5 πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν ενισχυτή νερού

Μεγαλώνοντας, το μόνο αποσκληρυντικό νερού που γνωρίζω είναι ένα φακελάκι σκόνης που μπορεί να μετατρέψει το νερό σε ένα εντελώς διαφορετικό ποτό. Think Tang και Crystal Light μείγματα ποτών που κάνουν το νερό σας να μην είναι πλέον υδαρές. πηγαίνετε Τώρα η αγορά έχει αλλάξει. αντί να ανακατεύετε ποτά Το αντικατέστησαν παράγοντες που περιέχουν νερό. Κάθε ένα έχει μια λίστα συστατικών και πλεονεκτημάτων που μπορεί να κάνουν την επιλογή του σωστού μπερδεμένη.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πρόσθετα νερού για πολλούς λόγους. Από γεύση, καφεΐνη, ηλεκτρολύτες. Και υπάρχουν πολλές επιλογές για το καθένα. Αλλά αυτές οι επιλογές μπορεί να σας αφήσουν να ξύνετε το κεφάλι σας και να αναρωτιέστε. κρίμα για σένα? Τα υγρά IV λειτουργούν; Έχουν κολλήσει ή όχι; Ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο στρέφεστε σε αποσκληρυντή νερού. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς επιλέγετε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς.

Χρειάζεστε καφεΐνη;

Ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι στρέφονται στους φυσητήρες νερού είναι να προσθέσουν καφεΐνη για να εξοικονομήσουν χρήματα ή να ανακουφίσουν τον εθισμό τους στον καφέ. Ορισμένες μάρκες συμπληρωμάτων νερού περιέχουν καφεΐνη. Κάποιοι δεν έχουν καφεΐνη. Και ορισμένες μάρκες έχουν ξεχωριστές σειρές προϊόντων για όσους χρειάζονται συγκεκριμένα λίγη ενεργειακή ώθηση. Για παράδειγμα, ο κατασκευαστής του Mio Water έχει μια ξεχωριστή σειρά που ονομάζεται “MiO Energy”, η οποία προσφέρει 60 χιλιοστόγραμμα καφεΐνης ανά ποτό. Αυτό είναι λίγο λιγότερο από ένα φλιτζάνι καφέ. Αυτή είναι μια καλή ποσότητα για να ξεκινήσετε εάν θέλετε να μειώσετε την πρόσληψη καφεΐνης σας. Σας εξοικονομεί επίσης χρήματα, καθώς ένα μπουκάλι Mio μπορεί να κάνει 36 φλιτζάνια νερό με γεύση καφεΐνης και να κοστίζει λιγότερο από ένα φλιτζάνι παγωμένος καφές.

γεύση + διατροφή

Εξαρτάται από τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες υγείας σας. Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε νερό για να βελτιώσετε τη γεύση. Συχνά, τα αποσκληρυντικά νερού περιέχουν ηλεκτρολύτες και βιταμίνες. Αν είσαι αθλητής Οι ηλεκτρολύτες δεν είναι καλή ιδέα. Επομένως, είναι προς το συμφέρον σας να επιλέξετε έναν ενισχυτή νερού που θα αυξήσει την ενέργειά σας Δημοφιλής μάρκα MiO Υπάρχουν δύο σειρές προϊόντων (που αναφέρονται παραπάνω) που είναι ελαφρώς περισσότερες: MiO Sport με ηλεκτρολύτες και βιταμίνες Β και MiO Vitamins με βιταμίνες B3, B6 και B12 (αλλά χωρίς πρόσθετους ηλεκτρολύτες). ) Αν αναρωτιέστε αν το Mio είναι κακό ή καλό για σενα. Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε πρώτα τι είδους προϊόν πίνετε.

καραμέλα

Εάν πίνετε MiO ή κάτι άλλο Βελτιωτικό νερού για αντικατάσταση της σόδας Θα πρέπει να προσέχετε τον τύπο και την ποσότητα των γλυκαντικών που θα περιέχει το ενισχυτικό νερού που έχετε επιλέξει. Τα περισσότερα αποσκληρυντικά νερού περιέχουν λίγη ή καθόλου ζάχαρη. Η προσθήκη αυτής της ζάχαρης σε διάφορα γλυκαντικά για να αλλάξει η γεύση του νερού Αν και το γλυκαντικό δεν έχει θερμίδες. Αλλά μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα σακχάρου και να διεγείρει τη λαχτάρα για ζάχαρη. Αυτό μπορεί να παρακάμψει την απόφασή σας να σταματήσετε να πίνετε σόδα εξαρχής. Τα τεχνητά γλυκαντικά όπως η σουκραλόζη, η σακχαρίνη και η ασπαρτάμη είναι στη λίστα προς αποφυγή. όχι μόνο αυξάνει την όρεξη Αλλά επηρεάζει αρνητικά και την ισορροπία των βακτηρίων στο έντερο. Επομένως, προτού πατήσετε τη μηχανή αναζήτησης και πληκτρολογήσετε “είναι το MiO κακό για εσάς;”, ελέγξτε τη λίστα συστατικών και δείτε εάν μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας.

Εάν θέλετε πραγματικά να σταματήσετε να τρώτε γλυκά Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πορτοκάλια για να τα προσθέσετε στο νερό σας. Διατίθενται επίσης συσκευασμένοι και κλασματικοί αποσκληρυντές νερού. μόλις Πορτοκάλια, αλλά μπορεί να περιέχει έως και τρία γραμμάρια ζάχαρης. στο τέλος Η ποσότητα και ο τύπος του γλυκαντικού που πρέπει να προσθέσετε στο αποσκληρυντικό νερού σας εξαρτάται από τον λόγο που το χρησιμοποιείτε αρχικά. Αν είναι νόστιμο, μόνο νερό. Επιλέξτε το είδος που σας αρέσει. Εάν προσπαθείτε να εξαλείψετε τη λαχτάρα για ζάχαρη ή σόδα. Πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα γλυκαντικά που χρησιμοποιείτε και στις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στον οργανισμό σας.

Σκόνη, υγρή ή στερεή;

Αφού μεγάλωσα με τα φακελάκια Crystal Light Powder Η ποικιλία των προσθέτων νερού στην αγορά σήμερα μπορεί να σας κάνει να σταματήσετε κατά την επιλογή του κατάλληλου για εσάς. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Τύποι βελτιώσεων νερούΜερικά, όπως το MiO, έρχονται σε μικρά μπουκάλια που πιέζετε σταγόνες στο ποτό σας. Άλλα έρχονται ως σκόνη σε μπανιέρες που σερβίρουν 20+ ή σε μεμονωμένα πακέτα. Υπάρχουν και στερεά που ρίχνεις μέσα στο ποτό και περιμένεις να διαλυθεί. Κάθε μορφή έχει τα υπέρ και τα κατά της. Τα φακελάκια αλευριού μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε. Αλλά ήρθε στο μπροστινό μέρος, οπότε ήταν δύσκολο να ελέγξετε την ποσότητα του αλευριού. Έχοντας μαζί σας ένα μικρό μπουκάλι νερό όπως το MiO σας επιτρέπει να προσθέσετε όσο ή λίγο νερό θέλετε. Τα διαλυτά στερεά, από την άλλη πλευρά, είναι πιο περιορισμένα όσον αφορά την ποσότητα που μπορείτε να προσθέσετε στο ποτό σας. Και χρειάζεται περισσότερος χρόνος γιατί πρέπει να περιμένετε λίγα λεπτά για να διαλυθεί τελείως.

το καλύτερο νερό

στο τέλος της μέρας Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε να ανησυχείτε για τα υγρά είναι να πίνετε νερό. χωρίς συνθετικά συστατικά δεν αυξάνει την όρεξη με κανέναν τρόπο Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε ενυδατωμένοι. όπως ειπώθηκε Μερικοί άνθρωποι θα περιγράψουν τη γεύση του νερού ως «ευχάριστη» ή «νόστιμη» και δεν υπάρχει τίποτα κακό με την κατανάλωση οκτώ φλιτζανιών την ημέρα για μια συγκεκριμένη γεύση. ηλεκτρολύτη, σκόνη ή στερεό ή υγρό Αρκεί τα πρόσθετα νερού να είναι πιο ενυδατικά από ποτέ. δείξτε ότι σημειώνετε πρόοδο

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *