιτυχημένη

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησής σας.

1. Quickbooks

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησής σας είναι το QuickBooks. Είναι ένα από τα καλύτερα λογιστικά εργαλεία και χρησιμοποιείται από πολλές μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις για την παρακολούθηση εσόδων και εξόδων.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια. Με βάση την επιχείρηση και τις ανάγκες σας, το QuickBooks λειτουργεί στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας ή την εφαρμογή για κινητά. Αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε λογιστικό λογισμικό στην επιφάνεια εργασίας σας.

Το εργαλείο προσφέρει ρυθμίσεις ειδικών με επιπλέον χρέωση. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε σωστά, εκτός από το QuickBooks Self Employer. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ή υποβάθμιση μεταξύ των σχεδίων. όπως απαιτείται

Εάν λάβετε πρόγραμμα αυτοαπασχόλησης Το σχέδιο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε τους τριμηνιαίους φόρους σας. Όλα τα προγράμματα λειτουργούν καλά με το TurboTax εάν εσείς ή ο λογιστής σας το χρησιμοποιείτε για να υποβάλετε τους φόρους σας.

2. Λογιστική κυμάτων

Εάν χρειάζεστε ένα δωρεάν εργαλείο για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησής σας, σκεφτείτε το Wave Accounting. Αποκτήστε πρόσβαση σε λογιστικά εργαλεία και λογισμικό τιμολόγησης χωρίς χρεώσεις εγκατάστασης ή κρυφό μηνιαίο κόστος.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να προσθέσετε τον λογιστή σας ως χρήστη. ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα μαζί τους. Μπορείτε να συνδέσετε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες σας για να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας.

Το Wave είναι επίσης χρήσιμο για την αποδοχή πληρωμών. Ωστόσο, θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις διεκπεραίωσης για την επεξεργασία πληρωμών με πιστωτική κάρτα. Μπορείτε να πληρώσετε στην τράπεζα. Και πληρώνετε μόνο όταν σας πληρώνει κάποιος.

Αν θέλετε περισσότερες δυνατότητες Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σύστημα πληρωμών σας, ωστόσο, τη βασική μηνιαία τιμή και τις αμοιβές για υπαλλήλους ή εργολάβους.

3. Intinero

Ένα άλλο εξαιρετικό λογιστικό εργαλείο είναι το inDinero και είναι περισσότερο υπηρεσία παρά προϊόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως λογιστικό λογισμικό. αλλά και πρόσβαση στη βοήθεια λογαριασμού όταν τη χρειάζεστε.

Η εταιρεία αναθέτει σε τρίτους τον CFO της για να σας βοηθήσει να λάβετε καλύτερες αποφάσεις για τα οικονομικά της επιχείρησής σας. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε φορολογικούς εμπειρογνώμονες που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερα στο τέλος του έτους.

Προσφέρουν ευέλικτη τιμολόγηση ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησής σας και το τι χρειάζεστε, φυσικά, καθώς συνοδεύεται από την υπηρεσία. επομένως λίγο πιο ακριβό από άλλα εργαλεία

4. Google Drive

Το Google Drive είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων. Και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Φύλλα Google για να παρακολουθείτε τον προϋπολογισμό σας για τον μήνα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Έγγραφα Google για να διατηρήσετε μια λίστα με τα έξοδα για την επεξεργασία ή την πληρωμή των υπαλλήλων και των εργολάβων σας. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν εργαλείο τιμολόγησης. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλο εργαλείο

Οι Παρουσιάσεις Google είναι χρήσιμες αν θέλετε να παρουσιάσετε τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας σε συμβούλους ή επενδυτές. Μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις ταμειακές ροές ή τις οικονομικές προβλέψεις σας.

Όλα αυτά τα προγράμματα είναι δωρεάν για χρήση. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Drive για να αποθηκεύσετε αρχεία στο cloud. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα έγγραφα της επιχείρησής σας από οπουδήποτε.

5. Microsoft Excel

Μια άλλη εναλλακτική λύση στα Φύλλα Google είναι το Microsoft Excel, το οποίο μπορεί να κάνει πολλά. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Excel στον υπολογιστή σας ή να κάνετε λήψη της εφαρμογής στην κινητή συσκευή σας.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία προϋπολογισμού που μπορείτε να βρείτε για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρότυπο προϋπολογισμού ή να βρείτε δωρεάν πρότυπα στο διαδίκτυο που μπορείτε να προσαρμόσετε ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, θα δείτε πόσα ξοδέψατε και κερδίσατε για ολόκληρο τον μήνα. Ο προϋπολογισμός σας μπορεί να αποκαλύψει ότι ξοδεύετε περισσότερα από όσα νομίζετε.

Ή μπορεί να μάθετε ότι κερδίζετε περισσότερα και μπορείτε να προσλάβετε νέα άτομα. Μπορείτε να αγοράσετε το Excel μαζί με το υπόλοιπο Microsoft Office με μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

6. Μέντα

Το Mint είναι ένα δημοφιλές εργαλείο προσωπικού προϋπολογισμού. Μπορείτε όμως να το χρησιμοποιήσετε και για τα οικονομικά της επιχείρησής σας. Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς λόγους Συνδέστε τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής σας με την επαγγελματική σας πιστωτική κάρτα.

Μετά από αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις συναλλαγές σας σε ένα μέρος. Ενσωματώνεται επίσης με τα QuickBooks και TurboTax, καθώς όλα βρίσκονται υπό την ίδια μητρική εταιρεία, την Intuit.

Η εφαρμογή σάς ειδοποιεί όταν έχετε λογαριασμούς να πληρώσετε ή όταν αυξάνονται τα τακτικά σας έξοδα. όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Η εφαρμογή θα σας δώσει συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Αν και κυρίως για προσωπική χρήση. Αλλά μπορείτε να το κάνετε για την επιχείρησή σας. Τότε δεν χρειάζεστε εφαρμογές. για να παρακολουθείτε τις ταμειακές ροές, τον προϋπολογισμό και άλλα πράγματα

7. PayPal

Ειδικά αν έχετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Θα πρέπει να βρείτε ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές με PayPal. Είναι μια εξαιρετική επιλογή επειδή πολλοί άνθρωποι ήδη το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν.

Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληρωμές και τις πωλήσεις από οπουδήποτε. όταν κάποιος σε πληρώνει αυτά τα χρήματα Η πληρωμή (μείον τα τέλη διεκπεραίωσης πληρωμών) θα μεταφερθεί στο υπόλοιπό σας στο PayPal, όπου μπορείτε να δαπανήσετε ή να το μεταφέρετε στην τράπεζά σας.

Το PayPal προσφέρει προσωπικούς ή επαγγελματικούς λογαριασμούς. Και οποιαδήποτε επιλογή μπορεί να λειτουργήσει ανάλογα με την επιχείρησή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να στέλνετε τιμολόγια σε πελάτες και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν οι πελάτες πληρώνουν.

Μπορεί να είναι χρήσιμο εάν έχετε μια επιχείρηση τούβλων και κονιάματος. Μπορείτε να δεχτείτε ανεπαφικές πληρωμές. Και οι άνθρωποι μπορούν να πληρώσουν χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο PayPal ή την πιστωτική τους κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

8. Τετράγωνο

Το Square είναι ένα άλλο εργαλείο επεξεργασίας πληρωμών και είναι σύνηθες για προσωπικές συναλλαγές. Μπορείτε να βρείτε μια βάση που συνδέεται με το τηλέφωνο ή το tablet σας. και σας επιτρέπει να σύρετε τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Είναι επίσης χρήσιμο για online συναλλαγές και το Square μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τραπεζικές συναλλαγές. Η εφαρμογή μπορεί να συντάξει μια λίστα πελατών και να στείλει μηνύματα στους αγοραστές σας.

Εάν έχετε υπαλλήλους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Square για προγραμματισμό. Το Payroll and Benefits Square ενσωματώνεται με διάφορες εφαρμογές τρίτων. Έτσι, μπορείτε να διευθύνετε την επιχείρησή σας πιο αποτελεσματικά.

Παίρνετε μια εφαρμογή και τον πρώτο σας αναγνώστη καρτών δωρεάν. Υπάρχει όμως ένα επιπλέον κόστος. Όπως και άλλα παρόμοια μέσα, πληρώνετε ένα ποσοστό για κάθε συναλλαγή.

9. ATP

Το ADP είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για ανθρώπινο δυναμικό, μισθοδοσία και φόρους. Αυτό το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει με τα πάντα, από την παρακολούθηση χρόνου και παρουσίας έως τη διαχείριση της ασφάλισής σας και άλλων παροχών.

Εύκολο στη χρήση ανεξάρτητα από το πόσους υπαλλήλους έχετε. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε από μικρά. Η εξωτερική ανάθεση είναι επίσης διαθέσιμη εάν δεν θέλετε να προσλάβετε τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.

Αλλά το ADP είναι ένα πολύ γνωστό σύστημα μισθοδοσίας και είναι τέλειο για αυτόν τον σκοπό. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τι οφείλετε στους υπαλλήλους και τι οφείλετε στους φόρους μισθοδοσίας.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τη μισθοδοσία σας μόνοι σας ή να λάβετε βοήθεια από ειδικούς ανά πάσα στιγμή. Καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, η ADP μπορεί να αναπτυχθεί μαζί σας.

10. Απογραφή Zoho

Εάν πουλάτε απτά προϊόντα Θα χρειαστείτε άλλα εργαλεία για τη διαχείριση του αποθέματός σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι όπως το Zoho Inventory για να παρακολουθήσετε πόσα προϊόντα θέλετε να στείλετε.

Αυτό το εργαλείο θα σας δείξει πότε εξαντλείται το απόθεμα. Και ενσωματώνεται με εργαλεία όπως το PayPal. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις και να λάβετε παραγγελίες από περισσότερους πελάτες.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εργαλεία για να παρακολουθείτε ποια προϊόντα πωλούν περισσότερο. Όταν παραγγείλετε την επόμενη φορά, θα γνωρίζετε ποια είδη πρέπει να παραγγείλετε περισσότερο ή λιγότερο για να μην χάσετε επιπλέον χρήματα.

Το Zoho Inventory λειτουργεί στην επιφάνεια εργασίας σας. Αλλά έχει επίσης μια εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την παραγγελία σας από οπουδήποτε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

11. Η τραπεζική σας αίτηση

Οι περισσότερες τράπεζες προσφέρουν κάποια μορφή ηλεκτρονικής τραπεζικής μέσω του ιστότοπού ή της εφαρμογής τους. Ορισμένες τράπεζες προσφέρουν και τις δύο επιλογές, ώστε να έχετε πρόσβαση στις συναλλαγές σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Πρέπει να ρυθμίσετε τη διαδικτυακή τραπεζική και να τη χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πληρώσετε ανά πάσα στιγμή ή να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ λογαριασμών.

Εάν έχετε επαγγελματικές επιταγές και πιστωτικές κάρτες στην ίδια τράπεζα Μπορείτε εύκολα να πληρώσετε μέσω της κάρτας σας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλες οι μεταφορές από το PayPal και άλλες εφαρμογές είναι έγκυρες. θα πάει ομαλά

Θα μπορείτε να δείτε πότε ο πωλητής πληρώνει τις αμοιβές του. ημέρα πληρωμής Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά χρήματα στον λογαριασμό σας για να καλύψετε τους μισθούς των υπαλλήλων σας.

Πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά της επιχείρησής σας;

Η διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησης μπορεί να φαίνεται συντριπτική. Αλλά είναι απαραίτητο εάν θέλετε η επιχείρησή σας να συνεχιστεί. Ευτυχώς, τώρα γνωρίζετε τα καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση των οικονομικών της επιχείρησής σας.

Ορισμένα εργαλεία είναι διαθέσιμα δωρεάν. ενώ άλλα εργαλεία Υπάρχει μια μικρή χρέωση.Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιλέξετε το εργαλείο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. και επικεντρωθείτε στη μεγιστοποίηση των κερδών

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων; Ελέγξτε την ενότητα της επιχείρησής μας για περισσότερο περιεχόμενο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *