4 τρόποι για να διακοσμήσετε κομψούς εξωτερικούς χώρους με χαλιά

Η βιομηχανία του εσωτερικού σχεδιασμού αλλάζει συνεχώς με νέες τάσεις, στυλ, σχέδια και πολλά άλλα. Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε ξανά το σπίτι σας είναι να το διατηρήσετε απλό. Μία από αυτές τις μεθόδους περιλαμβάνει τομείς όπως το χαλί. χαλί αλόχα ή χαλιά σε στυλ boho Ο σχεδιασμός ενός σπιτιού, ειδικά του εξωτερικού χώρου, μπορεί να είναι δύσκολος. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη διακόσμηση των εξωτερικών χώρων καθιστικού του σπιτιού σας με χαλιά.

Προσδιορισμός του σωστού χαλιού εξωτερικού χώρου

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και στυλ χαλιών για να διαλέξετε, όπως τα χαλιά Villa και τα χαλιά Aloha. Κάθε χαλί είναι μοναδικό και έχει τις δικές του συγκεκριμένες ιδιότητες. Η επιλογή ενός χαλιού είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Πρέπει να το έχετε όταν διακοσμείτε το σπίτι σας.

Για εξωτερικούς χώρους, τα χαλιά Aloha είναι τέλεια.Αυτά τα χαλιά είναι χειροποίητα και κατασκευασμένα από ίνες καρύδας. ίνα καρύδας Ένας σκληρός, ανθεκτικός και μακράς διαρκείας τύπος χνούδι, τα χαλιά Aloha είναι ιδανικά για εξωτερικούς χώρους καθώς διατίθενται σε διάφορα σχέδια. λόγω του χρώματος και του στυλ Η χρήση χαλιών εξωτερικού χώρου είναι επομένως ιδανική για τη δημιουργία ενός φιλικού και άνετου περιβάλλοντος. Αυτά τα χαλιά έχουν επίσης επένδυση από PVC, καθιστώντας τα τέλεια χαλιά εξωτερικού χώρου καθώς διαρκούν περισσότερο.

Μόλις μάθετε ποιος τύπος χαλιού είναι κατάλληλος για τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο χρήσης διακοσμητικών χαλιών.

εφαρμόστε το θέμα

Το εξωτερικό του σπιτιού είναι το ίδιο με το εσωτερικό του σπιτιού. Πρέπει να έχετε ένα καθορισμένο θέμα ή στυλ όταν διακοσμείτε.Γενικά, οι εξωτερικοί χώροι είναι η άμεση σύνδεση μεταξύ οποιουδήποτε δωματίου του σπιτιού σας και του κήπου σας. Έτσι το θέμα του δωματίου πρέπει να ταιριάζει με το θέμα του εξωτερικού σας χώρου. δημιουργούν μια αίσθηση ρευστότητας και άνεσης Ακόμα κι αν τα χρώματα δεν ταιριάζουν τέλεια. Αλλά είναι καλύτερο να ταιριάζει ο βασικός συνδυασμός χρωμάτων του κομματιού.Σε αυτήν την περίπτωση, ένα χαλί θα ήταν το τέλειο εργαλείο για να ρυθμίσετε αυτό το θέμα. Ας αναλογιστούμε πώς είναι.

Ας πούμε ότι ένα υπαίθριο σαλόνι έχει θέμα πορτοκαλί και ξύλο. Τότε τα έπιπλα στον εξωτερικό χώρο θα πρέπει να έχουν παρόμοιο θέμα. Αυτό θα δημιουργήσει μια ομορφιά καθώς δεν θα υπάρξει πλήρης σύγκρουση χρωμάτων. Ένας τρόπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αυτήν την ομορφιά είναι χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο χαλί στο σαλόνι ενός εξωτερικού χώρου. Αυτό το χαλί μπορεί να είναι ουδέτερο χρώμα. ή να έχετε ένα μοτίβο που ταιριάζει με το γενικό θέμα

εξωτερικό μέρος

Αν ο εξωτερικός σας χώρος είναι σχεδιασμένος με απλή πέργκολα ή κατάστρωμα. ή ακόμα και μια μεγάλη έκταση Μπορείτε επίσης να ορίσετε την περιοχή χρησιμοποιώντας χαλιά δαπέδου. στις περισσότερες περιπτώσεις Ο εξωτερικός χώρος θα έχει ανοιχτή κάτοψη. Η χρήση χαλιών περιοχής είναι ιδανική για τον καθορισμό τμημάτων. Πώς μοιάζει όμως αυτό; Ας υποθέσουμε ότι ο εξωτερικός σας χώρος έχει καθιστικό και τραπεζαρία. Ένα χαλί καθιστικού είναι η τέλεια στρατηγική για να χωρίσετε όμορφα και κομψά αυτούς τους δύο χώρους.

Εξαιρετικός τρόπος για να στρώσετε χαλιά δαπέδου.

απλό όσο είναι Υπάρχει ένα κόλπο για τη σήμανση τμημάτων. χρησιμοποιώντας χαλιά περιοχής Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα πλήρες σετ καναπέδων στο σαλόνι. Σε αυτήν την περίπτωση, το χαλί θα πρέπει να είναι μεγάλο και τοποθετημένο στη μέση, να περιβάλλεται από τα διάφορα μέρη του καναπέ. Σε αυτήν την περίπτωση, το χαλί γίνεται το επίκεντρο του καθιστικό. Ο καναπές δεν πρέπει να τοποθετείται σε χαλί όταν σχεδιάζετε αυτόν τον χώρο. Προσέξτε να μην αγγίξετε το χαλί του καναπέ, ωστόσο, εάν αυτό δεν είναι δυνατό. Μόνο τα μπροστινά πόδια του καναπέ ακουμπούν στο χαλί όπως φαίνεται παρακάτω. Αν θέλετε περισσότερα διακοσμητικά μοτίβα θα πρέπει να βάλει ένα μικρό τραπέζι στη μέση του χαλιού

Εάν ο εξωτερικός σας χώρος έχει τραπεζαρία Τα τραπέζια και οι καρέκλες πρέπει να τοποθετούνται στο χαλί. Αν το χαλί δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει άνετα ολόκληρο το τραπέζι Τα πίσω πόδια της καρέκλας πρέπει να τοποθετούνται στην άκρη του χαλιού.

Η χρήση ενός χαλιού με αυτούς τους τρόπους μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πράγματα ξεχωριστά. του εξωτερικού σας χώρου

Κομψός σχεδιασμός εξωτερικού χώρου

Το εξωτερικό του σπιτιού σας μπορεί να είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις όπως δεξιώσεις και πάρτι. Ακολουθήστε τις συμβουλές σε αυτό το άρθρο και σχεδιάστε τον εξωτερικό σας χώρο ώστε να είναι ζεστός και φιλόξενος.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *