Mastering Heat an Uninsulated Shed: Your Essential Guide

είναι κοινό Πολλά σπίτια έχουν υπόστεγα που λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι, γκαράζ ή εργαστήρια. Πολλά από αυτά τα υπόστεγα δεν είναι μονωμένα σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Είτε περνάτε λίγο είτε μεγάλο χρονικό διάστημα στο υπόστεγο σας, είτε παρκάρετε το αυτοκίνητό σας είτε έχετε εξοπλισμό που δεν αντέχει το κρύο. Η θέρμανση αποθήκευσης είναι επίσης σημαντική καθώς πέφτουν οι θερμοκρασίες.

για το σκοπό αυτό Επιλογές όπως η χρήση θερμαντήρα που λειτουργεί με μπαταρία για το υπόστεγο σας ή η κατασκευή ενός ηλιακού θερμαντήρα DIY. μπορεί να θεωρηθεί

Πέντε τρόποι για να θερμάνετε ένα μη μονωμένο υπόστεγο:

  • Τοποθετήστε διαφανή φύλλα στην οροφή.
  • Τοποθετήστε τη θερμάστρα στο υπόστεγο.
  • Χρησιμοποιήστε μια μικρή ηλεκτρική θερμάστρα.
  • Χρησιμοποιήστε μια θερμάστρα μανιταριών.
  • Εγκαταστήστε έναν υπέρυθρο λαμπτήρα θερμότητας.

Το πώς θερμαίνεται το σπίτι εξαρτάται από τη χρήση του σπιτιού. Πόσο κρύα θα είναι η θερμοκρασία; και χειμερινή περίοδο ή τη νύχτα Αυτό το άρθρο εξετάζει πέντε τρόπους για να θερμάνετε το υπόστεγο σας κατά τη διάρκεια των σκληρών χειμώνων. Και σε εποχές όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα κάνουν το υπόστεγο σας πολύ κρύο για να μπορείτε να εργάζεστε άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας..

Προσαρμόστε την οροφή στη φυσική ηλιακή θερμότητα.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να τροποποιήσετε την οροφή σας για να επωφεληθείτε από τη φυσική ηλιακή θερμότητα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιοχές όπου η εποχή είναι ηλιόλουστη αλλά οι νύχτες είναι δροσερές. σε αυτή την κατάσταση Δεν υπάρχει ανάγκη για μικρό θερμοσίφωνα ή εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης φυσικού αερίου ή ηλεκτρικής ενέργειας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί Θέρμανση από τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας αντικαθιστώντας την οροφή με διαφανή φύλλα. επιτρέποντας στο ηλιακό φως να διαπερνά Δώστε φυσικό φως στο υπόστεγο σας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τις διαφάνειες στις πλευρές της οροφής που δέχονται το μεγαλύτερο ηλιακό φως κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας. Αποφύγετε την αγορά θερμαντήρων υπόστεγου Screwfix και σκεφτείτε αυτήν την πιο βιώσιμη επιλογή.

θερμαντήρας χώρου

Εάν έχετε ένα μεγάλο υπόστεγο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνεργείο Ένας θερμαντήρας χώρου θα λειτουργήσει τέλεια για εσάς.

Γιατί οι θερμαντήρες χώρου εκπέμπουν πολύ ζεστό αέρα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φυλάσσεται μακριά από οποιοδήποτε υλικό. ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά

Δείτε πώς οι θερμαντήρες χώρου αποβάλλουν τον ζεστό αέρα από αυτό το σύντομο βίντεο:

Οι θερμαντήρες χώρου μπορούν να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια ή να λειτουργούν με εύφλεκτα καύσιμα όπως φυσικό αέριο, κάρβουνο, καύσιμο ή προπάνιο. Μικρότεροι, πιο φορητοί θερμαντήρες χώρου διατίθενται σε μικρά υπόστεγα. Αλλά χρησιμοποιεί την καλύτερη ηλεκτρική ισχύ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ανεξάρτητα από την πηγή τροφοδοσίας του θερμαντήρα χώρου Πρέπει να λαμβάνετε προφυλάξεις ασφαλείας όταν θερμαίνετε τον εαυτό σας και τον χώρο εργασίας σας.

Η Εθνική Ένωση Πυροπροστασίας προειδοποιεί τους χρήστες να κρατούν τα εύφλεκτα υλικά 3 πόδια (0,3 μέτρα) μακριά από θερμαντήρες χώρου. Και μην αφήνετε αυτές τις θερμάστρες χωρίς επίβλεψη όταν είναι αναμμένες. σύμφωνα με την παρούσα κοινοποίηση Έρευνα του 2018 δείχνει ότι οι τοπικές πυροσβεστικές υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν κατά μέσο όρο σε 52.050 πυρκαγιές μεταξύ 2012 και 2016. θερμάστρα Οι θερμαντήρες χώρου αντιπροσώπευαν το 44% αυτών των περιπτώσεων.

φορητή ηλεκτρική θερμάστρα

Οι φορητές ηλεκτρικές θερμάστρες είναι ένας απλός και συνηθισμένος τρόπος θέρμανσης ενός μικρού χώρου, όπως τα περισσότερα υπόστεγα. Συνδέστε τη θερμάστρα σε μια πρίζα τοίχου και προσαρμόστε το επίπεδο θερμότητας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, ο θερμαντήρας χώρου Brighttown 350W είναι δύο εύχρηστες μονάδες. κουμπί θέρμανσης πάνω και κάτω

Φορητός ηλεκτρικός θερμαντήρας τοίχου 350W, προγραμματιζόμενος θερμοστάτης, προστασία υπερθέρμανσης, ακριβής οθόνη LED, ασφαλής θερμαντήρας με πιστοποίηση UL και CSA για σαλόνι γραφείου

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

αρκεί να υπάρχει βύσμα Το ηλεκτρικό καλοριφέρ μπορεί να μετακινηθεί στο σημείο που χρειάζεται να θερμανθεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσέξτε να τοποθετείτε τη θερμάστρα σε ανώμαλες επιφάνειες στο υπόστεγο. Αν πέσει η θερμάστρα Η θερμότητα μπορεί να κάψει καλώδια ή άλλα αντικείμενα που πέφτουν, προκαλώντας πυρκαγιά.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η ηλεκτρική σας θερμάστρα δεν βρίσκεται κοντά σε υπόστεγο ή άλλη επιφάνεια. που μπορεί να καταστραφεί από την υπερβολική θερμότητα Λάβετε υπόψη τις συμβουλές του κατασκευαστή για τέτοια θέματα όταν αγοράζετε.

θερμάστρα μανιταριών

Ονομάζεται θερμάστρα μανιταριών επειδή το σχήμα της μεταλλικής κορυφής μιμείται το κεφάλι ενός μανιταριού. Αυτοί οι θερμαντήρες είναι επίσης γνωστοί ως θερμαντήρες εσωτερικού χώρου ή βεράντας επειδή χρησιμοποιούνται συχνά σε εξωτερικούς χώρους.

Οι θερμαντήρες μανιταριών τροφοδοτούνται από πετρέλαιο, βουτάνιο ή αέριο προπάνιο που τροφοδοτείται από μια ενσωματωμένη ή ξεχωριστή δεξαμενή. Η θερμάστρα έχει έναν μονοπολικό καυστήρα που μεταδίδει τη θερμότητα σε μια κυλινδρική, διάτρητη μεταλλική σχάρα. Η επάνω γρίλια είναι επενδυμένη με ασήμι. Αυτό επιτρέπει στη θερμότητα να αντανακλάται προς τα έξω και να ζεσταίνει τον περιβάλλοντα χώρο.

Αυτές οι θερμάστρες είναι εύκολες στη μεταφορά και οι περισσότερες διαθέτουν βάση για ασφάλεια. Και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχει μικρούς τροχούς για εύκολη μεταφορά. Ρίξτε μια ματιά στο AmazonBasics Commercial Patio Heaters για αυτές τις δυνατότητες.

Amazon Basics 46.000 BTU Outdoor Propane Heater σε ρόδες, εμπορικά και οικιακά - Μαύρο/Ανοξείδωτο

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Όπως και άλλες θερμάστρες, οι θερμάστρες μανιταριών πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 3 πόδια (0,3 μέτρα) μακριά από εσάς και από οποιαδήποτε επιφάνεια στο υπόστεγο σας.

υπέρυθρη λάμπα θερμότητας

Έχετε δει πώς ένας εκτροφέας κοτόπουλου χρησιμοποιεί μια λάμπα για να κρατήσει ζεστά τα νεοεκκολαπτόμενα νεοσσά; Η ίδια μέθοδος χρησιμοποιείται για υπέρυθρη θέρμανση στο υπόστεγο. Αντικαθιστάτε τους λαμπτήρες πυρακτώσεως με λαμπτήρες υπέρυθρης θέρμανσης και έχετε αποτέλεσμα σάουνας.

Οι υπέρυθρες λάμπες θερμότητας δεν είναι ιδανικές σε ψυχρά κλίματα. Η θερμοκρασία το χειμώνα είναι πολύ υψηλή.Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε υπέρυθρες λάμπες στο υπόστεγο. που πρέπει να ζεστάνετε Όταν είσαι τριγύρω

Οι λαμπτήρες παράγουν περισσότερη θερμότητα από τους κανονικούς λαμπτήρες. επομένως κατάλληλο για χρήση ως πηγή θερμότηταςBroan-Nutone 2-Bulb Infrared Heater 250W και Εύκολη εγκατάσταση σε ένα στιβαρό κτήριο από χάλυβα σαν υπόστεγο.

Prone-Newton 163 Bulb Heater, Energy Saving 2-Bulb Infrared Heater IC Ceiling Heater, White, 250 W

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

Ασφάλεια και απόδοση κατά τη θέρμανση μη μονωμένων υπόστεγων

όταν θερμαίνετε ένα μη μονωμένο υπόστεγο Είναι πάντα σημαντικό να θυμάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις επιχειρησιακές οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς και να αποφύγετε τη φωτιά και την απώλεια ενέργειας.

Συζητάμε αυτές τις οδηγίες όπως περιγράφονται από την Energy Saver, τον καταναλωτή πόρο του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη χρήση τεχνολογιών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Όταν αγοράζετε και χρησιμοποιείτε θερμάστρα:

  • Αγοράστε μια νέα θερμάστρα. Γιατί διαθέτει σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Και βεβαιωθείτε ότι έχει την ετικέτα Underwriters Laboratory (UL).
  • Επιλέξτε θερμαντήρες ελεγχόμενης θερμοκρασίας για να αποφύγετε τη σπατάλη ενέργειας υπερθέρμανσης του υπόστεγου.
  • Λάβετε υπόψη το μέγεθος του δωματίου όταν αποφασίζετε για το μέγεθος και την ισχύ του καλοριφέρ σας.
  • Τοποθετήστε τη φορητή θερμάστρα σε επίπεδη επιφάνεια για να αποφύγετε ατυχήματα σε περίπτωση πτώσης.
  • Κρατήστε τα εύφλεκτα υλικά μακριά από θερμάστρες.

όταν θερμαίνουμε μη μονωμένα σπίτια Να θυμάστε πάντα ότι η θερμότητα μπορεί εύκολα να χαθεί για να δροσίσει τον περιβάλλοντα αέρα. Επιλέγοντας πάντα τη μέθοδο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις τρέχουσες ανάγκες θέρμανσης. Γιατί θερμαίνεται μόνο όταν χρειάζεται.

τελικές σκέψεις

Είναι σημαντικό να θερμαίνουμε μη μονωμένα σπίτια. Δεν έχει σημασία αν ο σκοπός του υπόστεγου είναι γκαράζ, εργαστήριο ή αποθηκευτικός χώρος. Εάν χρησιμοποιείτε το υπόστεγο σας τις κρύες νύχτες και το καλοκαίρι Μια διαφανής οροφή ή μια λάμπα υπερύθρων θα θερμάνει την περιοχή.

Ωστόσο, χρειάζονται θερμαντήρες χώρου. θερμάστρα για μανιτάρια και ηλεκτρικές θερμάστρες για σπίτια σε περιοχές με έντονα ψυχρά κλίματα.

Η εστίαση στην ασφάλεια και την ενεργειακή απόδοση είναι σημαντική κατά τη χρήση θέρμανσης υπόστεγων. για αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς Διατηρήστε τουλάχιστον 0,3 μέτρα (3 πόδια) απόσταση μεταξύ του θερμαντήρα και οποιασδήποτε επιφάνειας ή αντικειμένου. Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας όταν πρόκειται για την πρόληψη του μουδιάσματος και των κρύων δακτύλων κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *